Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ruh halimiz değişip duruyor.. Böyle düşünebiliyor insan canım estağfirullah :)
Şu an evde tekim. Yanımda iki kedi uyuyor. Nefes alıp verişlerini izliyorum. Rabbimin nasıl yarattığına tanık oluyorum. Her an onları canlı tuttuğuna... Bana yoldaş oluyorlar. Rabbim isteseydi bir de 1,5 yaşında bebeğim uyurdu yanımda. Aaahhh ah... Nasip kısmet... Ötesi yok... Belki bir gün hamile olduğumu yazarım buraya. Ama öğrenmeden bir gün öncesi hamile olduğumu bilmeden iç çekerim belki de.
Yine dilime aynı dua dolandı. Ya Rabbi, hayırlı evlatlar nasip eyle. Ama yok eğer evlat sahibi olmak benim hakkımda hayırlı değilse benim gönlümden bu hasreti çekip al. Sonra bana öyle dolu bir hayat bahşet ki, başkalarının evlatlarına faydalı olayım... Amin...

Amin! Harikasın! İnşallah Allah sana da nasip etsin. Hatta bu gruptan ilk sana nasip etsin.

Hayvan sevgisi onları yaradandan ötürü mucizevi görmek :)

Şuan gözüme ziyadesiyle şahane görünsün.

Rabbim duanı kabul etsin. Evet annelik çok güzel bir duygu ama senin içinde anne olmadan güzellik dolu duygular var. İyi kalpli olduğuna inandırdı beni bu tavrın.

Sen hayırlı olanı diyorsun, amin.

Ama ben de senin için Rabbimden sağlıklı ve hayırlı bir evlat istiyorum. Hiçbir menfi duygu olmaksızın ettiğim şu duayı kabul et yarabbim, amin.

Amin! Harikasın! İnşallah Allah sana da nasip etsin. Hatta bu gruptan ilk sana nasip etsin.
Allah razı olsun canım güzel duan için... Hepimize inşaallah. Aslında uzun bir aradan sonra ilaç kullanmak için adet bekliyorum ama kim bilir. Belki Rabbim ona bile ihtiyaç bırakmaz... Her şey O'ndan...

İnşallah maşallah amin. Ama hiç sanmam. Gerçi umutsuz olmamak gerek. Burada ''Bu ay çok umutluyum'' diyen arkadaşlar hep hamile kaldı. İnanmamız da gerek galiba!
Canım bence inanmak da lazım ama en çok sanırım insanın içine doğuyo o yüzden umutluyum yada umudum yok diyoruz

Amin canım

Bende bu aya talibim inşallah olur bat 25 mayıs ve ben adet olmadım yarın test yapmayı düşünüyorum tabi bat gelmezse iki oğlum var 13 yıl sonra tekrar bebek istiyoruz çok ara verince olurmu bilmiyorum hayırlısı artik

Allah razı olsun canım güzel duan için... Hepimize inşaallah. Aslında uzun bir aradan sonra ilaç kullanmak için adet bekliyorum ama kim bilir. Belki Rabbim ona bile ihtiyaç bırakmaz... Her şey O'ndan...
Canım yüreğimize dokundun.umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşursun.kalbim ve dualarım seninle yüreği güzel insan...

Kaç yaşındasınız?

34 diyollar ama senin tabirinle 33,5nasılsın kuzum görüşemedik?
He yaa? Nerelerdesin? Dur tahmin edeyim. Dersten geldin, sınav haftası, e-okul işleri filan, eve geldin yemek hazırlama işleri, yorgunsun değil mi? Ben bittim yaaa, neyse ki yarın evdeyim, tatildeyim, temizlikçi gelcek eve, ohh mis...

Canımm ne güzel bir dua ettin. Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş. Bende kendimi boyle teselli ederim. Bunlar bizim için birer sınav. Sabretmesini bilmekte bize kalıyor. Gönlümüzden geçenlerin tez zamanda olmasını dilerim.

Nasıl da bildin aynen o durumdayım.nöbetçiydim atlamışsın.hayat sana güzel valla.

şina şinanayyyy!!! Kız aferin kız. Mucizeyi başarmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…