- 26 Nisan 2017
- 147
- 63
- 13
- 32
cok fazla su içmemben görüyor gibi oldum ama sanrı mıdır nedir?
çok mu su içersin?
cok fazla su içmem
tamam inşAAllahhhhsabah idrarı diyorum ben yeniden. inşallah ikinci çizgiyi gördüğümüz bir sabah diliyorum.
İyi güzel de canım çatlatma iğnesini ne gün vurulacağını yani yumurtaların boyutunu nerden bileceksin?ev bi ultrason cihazı da al barikızlar eski çocuk yapma tedavi denemelerime göre.anladım ki benim yumurtaların mm biraz ufak sanırım adet olmama rağmen yumurtalarımda pko var.bu ay olmazsa adetin 5. günü klomen kullanacağım.zaten klomen kullanmasam da adet olunca acillik oluyorum.5. gün beni rahatsız etmiyor.2.-3. günü başlayınca hep ağrı oluyordu.klomen ve ovitrelle deniyeceğim.napiim kendi kendimin doktoru oldum vallaha.sanırım merionalla ve çatlamayı öneleyicilerle 22 mm ye kadar şişmişti yumurtalar.
İğne vuruldum canım ben de o yüzden bekliyorum batın geçmesini çok silik olduğu için de hala tereddütteyim artık hakkımızda hayırlısı. Olmazsa da çalışmalara devam yapacak bişi yokÇatlatma iğnesi vuruldun mu? Benim dustugum hataya düşmeni istemem iğneden 10 gün sonra bile testim pozitif çıkıyordu sonra negatiflesti
İğne vurulmadiysn hayırlı olsun
Sakin ol şampiyonEvet, iki farklı doktora gittim. Bi sorun gözükmüyor ama. Taktım kafaya tövbe yarabbi, düşük bile yapsam en azından hamile kalabiliyom diye sevincem, öyle bi durumdayım. Ne zaman hamile kalcam ben yaa !!!
Canım ışığa tuttuğunda dikkat etmen gereken bir şey var. Test kutularının içinde çizgi şeklinde tam ortada çıkıntı oluyor test kağıdını tutan. Ben de başka bir defasında ışığa tuttugumda o kağıt tamamen gri çizgi görünüyordu sonra test kağıdını kutusundan çıkardım baktım kutudaki çıkıntı koyu renk gibi göstermiş ışıkta. O yuzden kutuyu açıp sadece kağıt kısmına bakabilirsin. Bir de dediğim gibi çok hafif de olsa pembe olmalı beyaz gri çizgiler hatalı yorumlamaya sebep oluyor. Arkadasin dediği gibi sabah idrarı ile net olur inşBURDADA BELLİ OLMUYOR AMA BENCE HAMİLE DEĞİLİM
Bence de sabah idrarı daha garantili bi yöntem. Bir de bişi öğrendim bugün kanla idrar karıştırıp damlatılıyormuş daha erken dönemdeysek sonucu öğrenmemiz daha yüksek ihtimal oluyormuş akşımızda bulunsun ben kendim denemedim amaBURDADA BELLİ OLMUYOR AMA BENCE HAMİLE DEĞİLİM
@tugsem_10 Bir de catlatma ignelerinin hap versiyonu varmış. Pregnyl mesela hap halini gördüm internette. Bir de yumurtanın catlamama nedeni hcg hormon eksikliği diye okudum. Hcg hapları var ama bu hcg aynı zamanda yağ yaktigi için zayıflamak isteyenler kullanıyor bize ise yarar mi bilemedim. Hcg hormonu doğal olarak da bulunuyor goji berry uzumunde. Kuru olarak aktarlar satıyor bu ay biraz yedim o üzümden. Daha doğrusu 30 uzume kaynar su ekleyip suyunu çay gibi içtim tanelerini yedim. Tadi da güzel. Alternatif olarak bulunsun aklınızda kızlar. Ama hap olayını daha çözemedim.İyi güzel de canım çatlatma iğnesini ne gün vurulacağını yani yumurtaların boyutunu nerden bileceksin?ev bi ultrason cihazı da al bari
İnşallah maşallah amin. Ama hiç sanmam. Gerçi umutsuz olmamak gerek. Burada ''Bu ay çok umutluyum'' diyen arkadaşlar hep hamile kaldı. İnanmamız da gerek galiba!Allah seni :) bebis var agrisidir insallah o zaman
Senin yumurtalıklarda neler oluyor? Anlamadım harbidenKızlar soldan sağa yapıldı ovulasyon. Dün mesaj atmıştım 3 gündür pozitif diye. O sona doğru silik olan sabah yapıldı ondan silik çıkmış sabah yapılmaması gerekiyormuş. Şimdi yine yaptım busefer predictor aldım diğerinden kalmamıştı. Yine pozitif çıkıyor ya aklım ermedi bu işe 4 gündür pozitif
Canım ya ben de ilk infertilite ile tanıştığım zamanlar aynı şekilde diyordum en azından düşük bile olsa bir şeydir diye. Fakat öyle bir hadiseyi şimdi yaşamak istemem, çok zorlanırım. Bunca zaman sonra sevinip o sevinci herkese haber verip, hayaller kurup yere çakılmak çok zor olur. Hem de tekrar hamile kalıp kalamayacağını bilmeden... Ben ki negatif aşılamam tutsaydı şimdi evde 1,5 yaşında bebeğim olacaktı diye hesap yapan biri olarak Rabbim kimseye yaşatmasın. Ama ben de geçmişte yaşanan düşükler konusunda istemesem de senin gibi düşünmeye engel olamıyorum... Belki de çoğu düşük yapanlardan 6 ay içinde sağlıklı gebelik haberini aldığım içindir... Yine de yaşatmasın Rabbim... Sağlıklıca versin hepimize...Evet, iki farklı doktora gittim. Bi sorun gözükmüyor ama. Taktım kafaya tövbe yarabbi, düşük bile yapsam en azından hamile kalabiliyom diye sevincem, öyle bi durumdayım. Ne zaman hamile kalcam ben yaa !!!
Ne güzel azarlamışsın beni aslında :) Düşündürdün, haklısın. Daha 4. denemem, eşimde de bende de sorun yok. İşimiz Allah'a kaldı. Şımarıklık yapmama gerek yok galiba. Beklemekten başka çarem de yok. Beklemek çok zor, burada hepimiz biliyoruz. Hayırlısı, kısmet.Canım ya ben de ilk infertilite ile tanıştığım zamanlar aynı şekilde diyordum en azından düşük bile olsa bir şeydir diye. Fakat öyle bir hadiseyi şimdi yaşamak istemem, çok zorlanırım. Bunca zaman sonra sevinip o sevinci herkese haber verip, hayaller kurup yere çakılmak çok zor olur. Hem de tekrar hamile kalıp kalamayacağını bilmeden... Ben ki negatif aşılamam tutsaydı şimdi evde 1,5 yaşında bebeğim olacaktı diye hesap yapan biri olarak Rabbim kimseye yaşatmasın. Ama ben de geçmişte yaşanan düşükler konusunda istemesem de senin gibi düşünmeye engel olamıyorum... Belki de çoğu düşük yapanlardan 6 ay içinde sağlıklı gebelik haberini aldığım içindir... Yine de yaşatmasın Rabbim... Sağlıklıca versin hepimize...
O bende tutmuyo canim ya bende umutluydum sözde:))İnşallah maşallah amin. Ama hiç sanmam. Gerçi umutsuz olmamak gerek. Burada ''Bu ay çok umutluyum'' diyen arkadaşlar hep hamile kaldı. İnanmamız da gerek galiba!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?