- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
Ne sormuştun canım?Arkadaşlar bi kaç sayfa önce bişey yazdım kimse cevap vermedi yardımcı olucak kimse yok mu sayfada.
Konu senin sayılır!Konu benim değil kız liste yapiyordum ondan öyle sanmissindir:)
Kaçıncı denemede hamile kalabildin Papatyalardunyasi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Canim benim bu ay hic takmamaya calis akisina birak kendini strese sokma.Daha 2 aydir deniyorsun.
Sen yine de doktora sor canım. Boşuna mı okuyor adamlar? Elbette bilirler. Bize de haber ver!Canım diğer test bilgisayarla olduğu için net belli sorun yok ama bu biraz tuhaf. O 1,8 yazdığı bir milyon degil 18 milyon ianladım çünkü diğer değerlerde x10 diye bir ifade geçmiş. Sınır olan 15 milyonun üzerinde olduğu için doğal gebelik olur ama bazı ayrıntı bilgiler yok galiba morfoloji önemli. Ama bilgisayar yazılı olan test gayet net bundan çok iyi sonuçlar. Bir cc de 78 milyon diyor çok çok iyi. Neden diğerinde 18 acaba? Arasında çok zaman mi var yoksa perhiz farklılığı mi... doktor zaten söyler de için rahat etsin diye yazdım vahim bir durum yok.