• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay yeni umut canım beklicez bakalım 7-8 Ayı geride bıraktık yıpratıcı bir süreç :KK43:

Bizim bu ay ilk denememiz olucak canım yumurtlama günüme girdim bak 13 haziran ama adet sonrasında bir çok çalışma yaptık yined. 7 gün sonra pembe akıntım oldu 2 gün

Ben de tuttum İdrar testi yaptım. Yapılmayacak zaman olduğunu bile bile. Yahu bir yakın arkadaş döllenmeden on gün sonra ucuz İdrar testinde görmüştü. Onunla konuşurken varsa görünür sen de şuan dedi. İnandım :(

Bize niye tavsiye etmiyorlar bunu? Kafamıza göre alsak olmaz mı ki?
Kız bilmem olabilir belki bende herhangi bi sorun olmadığı halde doktor önerdi hamile kalmak istıyorum kaç aydır denk gelmiyor deyince. Eşime de önerdi başka bi isimle erkek için olanını sanırım o Türkiye'de Yok düzenli içtik bizde bi sor doktora yine de.bak hatta burda da inofolic diye bi sayfa var orayı oku

Kız bilmem olabilir belki bende herhangi bi sorun olmadığı halde doktor önerdi hamile kalmak istıyorum kaç aydır denk gelmiyor deyince. Eşime de önerdi başka bi isimle erkek için olanını sanırım o Türkiye'de Yok düzenli içtik bizde bi sor doktora yine de.bak hatta burda da inofolic diye bi sayfa var orayı oku

Eşime verdiler bişey de bana sadece yeşillik ye sağlıklı beslen hiçbişey yapma dediler.

Hmm doktorun insiyatifine kalan birşey olabilir canım :) ama sonuçta vitamin içeren birşey bu zarar olacağını sanmam
Araştırdım biraz. PKO lulara verilen bi destek deniyor. Doktor vermeden kullanmayayım bari yaa, sana hayırlı olsun!!!
Ben yine hamile kalamazsam, yine hiç bir kür ya da ilaç ya da destek kullanmıcam. İnat ettim !!!

Eşime verdiler bişey de bana sadece yeşillik ye sağlıklı beslen hiçbişey yapma dediler.
Sizin oralarda ot çöp çoktur.git az yeşillen bare:KK53:
İnofolic i kendin alabilirsin zararı olmaz,kalitesini arttırır yumurtanın.zaten devlet ödemiyor,özel alıyorsun

Back