• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim adam kapıyı açık bıraktırıyo.adam gibi yaz gelmedi. üstümü örtsemde üşüyorum bazen.hasta etti bu adam ben :KK43: bu arada ezgicim birine danıştık eski tuğlayı kızdırıp üstüne üzüm sirkesi döküp buharına oturarak içteki iltihapları atma yöntemi varmış ben yaparsam yazacağım.bunun harici çörek otu yağı içmek istiyorum.dandik troidim için.
Of ya apır sapır bir sürü şey var ve hiç denemek istemiyorum. Bir sorun yok, bişeyler uyguluyom diye bünyeyi bozarsam bak halime! Bana doktor sadece sağlıklı beslen dedi. Kızartma filan yemeyin dedi, sebze ye, özellikle yeşil sebzeler. Yeşil olan her şeyi ye dedi ve omega için balık. Bir de portakal yumurtaları büyütüp çatlatıyormuş, bi yerde okudum.

Evet, iki farklı doktora gittim. Bi sorun gözükmüyor ama. Taktım kafaya tövbe yarabbi, düşük bile yapsam en azından hamile kalabiliyom diye sevincem, öyle bi durumdayım. Ne zaman hamile kalcam ben yaa !!! :KK43::110::KK43::işsiz:

Ne zamandır olmuyor peki?

benim adam kapıyı açık bıraktırıyo.adam gibi yaz gelmedi. üstümü örtsemde üşüyorum bazen.hasta etti bu adam ben :KK43: bu arada ezgicim birine danıştık eski tuğlayı kızdırıp üstüne üzüm sirkesi döküp buharına oturarak içteki iltihapları atma yöntemi varmış ben yaparsam yazacağım.bunun harici çörek otu yağı içmek istiyorum.dandik troidim için.
Ebru destanın kuru de ona benziyor

Kasık ağrısı, kasık bölgesinde...

Öyle gibi mi?

Al sana bir hamilelik belirtisi daha. Ne yaparsan yap?
Ah kih koh. Ayy 2 makine çamaşır yıkadım astım. Al sana bi hamilelik belirtisi daha. Akşama bulgur pilavı yapayım diyom, bu da mı belirti :D

kızlar üşütmeden kaynaklı iltihap geçmişte yada şimdi yaptığınız başka şeyler var mı? ben tamamen engel olamıyorum. üşütmeye :(

Bugün bel ve kasık ağrim var regl olucam sanki 3 gun gecti sozde bende umutlanmistim bu sefer tuttu galiba diye ama dun idrar testi yaptim negatif bugunde agrilarim var kesin olucam yine hüsran

Bizimde 4 ay oldu. 3 aydır hep adetim gecikiyor 8 gün gecikmeli oluyorum. Bu ay 3. gün olmadım oruç tutacağım için test yaptım negatif. Doktora gittim geçen ay yumurtalıklarımda sorun gözükmüyor. 1 yıl deneyin dedi ama eşim çok istiyor o gidecek doktora hangi bölüme randevu almalıyız devlet hastanesi testleri yapıyor mu?

Bizimde 4 ay oldu. 3 aydır hep adetim gecikiyor 8 gün gecikmeli oluyorum. Bu ay 3. gün olmadım oruç tutacağım için test yaptım negatif. Doktora gittim geçen ay yumurtalıklarımda sorun gözükmüyor. 1 yıl deneyin dedi ama eşim çok istiyor o gidecek doktora hangi bölüme randevu almalıyız devlet hastanesi testleri yapıyor mu?
Üroloji canim. Devlette de yapiliyordur mutlaka. Biz ozele gittik ama.

Şimdi bu ağrı olunca hamilelik belirtisimi oluyo
Hamilelik belirtisi de oluyor. Adet belirtisi de. Zaten 3 cocuk annesisin. Sen bizden daha iyi bilirsin. Gebeliklerinde nasil belirtilerin vardi. Bizimle paylas da fikrimiz olsun.

göğüs uçlarında aşırı belirginleşme hatırlıyorum. başka da bir şey hatırlamıyorum.

Mrb kızlar benide ekleyin tedavi görüyorum şuan 1.5yllk evliym salı günü progesteron yapıcam adetimim 3.günü sabah akşam olmak üzüre 7.güne kadar letu ile folbiol kullandm inş tedavi sonuç verir. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah :KK54::dua:

Üroloji canim. Devlette de yapiliyordur mutlaka. Biz ozele gittik ama.

Hamilelik belirtisi de oluyor. Adet belirtisi de. Zaten 3 cocuk annesisin. Sen bizden daha iyi bilirsin. Gebeliklerinde nasil belirtilerin vardi. Bizimle paylas da fikrimiz olsun.
İste ince ayrıntılar olduğu için pek hatırlamıyorum tek tük hatırlıyorum mesela oğlumdaöğrenmeden önce sabah kalktığımda zeytin ve yumurtadan tiksinti gelmişti küçük kızıma zaten 2 aylık hamileyim gebeliğimi öğrendim düşün ozamana kadar test yaptım ulturason la bile bakıldı çıkmadı sonradan her sabah mide bulantisiyla uyanınca anladım bişeyler var o şekilde öğrenmiştim öğrendiğimde 8 hafta 2 gunluktu

İşte bide hatırlamıyorum acaba kasik ağrılarım olmusmu du yani ben hep suphelendigimde ya midem bulanirdi yada kokulara karşı tiksinti

Valla benim iki kasığımda feci ağrıdı bu ay,batma,sızlama hepsi vardı ama ne oldu az önce test yaptım yine yeni yeniden negatif işte.yarın bat.regl olayım dağıtıcam :eğlence:

Mrb kızlar benide ekleyin tedavi görüyorum şuan 1.5yllk evliym salı günü progesteron yapıcam adetimim 3.günü sabah akşam olmak üzüre 7.güne kadar letu ile folbiol kullandm inş tedavi sonuç verir. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah :KK54::dua:
Letu çok iyi bir ilaç diye biliyorum ama 5gün kullanmak gerekmiyor mu canım?kaç yumurtan oluştu nasıl kullandın?anlatır mısın?

Back