- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Bizimkide çok üzülüyor yaa o kadar hevesli ki bende biraz bu yüzden stres yapıyorum insallah birdahaki aya hamis oluruz tatlımayy valla bilmiyorum 2 gün olmayınca bi heveslendim acaba mı diye ama benden çok eşim heveslendi bide üzüldü adet olduğumda
Engel oluyormuki bebege canim ben onu hiç bilmiyorum doktorada gitmedim bi gitsem kimbilir neler çıkacak:)aynen eylülde de olmazsa başlıcam tedaviye artık çikolata kisti hastasıyım ben
Stresten gecikmistir canim ya bidahaki aya olmazsin insallahta bebisin gelirKızlarrr sonunda regl oldum.regl oldum diye zil takıp oynayacağım neredeyse...şükür kavuşturana!
oluyo canım maalesefEngel oluyormuki bebege canim ben onu hiç bilmiyorum doktorada gitmedim bi gitsem kimbilir neler çıkacak:)
Yok artik diyorum. Bu nasıl bir çıkmazYaw şimdi de şöyle bir sorun ortaya çıktı.ben semineri ailemin yanında alıyorum hep.hem tatilim uzuyor hem onlar aradan çıkmış oluyor 15-20 gün.kozalak yoksa hayatta izin vermez o kadar kalmama.yımırtlama zamanı seminer dönemine geliyor.eee napıcam ben şimdi ya?ailemi çok özledim.şubattan beri görmüyorum.burda kalınca oğlan da kreşe gitmek zorunda oluyor,çık hevesleniyordu anneanneme gidicez diye.şansıma bak ya
ya zaten devlet cekiyorsa bile çektiremem bi kaç yeri aradım bi yerdede 450 tlÇekmiyorlar diye biliyorum.550 ise iyiymiş ,ortalama öyle canım hatta daha yüksek
valla bu zamana kadar boş gitmiş.normal adette ağrılı klomenle olmayınca sonraki adette ağrılı pek kaybedeceğim bişey yok.Dr verirdir kullan tabi neden kullanmayasın.şansın artar.senin kozalak nazlı zaten.mikmikler boşa gitmesin
Insallah canim ya hepimizin olsun insallaholuyo canım maalesefbakalım allahtan hayırlısı inş sende bir şey çıkmaz bu ay bebişin gelir sana
Kiz test yapsana belki sevinicez yahu :)Adetime cok az kaldi. Ama ne gebelik belirtisi var ne de adet. Habire böğürüp kusuyom. Arkadaslar yoksa bisey mi var diyolar. Ramazandan ve depresyondan ayol.
inşaalah cnm hayırlısıBizimkide çok üzülüyor yaa o kadar hevesli ki bende biraz bu yüzden stres yapıyorum insallah birdahaki aya hamis oluruz tatlım
Canım sımdı doktordan cıktım yara varken onermıyorum gebelık dedı fıtıl verdı ama fıtıle ilaçla gecermı dedım bu tarz yaralara ılac etkı etmıyor dedı dondurup kurtul ole dedı hormonlar normal cıktı dogurganlıgında prb yok pekı ya yumurtlama dedım onun ıcın takıp yapmam lazım 14 15gun sımır sonucum cıkcak ozman tekrar gel dıyor belkı ılac fayda eder yumurtlama gunume yakın ıslem yapmasa bariGeçmiş olsun canım, ilk muayenelerimde bana da olmuştu sıkma canını ufak bi tahriş.. Yara konusuna gelince, yaram mis gibi iyileşmiş, doktorum enfeksiyon için fitil verdi onu kullanıyorum, smear muhtemelen temiz çıkacaktır, yakalım derse karar sana kalmış fakat yaktırmaya karar verirsen hiç korkma minik bir işlem, Allah şifa versin, daha sonra da evlat..
Test yapmayı denesen diyorum
Ah canım ya bende aynıyım kıskançlık değil bu keske diyoruz biz sadece bu dua etmekten baska care yokÇok kötüyüm çok. Mayıs da regl olunca siteye az az girdim hatta 5 kere falan girmişimdir belki. Çevremdeki herkes hamile hakikaten sıkıldım hiç bir neden yokken olmamasından. Biliyorsunuz hatta anlıyorsunuz kıskanma değil bu ama içim buruluyor. Hakikaten hiç hamile olamayıcakmışım gibi geliyor artık dayanamıyorum şu mübarek günde şu niyetli kalbimden hepimiz için dua ediyorum inşallah bu ay hepimiz için güzel olur
tam olarak beni anlatmışsın:) benim eşimin ilk evliliğinden bi kızı var bide bazen buyuzden ona kinleniyorum gibi biliyorum saçma ama iyi değilim sanırım onun var benim olmuyo diye ona kızarken buluyorum kendimi fenalardayim4. denememizdi, bat 5 haziran. Ben ya olmazsa, yine kırmızıları görürsem filan diye endişe etmiyorum zaten. Eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdık bir sorun çıkmadı. Benim takıntım 2 türlü. Birincisi ''Aslında sorunumuz var da doktorlar mı göremedi?'' Diğeri de sürekli buralarda takılıp, gün içerisinde bu meseleyi hiç aklımdan çıkaramama durumum. Aslına bakarsanız psikolojik olarak kendimi bir evlat sahibi olmaya hazır hissetmiyorum. Herkesin var, arkadaşlarımın çocukları okula başladı. Herkes jübilesini bile yaptı, ben zaten geç evlendim. Olması lazım modundayım.
Devlette çektirmeyeceksen niye devlette çekiliyor mu diye soruyorsun canım?bu bir çelişki mi : evetya zaten devlet cekiyorsa bile çektiremem bi kaç yeri aradım bi yerdede 450 tl
Görücez yakında ak döt mü kara döt müüüAdetime cok az kaldi. Ama ne gebelik belirtisi var ne de adet. Habire böğürüp kusuyom. Arkadaslar yoksa bisey mi var diyolar. Ramazandan ve depresyondan ayol.
Aynı kıskançlığı herkes yaşıyor.aslında kıskanmak da denilmez ona.neden ben değilim bu şanslı demek gibi.hepimiz aynıyız yorucu bir süreç.ama merak etme o bebiş o göbüşe girecekkkkkÇok kötüyüm çok. Mayıs da regl olunca siteye az az girdim hatta 5 kere falan girmişimdir belki. Çevremdeki herkes hamile hakikaten sıkıldım hiç bir neden yokken olmamasından. Biliyorsunuz hatta anlıyorsunuz kıskanma değil bu ama içim buruluyor. Hakikaten hiç hamile olamayıcakmışım gibi geliyor artık dayanamıyorum şu mübarek günde şu niyetli kalbimden hepimiz için dua ediyorum inşallah bu ay hepimiz için güzel olur
Canım senin bat 1 mayısmış.bugün yap çıkar.varsa çıkar silik milik bişey.Yapıcaktım ama bat geçsin öyle yap çıkmaz dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?