• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar peki siz folik asit aliyor musunuz? Doktorlar gebelikten once baslanmali diyor ya

Araştırdım biraz. PKO lulara verilen bi destek deniyor. Doktor vermeden kullanmayayım bari yaa, sana hayırlı olsun!!!
Ben yine hamile kalamazsam, yine hiç bir kür ya da ilaç ya da destek kullanmıcam. İnat ettim !!!
Pkolu olanlar günde 3-4 doz içiyormuş. Bi sorunu olmayanlar gümde 1 kez yeterli.. bilmiyorum hem belki eşimin kullandığı işe yaramıştı olabilir :)

Sizin oralarda ot çöp çoktur.git az yeşillen bare:KK53:
İnofolic i kendin alabilirsin zararı olmaz,kalitesini arttırır yumurtanın.zaten devlet ödemiyor,özel alıyorsun
Karalahana mı? Hiç sevmedim. Ben burda hiçbişeyi sevmedim.

Bir yan etkisi falan yok mu? Pcos lu hatunlar da kullansa olur mu?
Pcosluların kullanması gerekiyo zaten galiba. Yani özellikle onların.
Kizlar peki siz folik asit aliyor musunuz? Doktorlar gebelikten once baslanmali diyor ya
6 aydır kullanıyorum folik asit. Bir kaç ay da Omega 3 Balık yağı kullandım.

Karalahana mı? Hiç sevmedim. Ben burda hiçbişeyi sevmedim.

Pcosluların kullanması gerekiyo zaten galiba. Yani özellikle onların.

6 aydır kullanıyorum folik asit. Bir kaç ay da Omega 3 Balık yağı kullandım.

Benim hormon değerlerim çok iyi. Sadece insülin direncim var. İnofolic baktım şimdi, insülin dengeliyor artı rahim gelişmesi için folik asit varmış içinde.

Omegafol içiyorum. Zaten folik + omega desteği

Ve üç yıldır glukofen 1000 lik kullanıyorum. Günde ikş kez. İçeriği daha fazla kullanıyorum gibi geldi. İnofolic içsem bile günde almam gereken ölçü ne olur? Glukofen kesmem gerekir mi? Sormak lazım

Benim hormon değerlerim çok iyi. Sadece insülin direncim var. İnofolic baktım şimdi, insülin dengeliyor artı rahim gelişmesi için folik asit varmış içinde.

Omegafol içiyorum. Zaten folik + omega desteği

Ve üç yıldır glukofen 1000 lik kullanıyorum. Günde ikş kez. İçeriği daha fazla kullanıyorum gibi geldi. İnofolic içsem bile günde almam gereken ölçü ne olur? Glukofen kesmem gerekir mi? Sormak lazım
Ya ben balıkyağını bıraktım. Fena iştah açtı. Kendime de engel olamadım. 4 kilo aldım ve veremiom o 4 kiloyu.

Vatanım Sensin'i izleyen var mı?

Bizim bu ay ilk denememiz olucak canım yumurtlama günüme girdim bak 13 haziran ama adet sonrasında bir çok çalışma yaptık yined. 7 gün sonra pembe akıntım oldu 2 gün
Pembe akıntın yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir canım :KK64:ilk denemeymiş daha ne kadarlık evlisin bu arada ? inşallah hiç birimiz için süre uzamazda bebişlere kavuşuruz :anneadayı:

Back