Ağlıyorum bi yandan da Hale'n inanamıyorumAnam hamileeeeee
Ovu testi ve inofolic mucize yarattışina şinanayyyy!!! Kız aferin kız. Mucizeyi başarmışsın.
BAT'a 2 kalaaaaa!!!! Kız vallah odanın ortasına çıkıp göbek atacam şuan nerdeyse. Kocandan önce bize mi söyledin yoksammm?Ağlıyorum bi yandan da Hale'n inanamıyorum
inofolic neydi la?Ovu testi ve inofolic mucize yarattı
Oy yerim ya valla umutsuzca yaptım ama bi yandan da içimde bi his vardı eşim de bu ay tuttu dıyordu o da hissetmişti Yok ilk onu aradım :)BAT'a 2 kalaaaaa!!!! Kız vallah odanın ortasına çıkıp göbek atacam şuan nerdeyse. Kocandan önce bize mi söyledin yoksammm?
Yumurtayı geliştiren bi tur VitAminler içeriyor doktor tavsiye ettiinofolic neydi la?
Canım doğru kağıdı çıkardım maalesef birşey yokCanım ışığa tuttuğunda dikkat etmen gereken bir şey var. Test kutularının içinde çizgi şeklinde tam ortada çıkıntı oluyor test kağıdını tutan. Ben de başka bir defasında ışığa tuttugumda o kağıt tamamen gri çizgi görünüyordu sonra test kağıdını kutusundan çıkardım baktım kutudaki çıkıntı koyu renk gibi göstermiş ışıkta. O yuzden kutuyu açıp sadece kağıt kısmına bakabilirsin. Bir de dediğim gibi çok hafif de olsa pembe olmalı beyaz gri çizgiler hatalı yorumlamaya sebep oluyor. Arkadasin dediği gibi sabah idrarı ile net olur inş
33 yaşındayım erken evlilik yapınca cocuklar büyüdü tekrar bir bebek olsa nasıl güzel olur bebek özlemi çekiyoruz allah isteyen herkeze versinKaç yaşındasınız?
hayırlı olsuun evet mucizen gelmiş sana tutunmuşAğlıyorum bi yandan da Hale'n inanamıyorum
Allahım :) sanırım normal kozmetik yerinden aldım dikkat etmedim ama normal cunku erken vs yazmıyor bata 2 gün kalmıştıhayırlı olsuun evet mucizen gelmiş sana tutunmuşbu erken gebelik testi mi normal mi
Hayırlı olsun hamilesin benimde bat bugün yapmaya cesaretim yok yarın sabah yapicam ama sabah daha net sonuc veriyor diyorlarKızlar bakar mısınız ben soktayım suan
Yumurtlamanin üzerinden kac gün geçti yapsam çıkar mi senin var gelmeden çıkmışKızlar bakar mısınız ben soktayım suan
Hayirli olsun, tebrik ederim :) Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsinAllahım :) sanırım normal kozmetik yerinden aldım dikkat etmedim ama normal cunku erken vs yazmıyor bata 2 gün kalmıştı
Ooooo harika tebriklerrrrrrKızlar bakar mısınız ben soktayım suan
Ben de öyle sanırdım da ben a önce yaptım beklemiş idrarımla ve sonuç çıktıHayırlı olsun hamilesin benimde bat bugün yapmaya cesaretim yok yarın sabah yapicam ama sabah daha net sonuc veriyor diyorlar
Amin inşallah teşekkür :)Hayirli olsun, tebrik ederim :) Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin
Teşekkürler :))Ooooo harika tebriklerrrrrr
Tebrik ediyorum canm. Allah olmayan herkese nasip etsinTeşekkürler :))
Hamiş vaaarKızlar bakar mısınız ben soktayım suan
Bat ne zamanHamiş vaaar
Hayırlı olsun tatlım
Ne bereketli grupmus bea bi bana tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?