Amin inşallah teşekkür ederim :)Tebrik ediyorum canm. Allah olmayan herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah teşekkür ederim :)Tebrik ediyorum canm. Allah olmayan herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım :) darısı basınıza inşllah birde kanla garantiledim mi o zaman inanıcam herhaldeHamiş vaaar
Hayırlı olsun tatlım
Ne bereketli grupmus bea bi bana tutmadı
Geçti benim bat canım adetim suan :)Bat ne zaman
Immm gelecek aya Allah nasip etsinGeçti benim bat canım adetim suan :)
Insallah yaaImmm gelecek aya Allah nasip etsin
Her ay yeni umut canım beklicez bakalım 7-8 Ayı geride bıraktık yıpratıcı bir süreç
Hadi inşallah :)Benim daha bata 7 gün var coook heycanliyimmm
Ben de öyle sanırdım da ben a önce yaptım beklemiş idrarımla ve sonuç çıktı
Yabancı bı marka canım. Yurtdısında yasıyorum ben teşekkür amin darısı basınıza tez zamandaTebrik ederim darısı bekleyenlere. Ben böyle bir test ilk kez gördüm yalnız. Markası ne?
Bize niye tavsiye etmiyorlar bunu? Kafamıza göre alsak olmaz mı ki?Yumurtayı geliştiren bi tur VitAminler içeriyor doktor tavsiye etti
Bana da tutmadı daha :)Hamiş vaaar
Hayırlı olsun tatlım
Ne bereketli grupmus bea bi bana tutmadı
Kız bilmem olabilir belki bende herhangi bi sorun olmadığı halde doktor önerdi hamile kalmak istıyorum kaç aydır denk gelmiyor deyince. Eşime de önerdi başka bi isimle erkek için olanını sanırım o Türkiye'de Yok düzenli içtik bizde bi sor doktora yine de.bak hatta burda da inofolic diye bi sayfa var orayı okuBize niye tavsiye etmiyorlar bunu? Kafamıza göre alsak olmaz mı ki?
Kız bilmem olabilir belki bende herhangi bi sorun olmadığı halde doktor önerdi hamile kalmak istıyorum kaç aydır denk gelmiyor deyince. Eşime de önerdi başka bi isimle erkek için olanını sanırım o Türkiye'de Yok düzenli içtik bizde bi sor doktora yine de.bak hatta burda da inofolic diye bi sayfa var orayı oku
Hmm doktorun insiyatifine kalan birşey olabilir canım :) ama sonuçta vitamin içeren birşey bu zarar olacağını sanmamEşime verdiler bişey de bana sadece yeşillik ye sağlıklı beslen hiçbişey yapma dediler.
Araştırdım biraz. PKO lulara verilen bi destek deniyor. Doktor vermeden kullanmayayım bari yaa, sana hayırlı olsun!!!Hmm doktorun insiyatifine kalan birşey olabilir canım :) ama sonuçta vitamin içeren birşey bu zarar olacağını sanmam
Sizin oralarda ot çöp çoktur.git az yeşillen bareEşime verdiler bişey de bana sadece yeşillik ye sağlıklı beslen hiçbişey yapma dediler.
Sizin oralarda ot çöp çoktur.git az yeşillen bare
İnofolic i kendin alabilirsin zararı olmaz,kalitesini arttırır yumurtanın.zaten devlet ödemiyor,özel alıyorsun