• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 2. Günü başlıyorsun canım10 gün sabah akşam aç karnına 1tatli kaşığı yiyorsun ben bugün başladım tadı çok güzel yaa :)
Bu neye iyi geliyor. Saglam bedenimin kafasini karistirmayayim diyorum.

Grubun adinin haziran sonu temmuz basi olmasinin zamanimidir artik
Durun daha benim bata 12 gun var. Insallah o yeni grupta olmayiz.

Ağzından yel alsın ne temmuzuuuu:rolleyes:
Sen test yaptin mi bugun de?

Negatife doymadın yeminle.bi sakin ol yaw.26sı geçerse yaparsın işte.sigara içmeye bahane arama.
Sigaraya mi baslasak?

yumurtlamada sıkıntı yok dr baktı sonuçlarıma sadece ara ara iğne saplanır gibi belimde batma oluyor ve arada yine kasık ağrım oluyor yani mesela bu şekilde herhangi bir hamilelik belirtisi olur mu kafamda deli sorular :rolleyes:
Bende igne hep sapli yahu. Hic cikmio ki.

Bu neye iyi geliyor. Saglam bedenimin kafasini karistirmayayim diyorum.

Durun daha benim bata 12 gun var. Insallah o yeni grupta olmayiz.

Sigaraya mi baslasak?

Yumurtaliklari büyütüyormus canim

Bu neye iyi geliyor. Saglam bedenimin kafasini karistirmayayim

İkiz doğurtuyor ikiz hem de çalışmayan yumurtalıktan.hemen başlıyoruz topikçek:KK53: söylemediydin etmediydin deme sonra.

@ilkduyansenol a o kara laf ettikten sonra test yapsam sence de ayıp olmaz mı?ben 26 sını bekliycem.çünkü sigara içmiyorum.

Ben dedim bu ikiz olayı cazip görünüyor diye.ama ben bilmem beyim bilir,pardon @65zeynep06 bilir.eeee yaz artık canım şu ikiz kürünü.meraktan öldük.nasıl uygulamış arkadaşın?

Bişey diyecektim ama diyemiyorum.:KK53: Şöyle söyleyeyim : TEK'ini bulduk da ikizi kaldı!!

İlla kestirme yola girelim diye ugradiyoruz iste.:KK48:tek olsun saglikli olsun annesinin kuzusu:emir_bebek:

Allah korusun kız.durduk yerde yumurtalıklarımız niye büyüsün?:KK53:ağrımaz başımıza dert açmayalım.haaa yumurtamız büyüyüp sayısı da çoğalacaksa o olur.
:KK48: Kız yumurtalar büyüyor sonrada catliyor ya bu kürle ayda 2 3 kez yumurtlayan bile varmış biz yapak bunu

ezgish ezgish ben sana bu BÇT yi daha önceden söylemiştim.sen beni hiç ciddiye alma,başkası söyleyince ,bi kir nisil yipiliyir kizlirrrr ,diye ıkın.yazdım bir kenara bunu.

Yumurtaliklari büyütüyormus canim
Buyukse kiste donusturmesin sakin?

ezgish ezgish ben sana bu BÇT yi daha önceden söylemiştim.sen beni hiç ciddiye alma,başkası söyleyince ,bi kir nisil yipiliyir kizlirrrr ,diye ıkın.yazdım bir kenara bunu.
Yok kız tarifini senden aldim zaten ama adette baslanmicak mi buna daha var baslamiom daha ben. Belki de adet olmam gerek kalmaz ayy ne guzel olur.
ilkduyansenol ilkduyansenol eeee hadiiiii sabırsızlandık
ilkduyansenol ilkduyansenol hadiii ilk duyan biz olalım :)

Dün adet imin 20. Günüydü. Bir gün önceden göğüs uçlarım da ağrı başladı dün. Ben adet belirtilerini on gün önceden yaşayan biri olduğum için ona yordum.

Sonra dün akşam aşırı saydam ve neredeyse ilk kez fark ettiğim bir akıntı gördüm. Yumurtlama akıntısı denilene birebir benzeyen. Öncekiler uzayan, ama daha kıvamlı idi. Bu direkt Yumurta beyazı gibi.

Neyse midesi bulanan affetsin :)

Ancak öncesinde de yani mantıken yumurtlamam gereken zamanlarda daha yoğun akıntım vardı. Daha ıslaktım. Dün ki ıslaklıktan ziyade böylesi bir şeydi. Ovulasyon testi şart oldu. Neyin neden olduğunu bulucam diye kafam aşağıda gezer oldum.

yok kızlar kocaman bir negatiffff
Diğer aya beraber deneriz,üzülme.üstüne BÇT yaparız,Ateş ölçeriz,ovulasyon şeysi alırız.malum sen test yapmayı seviyorsun,sıkıldıkça yaparsın.soğan suyu içer üstüne havuç yer zehirleniriz.zeytinyağına incir koyarız ,yakı yapıştırırız vs vs.ama ben seni biliyorum sen yarın da test yaparsın.bağımlılık yaptı sen de.

Diğer aya beraber deneriz,üzülme.üstüne BÇT yaparız,Ateş ölçeriz,ovulasyon şeysi alırız.malum sen test yapmayı seviyorsun,sıkıldıkça yaparsın.soğan suyu içer üstüne havuç yer zehirleniriz.zeytinyağına incir koyarız ,yakı yapıştırırız vs vs.ama ben seni biliyorum sen yarın da test yaparsın.bağımlılık yaptı sen de.

:)))

yok be daha almıycam şuan başka şeylere odaklanıcam

Back