benimde hep öyle olurdu bende çıkan hastalıklatr haşımato gizli şeker pko.kistik yumurtan varsa troidinde dengesizlik varsa (ki antikorlarına kadar baktır) şeker yükleme testi ile gizli şeker varsa o da çıksın.birşey hastalıksa çıkabiliyor benimki gibiyse işin zor bir varmış bir yokmuş gibi.Kızlar fikir almak açısından bir şey danışmak istiyorum. Son 6 aydır regl önce koyu renkli akıntılarla başlayıp kırmızı şekilde devAm ediyordu. Bu ay yine khve rengi başladı geçen pazar buraya da geldi regl diye yazmıştım hala da devam ediyor ara ara, ancak ne gelen var ne giden... iyice gerilmeye başladım bu koyu renkleri gördükçe..Biliyorum doktora gitmeliyim ama aynı hastanede çalıştığım hekimlere gitmek istemediğimden haftasonunu bekliyorum.. ama çok gerildim. Sizce ne olabilir sebebi??
bakımı ile ilgili internette yazıyor sanırım maması hep ılık olacak.işte 6 defamıydı beslemesi özel bebek kediler için mama vardı sanırım poposu belli aralıklarla silinecek dışkılaması uyarılsın diye(internetten okuduklarımı yazıyorum) inşallah hayatta kalır ben ufak karga buldum anasının doyurmadığı muhabbet kuşu da bakmaya çalıştım.mamalarının ılık verildiğini bilmiyordum yaşamadılar.işte bide öyle deneyimli evcil hayvan üreticisi olmadnda bebek maması gibi hazırlayıp vermek bazen işe yaramıyor.o yüzden onlara özel ürün verin derim.Kızlaarr sabahtan beri dışarıdan acı acı miyavlama sesleri duyuyorduk ama bir türlü bulamadık kedileri. Seslerinden belliydi yeni dogmuslar gibi ama az çok kedileri bilirim karnı tok olsa bu kadar bagirmazlar. Neyse gece oldu yine miyav miyav. Ama bu sefer etraf sessiz olunca esim çıktı buldu kediyi. Yanında kardeşi varmış ölmüş. Bu da nasıl bağırıyor. Allahtan evde kedi için süt tozu vardı pompalı biberonla verdim biberonu bırakmıyor nasıl içti yavrum benim. Bir de affedersiniz tuvaletini yapmış ama kurumuş yeni yapamıyor gibiydi. Ilık suda arkasını temizledim kuruttum rahatca tuvaletini de yapti mis gibi oldu uyuyor şimdi ciyaklama da kalmadı elhamdulillah. Ömrü varsa yaşatir rabbim inşaallah... Rabbim ne güzel yaratmış. O'nun sanatına bir kez daha tanık oldum. Hele biberonu sımsıkı tutması ağzıyla... bakmaya doyamiyorum. Allahım küçücük bir canlı böyleyse kendi dogurdugum nasıl olur kim bilir? Rabbim ne büyüksün...Eki Görüntüle 2000412 Eki Görüntüle 2000412
Folik asit için zahmet edip dr a gitmeye gerek yok.marka önemli değil.folik asit miktarı folbiol da 5mg,diğerlerinde 4.folbiol sadece folik asit içeriyor.diğer markalar b12,Demir,kalsiyum eklemiş.hangisini gözüne kestirdiyseniz onu alabilirsiniz.ancak folik asit almaya gebelikten 3 ay önce başlanması önemli,nöral tüp defektini önlemek için.bu nedenle geç kalan kızlar folik depolarını doldurmak için önce folbiol kullanabilir.çünkü içinde folik asit oranı en çok onda var.hamile kalınca diğer markalara geçmek daha uygun.bi kalsaydık hamileeeeCanım Dr yazıyor folikasit bence Dr görüş öyle al zaten bebek düşünen herkes 3 ay oncesinden başlaması gerekiyor
Sabah sabah kozalağa uyuz oldum.negatiflik bulaşıcı herhalde.test gibi kozalak da negatif
Heee ben de pozitif seviyorum ama sevmekle olmuyor işteNegatif testten nefret ediyorum. Ben de yaptım manyak gibi.
Geçmiş olsun canımkızlar çok kötü gribim yaahapşırmaktan boğazım acıdı gözüm çeşme gibi akıyor.
Amin inşallahSanirim hepimiz hemsirr olmaya adayiz, o kadar test yapip duruyoruz ki :)) bir ara o kadar cok idrar testi almistim ki, onlara verdigim parayla ozelde kan testi yaptirirdim herhalde :) her sey negatif olsa da moral bozmak yok, Rabbim hayirlisiyla sabrimizin karsiligini verecek inşallah
Günaydın canım, iyiyim sen nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız bakalım iyi misiniz
Bende iyiyim cnm çalışıyorum, adet günüme 2 gün var bekliyorum ama hiç adet belirtimde yok anlamadım bişeyG
Günaydın canım, iyiyim sen nasılsın?
