• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simayinannesi Simayinannesi sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı yut.bal çörek otu ve tarçını karıştır.her gün taze yap.farklı varyasyonları forumlarda mevcut tabi.birini seç,uygula.mesela ben 6 65zeynep06 nın ikizleri gözüme kestirdim:KK53::KK53:cazip görünüyor ikiz mikiz :KK53:

Simayinannesi Simayinannesi sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı yut.bal çörek otu ve tarçını karıştır.her gün taze yap.farklı varyasyonları forumlarda mevcut tabi.birini seç,uygula.mesela ben 6 65zeynep06 nın ikizleri gözüme kestirdim:KK53::KK53:cazip görünüyor ikiz mikiz :KK53:
Valla ikiz olayini duyunca atladim mevzuya. Yaş 34 oldu olacak. Daha cocuk yok. Tek seferde olayi halletsem hic fena olmaz:KK71:

Sana ne lazımdı ablam?yumurtlama mı hamişlik mi?hani bileyim ona göre :KK53:
yumurtlamada sıkıntı yok dr baktı sonuçlarıma sadece ara ara iğne saplanır gibi belimde batma oluyor ve arada yine kasık ağrım oluyor yani mesela bu şekilde herhangi bir hamilelik belirtisi olur mu kafamda deli sorular :rolleyes:

Severim seni kuzu :KK25:

Bekara karı boşaması kolay derler,bilir misin?eski mesajlarını döktürme bana:rolleyes:

:KK200::KK200: Bebegm ben bu ikinci gebeligimde hep hayirlisi olsun dedim ilkinde cok canm yandi hala ayni seyi savunuyorum. Benmde hic bisey belli degilki daha. O yuzden diyorum hayirlisi diyip bekleyelim ben hala kendime sevinmiyorum.

Sogandan iyi yani :KK66: bu seferde bebis gelmezse denerim bende. Insallah faydasini goruruz. Ikiz olayini sevdim :KK48:

Ikiz olayi ne kizlar ya orayi kacirmisim
Ben dedim bu ikiz olayı cazip görünüyor diye.ama ben bilmem beyim bilir,pardon 6 65zeynep06 bilir.eeee yaz artık canım şu ikiz kürünü.meraktan öldük.nasıl uygulamış arkadaşın?
Valla ikiz olayini duyunca atladim mevzuya. Yaş 34 oldu olacak. Daha cocuk yok. Tek seferde olayi halletsem hic fena olmaz:KK71:
Bişey diyecektim ama diyemiyorum.:KK53: Şöyle söyleyeyim : TEK'ini bulduk da ikizi kaldı!!

Back