Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pkolu olanlar günde 3-4 doz içiyormuş. Bi sorunu olmayanlar gümde 1 kez yeterli.. bilmiyorum hem belki eşimin kullandığı işe yaramıştı olabilir :)Araştırdım biraz. PKO lulara verilen bi destek deniyor. Doktor vermeden kullanmayayım bari yaa, sana hayırlı olsun!!!
Ben yine hamile kalamazsam, yine hiç bir kür ya da ilaç ya da destek kullanmıcam. İnat ettim !!!
Kizlar peki siz folik asit aliyor musunuz? Doktorlar gebelikten once baslanmali diyor ya
Normalde pco için zaten ama doktora sormadan başlama benceBir yan etkisi falan yok mu? Pcos lu hatunlar da kullansa olur mu?
Karalahana mı? Hiç sevmedim. Ben burda hiçbişeyi sevmedim.Sizin oralarda ot çöp çoktur.git az yeşillen bare
İnofolic i kendin alabilirsin zararı olmaz,kalitesini arttırır yumurtanın.zaten devlet ödemiyor,özel alıyorsun
Pcosluların kullanması gerekiyo zaten galiba. Yani özellikle onların.Bir yan etkisi falan yok mu? Pcos lu hatunlar da kullansa olur mu?
6 aydır kullanıyorum folik asit. Bir kaç ay da Omega 3 Balık yağı kullandım.Kizlar peki siz folik asit aliyor musunuz? Doktorlar gebelikten once baslanmali diyor ya
evet önemli ben de 2 ay olmustu başlayalıKizlar peki siz folik asit aliyor musunuz? Doktorlar gebelikten once baslanmali diyor ya
Karalahana mı? Hiç sevmedim. Ben burda hiçbişeyi sevmedim.
Pcosluların kullanması gerekiyo zaten galiba. Yani özellikle onların.
6 aydır kullanıyorum folik asit. Bir kaç ay da Omega 3 Balık yağı kullandım.
Asıl pco lular kullanıyor canım.ben ilk hamileliğimde kullanmıştım.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Bir yan etkisi falan yok mu? Pcos lu hatunlar da kullansa olur mu?
Bana da :) demek sıra gelmemiş daha. O da olur elbet dimi?Bana da tutmadı daha :)
Bir yıl olacak başlayalı. İlk doktora gittiğimde vermişti. Bazen aksatsam da kullanıyorum.Kizlar peki siz folik asit aliyor musunuz? Doktorlar gebelikten once baslanmali diyor ya
Ya ben balıkyağını bıraktım. Fena iştah açtı. Kendime de engel olamadım. 4 kilo aldım ve veremiom o 4 kiloyu.Benim hormon değerlerim çok iyi. Sadece insülin direncim var. İnofolic baktım şimdi, insülin dengeliyor artı rahim gelişmesi için folik asit varmış içinde.
Omegafol içiyorum. Zaten folik + omega desteği
Ve üç yıldır glukofen 1000 lik kullanıyorum. Günde ikş kez. İçeriği daha fazla kullanıyorum gibi geldi. İnofolic içsem bile günde almam gereken ölçü ne olur? Glukofen kesmem gerekir mi? Sormak lazım
Anlaşıldığı üzere topik folik asit bağımlısı olmuşKizlar peki siz folik asit aliyor musunuz? Doktorlar gebelikten once baslanmali diyor ya
her şey tatlıs tatlış bebikler için. Yapmadığımız şey kalmadı :))Anlaşıldığı üzere topik folik asit bağımlısı olmuş
Evet ben :)Vatanım Sensin'i izleyen var mı?
Annelik anne olmadan önce başlıyor işte :))Anlaşıldığı üzere topik folik asit bağımlısı olmuş
Pembe akıntın yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir canım ilk denemeymiş daha ne kadarlık evlisin bu arada ? inşallah hiç birimiz için süre uzamazda bebişlere kavuşuruzBizim bu ay ilk denememiz olucak canım yumurtlama günüme girdim bak 13 haziran ama adet sonrasında bir çok çalışma yaptık yined. 7 gün sonra pembe akıntım oldu 2 gün
Bende izliyorum :)Vatanım Sensin'i izleyen var mı?
Sağlıkla kucağına al inş çok güzel bı haberBen de öyle sanırdım da ben a önce yaptım beklemiş idrarımla ve sonuç çıktı