- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Aaa gerçekten mi kız :) bakalım bende işe yaricakmiCanim arkadaşım o şekilde ikiz hamile kaldı. Hem de sağ yumurtalıgi calismiyordu
Adetin 2. Günü başlıyorsun canım10 gün sabah akşam aç karnına 1tatli kaşığı yiyorsun ben bugün başladım tadı çok güzel yaa :)Nasil uygulaniyor canim bu kür?ne zaman baslamak lazim
Ağzından yel alsın ne temmuzuuuuGrubun adinin haziran sonu temmuz basi olmasinin zamanimidir artik
Guzel haberlerini bekliyoruz. Senin 2. Bebek miydi?test gelicek birazdan yine negatif çıkacak ama ne yapalım
Sogandan iyi yaniAdetin 2. Günü başlıyorsun canım10 gün sabah akşam aç karnına 1tatli kaşığı yiyorsun ben bugün başladım tadı çok güzel yaa :)
Yanlis mi oldu yaAğzından yel alsın ne temmuzuuuu
Ikiz olayi ne kizlar ya orayi kacirmisimSogandan iyi yanibu seferde bebis gelmezse denerim bende. Insallah faydasini goruruz. Ikiz olayini sevdim
Negatife doymadın yeminle.bi sakin ol yaw.26sı geçerse yaparsın işte.sigara içmeye bahane arama.test gelicek birazdan yine negatif çıkacak ama ne yapalım
Valla ikiz olayini duyunca atladim mevzuya. Yaş 34 oldu olacak. Daha cocuk yok. Tek seferde olayi halletsem hic fena olmazSimayinannesi sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı yut.bal çörek otu ve tarçını karıştır.her gün taze yap.farklı varyasyonları forumlarda mevcut tabi.birini seç,uygula.mesela ben 6 65zeynep06 nın ikizleri gözüme kestirdim cazip görünüyor ikiz mikiz
Ay Yok daha biz varız bekleyenGrubun adinin haziran sonu temmuz basi olmasinin zamanimidir artik
yumurtlamada sıkıntı yok dr baktı sonuçlarıma sadece ara ara iğne saplanır gibi belimde batma oluyor ve arada yine kasık ağrım oluyor yani mesela bu şekilde herhangi bir hamilelik belirtisi olur mu kafamda deli sorularSana ne lazımdı ablam?yumurtlama mı hamişlik mi?hani bileyim ona göre
Bal corek otu tarcinla ikizleri olmus birinin. Ona takildikIkiz olayi ne kizlar ya orayi kacirmisim
Negatife doymadın yeminle.bi sakin ol yaw.26sı geçerse yaparsın işte.sigara içmeye bahane arama.
Severim seni kuzu
Bekara karı boşaması kolay derler,bilir misin?eski mesajlarını döktürme bana
Bebegm ben bu ikinci gebeligimde hep hayirlisi olsun dedim ilkinde cok canm yandi hala ayni seyi savunuyorum. Benmde hic bisey belli degilki daha. O yuzden diyorum hayirlisi diyip bekleyelim ben hala kendime sevinmiyorum.
Guzel haberlerini bekliyoruz. Senin 2. Bebek miydi?
Sogandan iyi yanibu seferde bebis gelmezse denerim bende. Insallah faydasini goruruz. Ikiz olayini sevdim
Ben dedim bu ikiz olayı cazip görünüyor diye.ama ben bilmem beyim bilir,pardon 6 65zeynep06 bilir.eeee yaz artık canım şu ikiz kürünü.meraktan öldük.nasıl uygulamış arkadaşın?Ikiz olayi ne kizlar ya orayi kacirmisim
Bişey diyecektim ama diyemiyorum.Valla ikiz olayini duyunca atladim mevzuya. Yaş 34 oldu olacak. Daha cocuk yok. Tek seferde olayi halletsem hic fena olmaz
yahu o sigara varya sinirlenince yakmaya müsait bende öyleyim cnm sıkıldı mı yakıyorum sigarayı sanki rahatlıyoruz var ya.Negatife doymadın yeminle.bi sakin ol yaw.26sı geçerse yaparsın işte.sigara içmeye bahane arama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?