Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar soğan kürüne başlıcamda adetin kaçıncı günü başlanıyordu?

Yok artik diyorum. Bu nasıl bir çıkmaz

Adetime cok az kaldi. Ama ne gebelik belirtisi var ne de adet. Habire böğürüp kusuyom. Arkadaslar yoksa bisey mi var diyolar. Ramazandan ve depresyondan ayol.

Canım sımdı doktordan cıktım yara varken onermıyorum gebelık dedı fıtıl verdı ama fıtıle ilaçla gecermı dedım bu tarz yaralara ılac etkı etmıyor dedı dondurup kurtul ole dedı hormonlar normal cıktı dogurganlıgında prb yok pekı ya yumurtlama dedım onun ıcın takıp yapmam lazım 14 15gun sımır sonucum cıkcak ozman tekrar gel dıyor belkı ılac fayda eder yumurtlama gunume yakın ıslem yapmasa bari

Çok kötüyüm çok. Mayıs da regl olunca siteye az az girdim hatta 5 kere falan girmişimdir belki. Çevremdeki herkes hamile hakikaten sıkıldım hiç bir neden yokken olmamasından. Biliyorsunuz hatta anlıyorsunuz kıskanma değil bu ama içim buruluyor. Hakikaten hiç hamile olamayıcakmışım gibi geliyor artık dayanamıyorum şu mübarek günde şu niyetli kalbimden hepimiz için dua ediyorum inşallah bu ay hepimiz için güzel olur

Ah canım ya bende aynıyım kıskançlık değil bu keske diyoruz biz sadece bu dua etmekten baska care yok

Aynen ya Allah'ın gücüne gitmesin ama bazen diyorum keşke bir sorum olsa ona bağlasam bile diyorum. Bilmiyorum moralim hiç iyi değil kafaya takmama durumu da olmuyor ya nasıl olsun çıktık bir yola

Slm kızlar yaklaşık 3 saattir tüm yazılanları okudum bi güldüm bi ağladım hepimizde aynı sorular hemen hemen aynı belirtiler ve belirsizlikler hiç olmycak hissi sonra bi umut sonra hüsran dön en başa.. yaklaşık bi sene olcak benimde bi kimyasal im var sonrası her ay hüsran ağlama krizleri artık bu son dusunmycem olmazsa olmasınlar sonra adete bi kaç gün kala belirti aramalar foruma bakmalar yoruldum gerçekten çok yoruldum bat yarın ama hiç bi belirti yok koskoca bi depresyondan başka..

tam olarak beni anlatmışsın:) benim eşimin ilk evliliğinden bi kızı var bide bazen buyuzden ona kinleniyorum gibi biliyorum saçma ama iyi değilim sanırım onun var benim olmuyo diye ona kızarken buluyorum kendimi fenalardayim

ya zaten devlet cekiyorsa bile çektiremem bi kaç yeri aradım bi yerdede 450 tl
Devlette çektirmeyeceksen niye devlette çekiliyor mu diye soruyorsun canım?bu bir çelişki mi : evet

Adetime cok az kaldi. Ama ne gebelik belirtisi var ne de adet. Habire böğürüp kusuyom. Arkadaslar yoksa bisey mi var diyolar. Ramazandan ve depresyondan ayol.
Görücez yakında ak döt mü kara döt müüü
Aynı kıskançlığı herkes yaşıyor.aslında kıskanmak da denilmez ona.neden ben değilim bu şanslı demek gibi.hepimiz aynıyız yorucu bir süreç.ama merak etme o bebiş o göbüşe girecekkkkk

Yapıcaktım ama bat geçsin öyle yap çıkmaz dediler bana
Canım senin bat 1 mayısmış.bugün yap çıkar.varsa çıkar silik milik bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…