- 16 Mayıs 2017
- 33
- 30
- 3
Tekrar başa döndük her ay olduğu gibiGecen ay bnm de oyle olmustu..cok umutlanmistim..sonra regl oldum..
Adet sonrası ilişkiye girdik hergün ve tam 6 7 gün sonra bu lekelenme geldi çok belim ağrıyo ve kasık batmam var üstelik kabızlık yaşıyorum hiç başıma gelmezdi
Çalışmalara devam
Benimde 13 gun.Bat'a 12 gun var. Agrilarimi regle yormaya basladim.
Benimde 13 gun.
Bende acayip bel agrisi var. Sendeki agrilar nasil
Yumurtalıkların zonkladı zonkladı,ama test portladıOyle bel agrisi yorgunluk idrar kokusu col farkli her zamankinden farkli seyler yok.
Ara ara yumurtaliklarim zonkluyo yaa.
12 gün kala ağrı mi olur kızBat'a 12 gun var. Agrilarimi regle yormaya basladim.
Test yapmadim ben pek.gebelik testi yapmiom :) Bat gunu kirmizilar geldigi icin.Yumurtalıkların zonkladı zonkladı,ama test portladı
Ben ayda 8 gun regl agrisi. 2 gun yumurtlama agrisi. 10 gun kala da "regl yaklasiyor." agrisi cekiyorum. Yani ayda 20 gun agrim var :)12 gün kala ağrı mi olur kız
Allah seni :) bebis var agrisidir insallah o zamanBen ayda 8 gun regl agrisi. 2 gun yumurtlama agrisi. 10 gun kala da "regl yaklasiyor." agrisi cekiyorum. Yani ayda 20 gun agrim var :)
Yanlış yazmışlar bence catlamayan yumurta nasıl rahime gelip tutunsun. Daha doğrusu yumurta değil folikul çatlar içinden yumurta tüplere doğru ilerlemeye başlar sonra dollenirBakın pepapp bugün bana neler soyledi!
Ilk madde size gelsin. Yedigimize ictigimize dikkat etmeliyiz. Ikinci maddeyi zaten hepimiz ogrendik. Döllenme süremiz ve spermlerin ne kadar süre yaşadığı. Son maddede de yumurta çatlaması nedir :) Yalniz orda kafam karisti. Yumurta dollenp mi catliyor.Catlayip mi dolleniyor.
Döllenince bebis oluyor dollenmeyince catlayip regl olarak atiliyor demek istiyo galiba :)Bakın pepapp bugün bana neler soyledi!
Ilk madde size gelsin. Yedigimize ictigimize dikkat etmeliyiz. Ikinci maddeyi zaten hepimiz ogrendik. Döllenme süremiz ve spermlerin ne kadar süre yaşadığı. Son maddede de yumurta çatlaması nedir :) Yalniz orda kafam karisti. Yumurta dollenp mi catliyor.Catlayip mi dolleniyor.
Pepap bana da sürekli baby diyor. Ben baby olmak değil bebeğim olsun istiyorum.
Orayı yanlış yazmışlar.yumurta çatlaması,yumurtlama,folikül yırtılması hepsi aynı şey demektir.yumurta çarşafından sonra yani başka deyişle kadın yumurtladıysan sonra 24 saat döllenmeyi bekler.döllenemezse reglle atılırBakın pepapp bugün bana neler soyledi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?