sğol adete 3 gün varken kötü oldu.Geçmiş olsun canım
bende sağ bazen sol tarafta doluluk yada girip çıkan ağrı oluyor ara sıra yalnız gribim diye biraz tarçın çayı içtim geçen sefer 1 gün geciktirmişti bu ay nolur bilmem.soyleyim canım tarçını fazla içersen geciktirebiliyor.Bende iyiyim cnm çalışıyorum, adet günüme 2 gün var bekliyorum ama hiç adet belirtimde yok anlamadım bişey
Arkadaşım yine güzel yüreğini gösterdin. Allah yüzünü güldürsün, mübarek günde dualarını kabul etsin.Kızlaarr sabahtan beri dışarıdan acı acı miyavlama sesleri duyuyorduk ama bir türlü bulamadık kedileri. Seslerinden belliydi yeni dogmuslar gibi ama az çok kedileri bilirim karnı tok olsa bu kadar bagirmazlar. Neyse gece oldu yine miyav miyav. Ama bu sefer etraf sessiz olunca esim çıktı buldu kediyi. Yanında kardeşi varmış ölmüş. Bu da nasıl bağırıyor. Allahtan evde kedi için süt tozu vardı pompalı biberonla verdim biberonu bırakmıyor nasıl içti yavrum benim. Bir de affedersiniz tuvaletini yapmış ama kurumuş yeni yapamıyor gibiydi. Ilık suda arkasını temizledim kuruttum rahatca tuvaletini de yapti mis gibi oldu uyuyor şimdi ciyaklama da kalmadı elhamdulillah. Ömrü varsa yaşatir rabbim inşaallah... Rabbim ne güzel yaratmış. O'nun sanatına bir kez daha tanık oldum. Hele biberonu sımsıkı tutması ağzıyla... bakmaya doyamiyorum. Allahım küçücük bir canlı böyleyse kendi dogurdugum nasıl olur kim bilir? Rabbim ne büyüksün...Eki Görüntüle 2000412 Eki Görüntüle 2000412
Aaa senin bat geldi çattı ya ayol. Ne ikinci çizgi var, ne kırmızılar. Öyle mi?Sabah sabah kozalağa uyuz oldum.negatiflik bulaşıcı herhalde.test gibi kozalak da negatif
Arkadaşım hayırdır, psikiyatriye niçin gidiyorsun. Ben de senelerce gittim, bir sürü ilaçlar kullandım. Bırakalı 2 sene oluyor. Acaba hala etkisi devam ediyor da, ondan mı hamile kalamıyorum diyorum. Ya da yanlış bi alaka mı kurdum bilmiyorum. Psikiyatrik ilaçlar gebeliğe engel teşkil eder mi ki?Günaydın herkese bugün psikiyatri randevum var ilacimin dozu artacak sizce söylesem gebelik için kan testi ister mi? Yoksa ben bilmem onu kadın doğuma mı git der . Özel yaptırım desem çok pahalı yav
Ben hiç gebelik testi almıyorum da yapmıyorum da. Ama canımı çektirdiniz. Sipariş versem mi ki :) Yapasım geldi yaff! Sadece iki ay yaptım. Birinde adetim 12 gün gecikmişti. Ama NEGATİF! Diğeri de geçen ay Bat günü sabahı yaptım, iki saat sonra kırmızıları gördüm zaten.Negatif testten nefret ediyorum. Ben de yaptım manyak gibi.
tarçınlı bişey içmedim bakalım nolcak bekliyorumsğol adete 3 gün varken kötü oldu.
bende sağ bazen sol tarafta doluluk yada girip çıkan ağrı oluyor ara sıra yalnız gribim diye biraz tarçın çayı içtim geçen sefer 1 gün geciktirmişti bu ay nolur bilmem.soyleyim canım tarçını fazla içersen geciktirebiliyor.
İş yerim çok stresli bayilacak gibi oluyorum ya ilaç kullanıp bastircam ya istifa etcem. Bu kadar stresliyken de yumurtlamam bile değişiyor bazen hiç yumurtlamiyorum bazen kist oluyor iki ucu .lu degnek 14 aydir bnc bu yüzden yani stresten hamile kalamadim. Birakali çok olmuş canım artık hiçbir etkisi kalmamistir senin vucudundaArkadaşım yine güzel yüreğini gösterdin. Allah yüzünü güldürsün, mübarek günde dualarını kabul etsin.
Aaa senin bat geldi çattı ya ayol. Ne ikinci çizgi var, ne kırmızılar. Öyle mi?
Arkadaşım hayırdır, psikiyatriye niçin gidiyorsun. Ben de senelerce gittim, bir sürü ilaçlar kullandım. Bırakalı 2 sene oluyor. Acaba hala etkisi devam ediyor da, ondan mı hamile kalamıyorum diyorum. Ya da yanlış bi alaka mı kurdum bilmiyorum. Psikiyatrik ilaçlar gebeliğe engel teşkil eder mi ki?
Ben hiç gebelik testi almıyorum da yapmıyorum da. Ama canımı çektirdiniz. Sipariş versem mi ki :) Yapasım geldi yaff! Sadece iki ay yaptım. Birinde adetim 12 gün gecikmişti. Ama NEGATİF! Diğeri de geçen ay Bat günü sabahı yaptım, iki saat sonra kırmızıları gördüm zaten.
inşallah hayırlısı ile olur.tarçınlı bişey içmedim bakalım nolcak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?