Gecen ay bnm de oyle olmustu..cok umutlanmistim..sonra regl oldum..Bugün bel ve kasık ağrim var regl olucam sanki 3 gun gecti sozde bende umutlanmistim bu sefer tuttu galiba diye ama dun idrar testi yaptim negatif bugunde agrilarim var kesin olucam yine hüsran
Evet dogru 5gün kullanmak gerek zaten bi deste kullandm 10tane sabah akşm folik asitle birlkte kullandm geçen hafta gittigimde bi daha kullanmamamı söylediler folik asit kullanabilirmişim. Dkt. Yumurtalarn gayet iyi büyümüş dedi şimdilik bi sıkıntı yok dedi ilk defa tedavi görüyrm hormon testı sperm testi yaptk onlarda iyi çok şükür rahim filmi istedi doktor yapmak istemedm bi süre dkt. 6 aya kadar tedavin sonç vermezse kesin yapyrmn gerk dedi ilk ay bile sonuç verebilirmş inş olurLetu çok iyi bir ilaç diye biliyorum ama 5gün kullanmak gerekmiyor mu canım?kaç yumurtan oluştu nasıl kullandın?anlatır mısın?
Sonucunu çok merak ettim.kaç yumurtan olduğunu söyledi mi dr?femara ve letu klomenden çok daha etkili ilaçlar.tüp bebek tedavisinde kullanılıyor.herkese vermezler.inş bebişin seninledirEvet dogru 5gün kullanmak gerek zaten bi deste kullandm 10tane sabah akşm folik asitle birlkte kullandm geçen hafta gittigimde bi daha kullanmamamı söylediler folik asit kullanabilirmişim. Dkt. Yumurtalarn gayet iyi büyümüş dedi şimdilik bi sıkıntı yok dedi ilk defa tedavi görüyrm hormon testı sperm testi yaptk onlarda iyi çok şükür rahim filmi istedi doktor yapmak istemedm bi süre dkt. 6 aya kadar tedavin sonç vermezse kesin yapyrmn gerk dedi ilk ay bile sonuç verebilirmş inş olur
Senin bat a daha çok var.hemen moralini bozma.ama doğru söylüyorsun umutlanmak da kötü.iki ucu ... değnek.ilk aydan canım sıkıldı benimde.umutlanmak daha mı kötü acaba?
bütün belirtilerime rağmen bu ay hamile olmadığıma eminim.
İnşllh cnm yok söylemedi benm gittgm bölüm sadece gebe kalmak isteyenler için çok iymş duydm gittm inşllh bendede yarar ben arastirdm meme kanseri içinmş letu gebelikle nr alakası var acabaSonucunu çok merak ettim.kaç yumurtan olduğunu söyledi mi dr?femara ve letu klomenden çok daha etkili ilaçlar.tüp bebek tedavisinde kullanılıyor.herkese vermezler.inş bebişin seninledir
Senin bat a daha çok var.hemen moralini bozma.ama doğru söylüyorsun umutlanmak da kötü.iki ucu ... değnek.ilk aydan canım sıkıldı benimde.
Evet meme kanseri için östrojen i baskılıyor ama yumurtlama için de kullanılıyor üstelik çok iiİnşllh cnm yok söylemedi benm gittgm bölüm sadece gebe kalmak isteyenler için çok iymş duydm gittm inşllh bendede yarar ben arastirdm meme kanseri içinmş letu gebelikle nr alakası var acaba
Üroloji bölümüne gidiliyor cnmMerhaba sperm testi için hangi bölüme gidiliyor?
çok teşekkür ederimmmÜroloji canim. Devlette de yapiliyordur mutlaka. Biz ozele gittik ama.
Hamilelik belirtisi de oluyor. Adet belirtisi de. Zaten 3 cocuk annesisin. Sen bizden daha iyi bilirsin. Gebeliklerinde nasil belirtilerin vardi. Bizimle paylas da fikrimiz olsun.
Üroloji bölümüne gidiliyor cnm[/QUO
teşekkür ederim... Devlette testler yapılıyor mu?
Anladm cnm kullandm artık işe yarar inşllhEvet meme kanseri için östrojen i baskılıyor ama yumurtlama için de kullanılıyor üstelik çok ii
Kızlar bugün yumurtlama günüm 2 gün öncesinde pembe pembe hafif lekelenmem oldu sizce niye
kızlar size birşey soracam bu t çizgisinin yeri hep belli midir yani normalde altta t çizgisi var mıdır bende ışığa tuttum belli ama normalde belli dğeil aklım cok asırı karıstı acil yarıdm bata 2 gün var 27 si
Yumurtlama döneminde olması normalmiş. Ben yaşamadım ama yaşarsam da şaşırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?