- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu neye iyi geliyor. Saglam bedenimin kafasini karistirmayayim diyorum.Adetin 2. Günü başlıyorsun canım10 gün sabah akşam aç karnına 1tatli kaşığı yiyorsun ben bugün başladım tadı çok güzel yaa :)
Durun daha benim bata 12 gun var. Insallah o yeni grupta olmayiz.Grubun adinin haziran sonu temmuz basi olmasinin zamanimidir artik
Sen test yaptin mi bugun de?Ağzından yel alsın ne temmuzuuuu
Sigaraya mi baslasak?Negatife doymadın yeminle.bi sakin ol yaw.26sı geçerse yaparsın işte.sigara içmeye bahane arama.
Bende igne hep sapli yahu. Hic cikmio ki.yumurtlamada sıkıntı yok dr baktı sonuçlarıma sadece ara ara iğne saplanır gibi belimde batma oluyor ve arada yine kasık ağrım oluyor yani mesela bu şekilde herhangi bir hamilelik belirtisi olur mu kafamda deli sorular
Yumurtaliklari büyütüyormus canimBu neye iyi geliyor. Saglam bedenimin kafasini karistirmayayim diyorum.
Durun daha benim bata 12 gun var. Insallah o yeni grupta olmayiz.
Sen test yaptin mi bugun de?
Sigaraya mi baslasak?
Bende igne hep sapli yahu. Hic cikmio ki.
İkiz doğurtuyor ikiz hem de çalışmayan yumurtalıktan.hemen başlıyoruz topikçek söylemediydin etmediydin deme sonra.Bu neye iyi geliyor. Saglam bedenimin kafasini karistirmayayim
Sen test yaptin mi bugun de?
Bende igne hep sapli yahu. Hic cikmio ki.
Allah korusun kız.durduk yerde yumurtalıklarımız niye büyüsün?ağrımaz başımıza dert açmayalım.haaa yumurtamız büyüyüp sayısı da çoğalacaksa o olur.Yumurtaliklari büyütüyormus canim
Ben dedim bu ikiz olayı cazip görünüyor diye.ama ben bilmem beyim bilir,pardon @65zeynep06 bilir.eeee yaz artık canım şu ikiz kürünü.meraktan öldük.nasıl uygulamış arkadaşın?
Bişey diyecektim ama diyemiyorum. Şöyle söyleyeyim : TEK'ini bulduk da ikizi kaldı!!
Kız yumurtalar büyüyor sonrada catliyor ya bu kürle ayda 2 3 kez yumurtlayan bile varmış biz yapak bunuAllah korusun kız.durduk yerde yumurtalıklarımız niye büyüsün?ağrımaz başımıza dert açmayalım.haaa yumurtamız büyüyüp sayısı da çoğalacaksa o olur.
Yumurtalık büyüyor yazmışsın.ben napiim bacım?bence de başlayalım.Yumurtaliklari büyütüyormus canim
Amin canım.Rabbim gönlünden geçeni en kısa zamanda avuçlarına versin.İlla kestirme yola girelim diye ugradiyoruz iste.tek olsun saglikli olsun annesinin kuzusu
Ay bakın bı gönüllü daha bu ay da fos çıkarsa ben de başlıyorum buna artık grubun adı o zaman bçt ile gelsin bebişler olurKız yumurtalar büyüyor sonrada catliyor ya bu kürle ayda 2 3 kez yumurtlayan bile varmış biz yapak bunu
Evet canımSoğan kürüyle mi hamiş kaldın canım
Buyukse kiste donusturmesin sakin?Yumurtaliklari büyütüyormus canim
Yok kız tarifini senden aldim zaten ama adette baslanmicak mi buna daha var baslamiom daha ben. Belki de adet olmam gerek kalmaz ayy ne guzel olur.ezgish ben sana bu BÇT yi daha önceden söylemiştim.sen beni hiç ciddiye alma,başkası söyleyince ,bi kir nisil yipiliyir kizlirrrr ,diye ıkın.yazdım bir kenara bunu.
ilkduyansenol hadiii ilk duyan biz olalım :)ilkduyansenol eeee hadiiiii sabırsızlandık
yok kızlar kocaman bir negatiffff
Diğer aya beraber deneriz,üzülme.üstüne BÇT yaparız,Ateş ölçeriz,ovulasyon şeysi alırız.malum sen test yapmayı seviyorsun,sıkıldıkça yaparsın.soğan suyu içer üstüne havuç yer zehirleniriz.zeytinyağına incir koyarız ,yakı yapıştırırız vs vs.ama ben seni biliyorum sen yarın da test yaparsın.bağımlılık yaptı sen de.yok kızlar kocaman bir negatiffff
Diğer aya beraber deneriz,üzülme.üstüne BÇT yaparız,Ateş ölçeriz,ovulasyon şeysi alırız.malum sen test yapmayı seviyorsun,sıkıldıkça yaparsın.soğan suyu içer üstüne havuç yer zehirleniriz.zeytinyağına incir koyarız ,yakı yapıştırırız vs vs.ama ben seni biliyorum sen yarın da test yaparsın.bağımlılık yaptı sen de.
Diğer aya beraber deneriz,üzülme.üstüne BÇT yaparız,Ateş ölçeriz,ovulasyon şeysi alırız.malum sen test yapmayı seviyorsun,sıkıldıkça yaparsın.soğan suyu içer üstüne havuç yer zehirleniriz.zeytinyağına incir koyarız ,yakı yapıştırırız vs vs.ama ben seni biliyorum sen yarın da test yaparsın.bağımlılık yaptı sen de.
Geçmiş miydi günün?