Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet sonrası ilişkiye girdik hergün ve tam 6 7 gün sonra bu lekelenme geldi çok belim ağrıyo ve kasık batmam var üstelik kabızlık yaşıyorum hiç başıma gelmezdi
Çalışmalara devam

Benim bat 3 Haziran. Lekelenme var kajberemgi mesela.

Senin me zaman bat?

Bat'a 12 gun var. Agrilarimi regle yormaya basladim.

Benimde 13 gun.
Bende acayip bel agrisi var. Sendeki agrilar nasil

Oyle bel agrisi yorgunluk idrar kokusu col farkli her zamankinden farkli seyler yok.
Ara ara yumurtaliklarim zonkluyo yaa.

Kızlar soldan sağa yapıldı ovulasyon. Dün mesaj atmıştım 3 gündür pozitif diye. O sona doğru silik olan sabah yapıldı ondan silik çıkmış sabah yapılmaması gerekiyormuş. Şimdi yine yaptım busefer predictor aldım diğerinden kalmamıştı. Yine pozitif çıkıyor ya aklım ermedi bu işe 4 gündür pozitif

Eklentiler

• IMG_5105.JPG
    50,2 KB · Görüntüleme: 52
Bakın pepapp bugün bana neler soyledi!
Ilk madde size gelsin. Yedigimize ictigimize dikkat etmeliyiz. Ikinci maddeyi zaten hepimiz ogrendik. Döllenme süremiz ve spermlerin ne kadar süre yaşadığı. Son maddede de yumurta çatlaması nedir :) Yalniz orda kafam karisti. Yumurta dollenp mi catliyor.Catlayip mi dolleniyor.

Eklentiler

• Screenshot_20170525-145958.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 39
Yanlış yazmışlar bence catlamayan yumurta nasıl rahime gelip tutunsun. Daha doğrusu yumurta değil folikul çatlar içinden yumurta tüplere doğru ilerlemeye başlar sonra dollenir

Döllenince bebis oluyor dollenmeyince catlayip regl olarak atiliyor demek istiyo galiba :)

Orayı yanlış yazmışlar.yumurta çatlaması,yumurtlama,folikül yırtılması hepsi aynı şey demektir.yumurta çarşafından sonra yani başka deyişle kadın yumurtladıysan sonra 24 saat döllenmeyi bekler.döllenemezse reglle atılır

(T9 azizliği)Orayı yanlış yazmışlar.yumurta çatlaması,yumurtlama,folikül yırtılması hepsi aynı şey demektir.yumurta çatlamasından sonra yani başka deyişle kadın yumurtladıktan sonra 24 saat döllenmeyi bekler.döllenemezse reglle atılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…