Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarr ne güzel destek oldunuz çok teşekkür ediyorumm hepinize. Bir ara gozlerim doluyordu da dikkatimi dagitmaya calistim :) Hep birlikte nasip etsin rabbim insaallah. Bu arada ben de folik asit iciyorum. Bir ara bogazimda kuruluk tahris oldu icemedim ama iki gün önce tekrar başladım.
Inofolic çok iyi. Bütün polikistik overlilerin içmesi gerek. B8 ve B9 vitamini tamamen. B8 inositol olarak biliniyor. B9 da folik asit. O yuzden inofolic alanlar günlük folik asiti de alıyor. Ben ikisini ayrı aldım burada yoktu inofolic. Aynı inofolic dozunda kullanıyorum. Bu ay başladım. Bununla alakali bir makale vardı onu bulup paylasayim birazdan inş.

Pembe akıntın yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir canım ilk denemeymiş daha ne kadarlık evlisin bu arada ? inşallah hiç birimiz için süre uzamazda bebişlere kavuşuruz
1 seneyi yeni doldurduk canım inşallah kuzum sen kaç yıllık evlisin

Kızlar ben folik asit kullanmıyorum kendinizmi gidip aldınız?? Bende alsam mı ki yaa siz hangisini kullanıyorsunuz
Dr mutlaka kullanın diyor bana devletin ödediğini alma folic Trio al dedi onla başladım şu an fema Med kullanıyorum içinde iyot ya olduğu için

Aklıma gelmişken yazayım. Hatırladıkça yazmaya çalışıyorum. D vitamini çok önemli. Sebepsiz infertilite ve polikistik overlilerin mutlaka baktirmasi gerekiyor. Bunu da malesef pek söyleyen yok. Makalelerden öğrendim.

Inofolic in faydalarını okuyabilirsiniz buradan. Ama tabi ki inofolic olarak yazmıyor içerik maddelerinden bahsediyor.
http://www.drcemilkaya.com/tup-bebe...avi-yaklasimlari-olarak-gida-takviyeleri.html

Kızlar fikir almak açısından bir şey danışmak istiyorum. Son 6 aydır regl önce koyu renkli akıntılarla başlayıp kırmızı şekilde devAm ediyordu. Bu ay yine khve rengi başladı geçen pazar buraya da geldi regl diye yazmıştım hala da devam ediyor ara ara, ancak ne gelen var ne giden... iyice gerilmeye başladım bu koyu renkleri gördükçe..Biliyorum doktora gitmeliyim ama aynı hastanede çalıştığım hekimlere gitmek istemediğimden haftasonunu bekliyorum.. ama çok gerildim. Sizce ne olabilir sebebi??

Bizim bu ay ilk denememiz olucak canım yumurtlama günüme girdim bak 13 haziran ama adet sonrasında bir çok çalışma yaptık yined. 7 gün sonra pembe akıntım oldu 2 gün
Pembe akıntın yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir canım ne kadarlık evlisin bu arada 1 ay çok az bir süre inşallah bir an önce kavuşuruz hepimiz bebişlere
Dizide neye taktim. Bu general cevdet seneler sonra geldi. Karisiyla bi kere beraber oldu sadece bi kere. Kadın şakkk hamile!
hahaha aynen ben aynı şeyi kocama söylemiştim ilk hamile kaldığında Azize o kadar şeye rağmen o çocuğu düşürmedi de bir şey de olmadı orası da değişik ..

Canim ben de tam olarak bilemiyorum ama hormonal bor etki olabilir doye duaundum. Bazen insan hamile kalacagina kendini cok inandirinca boyle olabiliyor

Benimde evlendikten sonra bir kaç ay böyle kahverengi başladı ama sonra düzeldi o dönem ben çok araştırdım netten falan sende oku istersen normal diyorlardı ama yine de içimin rahat etmesi açısından doktoruna danışmalısın ..

Ayyyy 2 gün görmedim ne kaynatmissiniz oku oku bitiremedim bu ikiz meselesini banada anlatın adet biteli 2 oldu çalışmalar başladı ona göre biseler yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…