- 2 Mayıs 2017
- 508
- 438
- 18
- 37
Zonkluyo gibi, öksürünce hapşırınca da saplanıyo.
Kasık ağrısı, kasık bölgesinde...
Öyle gibi mi?
Al sana bir hamilelik belirtisi daha. Ne yaparsan yap?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zonkluyo gibi, öksürünce hapşırınca da saplanıyo.
Of ya apır sapır bir sürü şey var ve hiç denemek istemiyorum. Bir sorun yok, bişeyler uyguluyom diye bünyeyi bozarsam bak halime! Bana doktor sadece sağlıklı beslen dedi. Kızartma filan yemeyin dedi, sebze ye, özellikle yeşil sebzeler. Yeşil olan her şeyi ye dedi ve omega için balık. Bir de portakal yumurtaları büyütüp çatlatıyormuş, bi yerde okudum.benim adam kapıyı açık bıraktırıyo.adam gibi yaz gelmedi. üstümü örtsemde üşüyorum bazen.hasta etti bu adam ben bu arada ezgicim birine danıştık eski tuğlayı kızdırıp üstüne üzüm sirkesi döküp buharına oturarak içteki iltihapları atma yöntemi varmış ben yaparsam yazacağım.bunun harici çörek otu yağı içmek istiyorum.dandik troidim için.
Evet, iki farklı doktora gittim. Bi sorun gözükmüyor ama. Taktım kafaya tövbe yarabbi, düşük bile yapsam en azından hamile kalabiliyom diye sevincem, öyle bi durumdayım. Ne zaman hamile kalcam ben yaa !!!
4. ay denedik, Bat 5 haziran.Ne zamandır olmuyor peki?
Ebru destanın kuru de ona benziyorbenim adam kapıyı açık bıraktırıyo.adam gibi yaz gelmedi. üstümü örtsemde üşüyorum bazen.hasta etti bu adam ben bu arada ezgicim birine danıştık eski tuğlayı kızdırıp üstüne üzüm sirkesi döküp buharına oturarak içteki iltihapları atma yöntemi varmış ben yaparsam yazacağım.bunun harici çörek otu yağı içmek istiyorum.dandik troidim için.
Ah kih koh. Ayy 2 makine çamaşır yıkadım astım. Al sana bi hamilelik belirtisi daha. Akşama bulgur pilavı yapayım diyom, bu da mı belirtiKasık ağrısı, kasık bölgesinde...
Öyle gibi mi?
Şimdi bu ağrı olunca hamilelik belirtisimi oluyoKasık ağrısı, kasık bölgesinde...
Öyle gibi mi?
Üroloji canim. Devlette de yapiliyordur mutlaka. Biz ozele gittik ama.Bizimde 4 ay oldu. 3 aydır hep adetim gecikiyor 8 gün gecikmeli oluyorum. Bu ay 3. gün olmadım oruç tutacağım için test yaptım negatif. Doktora gittim geçen ay yumurtalıklarımda sorun gözükmüyor. 1 yıl deneyin dedi ama eşim çok istiyor o gidecek doktora hangi bölüme randevu almalıyız devlet hastanesi testleri yapıyor mu?
Hamilelik belirtisi de oluyor. Adet belirtisi de. Zaten 3 cocuk annesisin. Sen bizden daha iyi bilirsin. Gebeliklerinde nasil belirtilerin vardi. Bizimle paylas da fikrimiz olsun.Şimdi bu ağrı olunca hamilelik belirtisimi oluyo
İste ince ayrıntılar olduğu için pek hatırlamıyorum tek tük hatırlıyorum mesela oğlumdaöğrenmeden önce sabah kalktığımda zeytin ve yumurtadan tiksinti gelmişti küçük kızıma zaten 2 aylık hamileyim gebeliğimi öğrendim düşün ozamana kadar test yaptım ulturason la bile bakıldı çıkmadı sonradan her sabah mide bulantisiyla uyanınca anladım bişeyler var o şekilde öğrenmiştim öğrendiğimde 8 hafta 2 gunluktuÜroloji canim. Devlette de yapiliyordur mutlaka. Biz ozele gittik ama.
Hamilelik belirtisi de oluyor. Adet belirtisi de. Zaten 3 cocuk annesisin. Sen bizden daha iyi bilirsin. Gebeliklerinde nasil belirtilerin vardi. Bizimle paylas da fikrimiz olsun.
ohoo bitti bu iş tebrik ederim canımBir Gun geçerken verdiğim 984 cıktı canım sagol hayırlısı insallah
Letu çok iyi bir ilaç diye biliyorum ama 5gün kullanmak gerekmiyor mu canım?kaç yumurtan oluştu nasıl kullandın?anlatır mısın?Mrb kızlar benide ekleyin tedavi görüyorum şuan 1.5yllk evliym salı günü progesteron yapıcam adetimim 3.günü sabah akşam olmak üzüre 7.güne kadar letu ile folbiol kullandm inş tedavi sonuç verir. Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Sagol canım sende bu ay sıkı calısohoo bitti bu iş tebrik ederim canım