- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.250
- 333
En son iki adetim 16 mart ve 15 nisan şeklinde geldi ama 15 nisanda başlayan 18 gün sürdü. Normalde eskiden böyle uzun sürerdi pko sebebiyle. Son zamanlarda 12 ye kadar düşmüştü adet günlerim. Gitgide yoluna giriyor derken bu sefer 18 gün olunca galiba sonraki adet gecikti. Ben de tam bilemiyorum ne zaman adet gelir. Ocak miydi neydi o zaman da 2,5 ay bekledim adeti. Bat tahmin edemiyorum düzenli olmayınca. Ama kendime göre bir düzen var aslında. Son bir yıldır hacamat oluyorum. Hacamat olduğum ay gününde geliyor olmadığım ay gecikiyordu o yuzden 2,5 ay adet gelmemişti. Bu ay hacamat yine oldum gecikmesin diye. Ve ilk defa takviye kullandım. Vitaminler. O yuzden kafam çok karıştı.Bat ne zamanki senin?test yap bat ta.negatifse başla bence.ben de regl olamadım kan verip tarlusala mı başlayayım ona mı sence?
Ben tarlusali hiç sevmiyorum. Agnucaston daha doğal olduğu için eğer onunla düzene girecekse bence ilk onu kullanmak daha iyi. Tarlusal çok fazla kanama getiriyor sanki çok yapmacikmis gibi :) tabi bu benim hislerim belki sen öyle hissetmiyorsundur. Olması gereken adete benzemiyor sanki rengi ve miktarı çok tuhafıma gidiyor.