- 26 Nisan 2017
- 147
- 63
- 13
- 32
Canim dur panik yapma bi sakin ol.Biriniz beni görsün yaresim neden yükleyemiyorum
Evet bu testlerde çizgi yeri hep var mıdır ısıkda bir çizgi var gibi ama resim de gönderemiyorum yapamadımCanim dur panik yapma bi sakin ol.
Test mi yaptin
Selammm! Beklenen grubu açmış bulunuyorum. İlk mesaj da benden gelsin.
Bugün itibariyle tüm tahlilleri tetkikleri yaptırmış, sonuçları da almış bulunuyoruz. Allah'a şükür her şey normal, bir sıkıntımız yok. (Ufacık bir şey çıkacak diye çok korktum.) Benim doktorum da, eşimin doktoru da, normal yolla çocuk sahibi olmanızda hiç bir engel yok dedi. Soğan kürüymüş, ovulasyon testiymiş hiçbir şey denemeyeceğim bu ay. Fena cesaret geldi bana. Çünkü işimiz Allah'a kalmış bizim. Ol der ve olur, öyle değil mi?
Biri uzman biri profesör iki doktorun tek ve ortak tavsiyesini aktarıyorum: ''Yediğinize içtiğinize dikkat edin, C vitamini, yeşillik, bal ve sağlıklı şeyler yiyin + gün aşırı ilişki''
Hadi kolay gele canım bacılarım!
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT @Hera90 ? ? 20 mayıs @Papatyalardunyasi
@fatima3827 1 21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue26/25 1/1 22 mayıs
@_citygirl_
@65zeynep0623/30 1/1 23 mayıs
@Berenimo87727 1 24 mayıs
@Ayferclk29 1 25 mayıs @Khaleesi21
@ilkduyansenol34 2 26 mayıs
E ebrydlts
@melek mila27 1 27 mayıs
@sweetdreams1985
@fatma_sibel/30 /1 28 mayıs
@innocent33
T tugsem_10
@fato38
@aras25
@Cigdem24
@Semrahlin26/32/26//25/26 1/1/1/1/1/1 30 mayıs
@Pudra16
@Incifem
@Araftaaa/19/26 /1/1 2 haziran @Ronaan
herbisi
@grapher25/30/30 1/2/2 3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis/21 /1 4 haziran
ezgish
@nannen132,5/29 1/2 5 haziran
Simayinannesi 33 1 6 haziran @asya17 32 ? 7 haziran @Shencys
@gkymc29/25 /1 8 haziran
@Nrglctn 25 1 10 haziran @leylek67 ? ? 13 haziran @KE Dilek
@Sweet03
@Suskun Ceylan
@Egiersin27/22/32/26 1/1/1/1 15 haziran @srplmtmtk
@sirinhatun4626/24 1/1 16 haziran
@Huysuzd/26 /1 20 haziran
@KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti32/20/25/33 2/1/2/2
Testti yaptin hafif bir çizgi mi goruyorsun canim. Yapmadan once birsey gorunmuyor diye biliyorum ama elinde olan varsa bi baksinEvet bu testlerde çizgi yeri hep var mıdır ısıkda bir çizgi var gibi ama resim de gönderemiyorum yapamadım
Benim 13 haziran bat canım. Aramızda 10 gün var. Benim yumurtlamayla alakalı yüksek ihtimal ama senin ki güzel şeylerin habercisi olabilirBenim bat 3 Haziran. Lekelenme var kajberemgi mesela.
Senin me zaman bat?
Evet ya elinde test yapmamış olan varsa ısıkda bir bakabilir mi bir çizgi gözüküuyor muTestti yaptin hafif bir çizgi mi goruyorsun canim. Yapmadan once birsey gorunmuyor diye biliyorum ama elinde olan varsa bi baksin
yapmadan önce görünmez evet.Evet bu testlerde çizgi yeri hep var mıdır ısıkda bir çizgi var gibi ama resim de gönderemiyorum yapamadım
İnşAallahhhhh yaaaaaayapmadan önce görünmez evet.
bir arkadaşımın gebeliğini testini ışığa tutarak öğrenmiştik. oda ışığında görünmüyordu.
Hadi canim insallah hamilesindir. Ama sakinles tekrar yuklemeyi denersin.İnşAallahhhhh yaaaaaa
Resim URL si diyor ekle diyorum buna yeterince yok yazıyor anlamadımHadi canim insallah hamilesindir. Ama sakinles tekrar yuklemeyi denersin.
İnşAallahhhhh yaaaaaa
fotoğraf büyük olabilir. ekran fotosunu al, yani ss yap öyle yükle.Resim URL si diyor ekle diyorum buna yeterince yok yazıyor anlamadım
Öyle de olmuyor maalesef canım tamam sabah tekrar yapım bakalım ama gölge gibi beyaz renk ısıkda belli pembe değilfotoğraf büyük olabilir. ekran fotosunu al, yani ss yap öyle yükle.
Bat 27bence yarın sabah idrarı ile tekrar yap. koyulaşmış olacaktır. yine silik görürsün ama daha net olur. bat ne zaman peki?
Fotoyu kırp öyle yüklemeyi dene altta cevapla kısmının yanındaki dosya yükleden seçeceksin fotoyuÖyle de olmuyor maalesef canım tamam sabah tekrar yapım bakalım ama gölge gibi beyaz renk ısıkda belli pembe değil
canım o beyaz renk bende de çıkmıştı hemen kan vermeye gitmiştim ama negatif çıkınca çok üzüldüm. Foto yüklersen tam olarak benimki ile aynı mı değil mi söyleyebilirim. İnşaallah farklıdır seninki.Öyle de olmuyor maalesef canım tamam sabah tekrar yapım bakalım ama gölge gibi beyaz renk ısıkda belli pembe değil
BURDADA BELLİ OLMUYOR AMA BENCE HAMİLE DEĞİLİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?