• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 haziran benim de
Aynen benim de.

Merhaba sperm testi için hangi bölüme gidiliyor?
Üroloji canım.

Ya arkadaşlar. Benim sürekli yumurtalıklarım ağrıyo. Yumurtlamada bi başladı ağrımaya. 1 hafta geçti, ağrı geçmedi. Bu aralar havalar soğuk acaba üşüttüm mü? Mikmik yaptık daha beter ağrıdı. Bat'a daha çok var, ağrımaz öyle. Ya acaba benim yumurtalıklarımda bir sorun mu var? Doktor görmedi mi ki iyi dedi bana ama? Off hastalık hastası mıyım yaa?

Aynen benim de.

Üroloji canım.

Ya arkadaşlar. Benim sürekli yumurtalıklarım ağrıyo. Yumurtlamada bi başladı ağrımaya. 1 hafta geçti, ağrı geçmedi. Bu aralar havalar soğuk acaba üşüttüm mü? Mikmik yaptık daha beter ağrıdı. Bat'a daha çok var, ağrımaz öyle. Ya acaba benim yumurtalıklarımda bir sorun mu var? Doktor görmedi mi ki iyi dedi bana ama? Off hastalık hastası mıyım yaa?
Kötü düşünme hemen canim. Belki üşütmüşsündür. Belkide hamilesin.Niye kendinde sorun ariyorsun. Eger doktorun dedikleri içine sinmediyle kendini rahatlatmak icin baska bir doktora gidebilirsin.

Aynen benim de.

Üroloji canım.

Yumurtalık ağrısı tam nasıl bir şey?

Kötü düşünme hemen canim. Belki üşütmüşsündür. Belkide hamilesin.Niye kendinde sorun ariyorsun. Eger doktorun dedikleri içine sinmediyle kendini rahatlatmak icin baska bir doktora gidebilirsin.
Evet, iki farklı doktora gittim. Bi sorun gözükmüyor ama. Taktım kafaya tövbe yarabbi, düşük bile yapsam en azından hamile kalabiliyom diye sevincem, öyle bi durumdayım. Ne zaman hamile kalcam ben yaa !!! :(:110::KK43::işsiz:

adetime 4 gün kalmış nezle oldum kızlar o kadar tüm kış direndim vitamin hapıyla 2 gün adam gibi içmedim hemen hasta oldum azaltmamın sebebi de ilaçlarımın etkisini azaltması bugün çörek otunu alacağım.akıntım var kokulu arada rahmime anlık ağrı girip çıkıyor.hastalıktan mı bilmem hiç şey yapmayı düşünmeye bile halim yok bu grip hem midemi bulandırıyor garip garip rüyalar gördürüyor.
rüyamda amca kızlarına uğramışım.onlar şu güneş gözlüğü gibi camdan balkonlarını kapatmışlar balkonun içine de eskiden annelerimiz teyzelerimizde olan vitrin-büfe. yaptırmışlar her yer raf raf yerlerde de yeşil halıfleks var.o cam balkonda iş yerinden nişanlı bir arkadaş oturacakmış ev gibi. amca kızına diyorum" balkona koca ev sığdırılır mı ne alaka burada oturacaklar" diye sonra uyanmışım.

adetime 4 gün kalmış nezle oldum kızlar o kadar tüm kış direndim vitamin hapıyla 2 gün adam gibi içmedim hemen hasta oldum azaltmamın sebebi de ilaçlarımın etkisini azaltması bugün çörek otunu alacağım.akıntım var kokulu arada rahmime anlık ağrı girip çıkıyor.hastalıktan mı bilmem hiç şey yapmayı düşünmeye bile halim yok bu grip hem midemi bulandırıyor garip garip rüyalar gördürüyor.
rüyamda amca kızlarına uğramışım.onlar şu güneş gözlüğü gibi camdan balkonlarını kapatmışlar balkonun içine de eskiden annelerimiz teyzelerimizde olan vitrin-büfe. yaptırmışlar her yer raf raf yerlerde de yeşil halıfleks var.o cam balkonda iş yerinden nişanlı bir arkadaş oturacakmış ev gibi. amca kızına diyorum" balkona koca ev sığdırılır mı ne alaka burada oturacaklar" diye sonra uyanmışım.
Senin üstün açık kalmış, ondan böyle rüyalar görmüş ondan üşütmüşsün :)

Evet, iki farklı doktora gittim. Bi sorun gözükmüyor ama. Taktım kafaya tövbe yarabbi, düşük bile yapsam en azından hamile kalabiliyom diye sevincem, öyle bi durumdayım. Ne zaman hamile kalcam ben yaa !!! :KK43::110::KK43::işsiz:
Aman dur düşük falan deme. Ben 2 defa yaşadım. 2 kere kürtaj offf.O psikoloji çok fena.
Ya hu iyi düşün iyi.

Senin üstün açık kalmış, ondan böyle rüyalar görmüş ondan üşütmüşsün :)
benim adam kapıyı açık bıraktırıyo.adam gibi yaz gelmedi. üstümü örtsemde üşüyorum bazen.hasta etti bu adam ben :( bu arada ezgicim birine danıştık eski tuğlayı kızdırıp üstüne üzüm sirkesi döküp buharına oturarak içteki iltihapları atma yöntemi varmış ben yaparsam yazacağım.bunun harici çörek otu yağı içmek istiyorum.dandik troidim için.

Ben de çalışıyom, hemi de gurbette. Herkeşçiklerden uzak. Cücüğüm olsa gelip bakabilcek de yok. Bakıcı ellerinde büyücek yavruşum, ya da öğretmen olduğum için alır götürürüm okulda. Koşar koridorlarda filan ayyy inşallah olur yaa. Zaten şimdi hamile olsam 34 yaşında anne olcam. Oliiim artık yeter :)
Ben dee

Back