Amin inşallah Allah o günleri de gösterir teşekkür ederimSağlıkla kucağına al inş çok güzel bı haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah Allah o günleri de gösterir teşekkür ederimSağlıkla kucağına al inş çok güzel bı haber
1 senedir içiyorum ben :) bebeğin sinir sistemi gelişimi ve download sendromu için önemli bir destekBen üç aydır içiyorum.
Ic bence zarari yokki takviye bi vitamin. Marka soyleniyomu ?Kızlar ben folik asit kullanmıyorum kendinizmi gidip aldınız?? Bende alsam mı ki yaa siz hangisini kullanıyorsunuz
1 seneyi yeni doldurduk canım inşallah kuzum sen kaç yıllık evlisinPembe akıntın yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir canım ilk denemeymiş daha ne kadarlık evlisin bu arada ? inşallah hiç birimiz için süre uzamazda bebişlere kavuşuruz
Dr mutlaka kullanın diyor bana devletin ödediğini alma folic Trio al dedi onla başladım şu an fema Med kullanıyorum içinde iyot ya olduğu içinKızlar ben folik asit kullanmıyorum kendinizmi gidip aldınız?? Bende alsam mı ki yaa siz hangisini kullanıyorsunuz
Eczaneden de alinabiliyor canim, eczaci veriyor uygun olani. Markanin onemi yokmus doktorumun soyledigine gore.Kızlar ben folik asit kullanmıyorum kendinizmi gidip aldınız?? Bende alsam mı ki yaa siz hangisini kullanıyorsunuz
Evet ben :)
Bende izliyorum :)
Yeminle bende ayni seyi düşündüm. Ama dedimki boyle seyler yok mu hayatta var. Cok ta tuhaf olmamis dedim :)Dizide neye taktim. Bu general cevdet seneler sonra geldi. Karisiyla bi kere beraber oldu sadece bi kere. Kadın şakkk hamile!
Pembe akıntın yumurtlama döneminden kaynaklanıyor olabilir canım ne kadarlık evlisin bu arada 1 ay çok az bir süre inşallah bir an önce kavuşuruz hepimiz bebişlereBizim bu ay ilk denememiz olucak canım yumurtlama günüme girdim bak 13 haziran ama adet sonrasında bir çok çalışma yaptık yined. 7 gün sonra pembe akıntım oldu 2 gün
hahaha aynen ben aynı şeyi kocama söylemiştim ilk hamile kaldığında Azize o kadar şeye rağmen o çocuğu düşürmedi de bir şey de olmadı orası da değişik ..Dizide neye taktim. Bu general cevdet seneler sonra geldi. Karisiyla bi kere beraber oldu sadece bi kere. Kadın şakkk hamile!
Bizimde 8 ay oldu canım ama sadece çocuk için bir ay dayanabildik korunduk keşke onu da korunmasaydık1 seneyi yeni doldurduk canım inşallah kuzum sen kaç yıllık evlisin
Canim ben de tam olarak bilemiyorum ama hormonal bor etki olabilir doye duaundum. Bazen insan hamile kalacagina kendini cok inandirinca boyle olabiliyorKızlar fikir almak açısından bir şey danışmak istiyorum. Son 6 aydır regl önce koyu renkli akıntılarla başlayıp kırmızı şekilde devAm ediyordu. Bu ay yine khve rengi başladı geçen pazar buraya da geldi regl diye yazmıştım hala da devam ediyor ara ara, ancak ne gelen var ne giden... iyice gerilmeye başladım bu koyu renkleri gördükçe..Biliyorum doktora gitmeliyim ama aynı hastanede çalıştığım hekimlere gitmek istemediğimden haftasonunu bekliyorum.. ama çok gerildim. Sizce ne olabilir sebebi??
Benimde evlendikten sonra bir kaç ay böyle kahverengi başladı ama sonra düzeldi o dönem ben çok araştırdım netten falan sende oku istersen normal diyorlardı ama yine de içimin rahat etmesi açısından doktoruna danışmalısın ..Kızlar fikir almak açısından bir şey danışmak istiyorum. Son 6 aydır regl önce koyu renkli akıntılarla başlayıp kırmızı şekilde devAm ediyordu. Bu ay yine khve rengi başladı geçen pazar buraya da geldi regl diye yazmıştım hala da devam ediyor ara ara, ancak ne gelen var ne giden... iyice gerilmeye başladım bu koyu renkleri gördükçe..Biliyorum doktora gitmeliyim ama aynı hastanede çalıştığım hekimlere gitmek istemediğimden haftasonunu bekliyorum.. ama çok gerildim. Sizce ne olabilir sebebi??
Evet kendimiz alıyoruzKızlar ben folik asit kullanmıyorum kendinizmi gidip aldınız?? Bende alsam mı ki yaa siz hangisini kullanıyorsunuz
Bizimde 8 ay oldu canım ama sadece çocuk için bir ay dayanabildik korunduk keşke onu da korunmasaydık
Canım Dr yazıyor folikasit bence Dr görüş öyle al zaten bebek düşünen herkes 3 ay oncesinden başlaması gerekiyorKızlar ben folik asit kullanmıyorum kendinizmi gidip aldınız?? Bende alsam mı ki yaa siz hangisini kullanıyorsunuz