Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simayinannesi sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı yut.bal çörek otu ve tarçını karıştır.her gün taze yap.farklı varyasyonları forumlarda mevcut tabi.birini seç,uygula.mesela ben 6 65zeynep06 nın ikizleri gözüme kestirdimcazip görünüyor ikiz mikiz

Valla ikiz olayini duyunca atladim mevzuya. Yaş 34 oldu olacak. Daha cocuk yok. Tek seferde olayi halletsem hic fena olmaz

Sana ne lazımdı ablam?yumurtlama mı hamişlik mi?hani bileyim ona göre
yumurtlamada sıkıntı yok dr baktı sonuçlarıma sadece ara ara iğne saplanır gibi belimde batma oluyor ve arada yine kasık ağrım oluyor yani mesela bu şekilde herhangi bir hamilelik belirtisi olur mu kafamda deli sorular

Sogandan iyi yani bu seferde bebis gelmezse denerim bende. Insallah faydasini goruruz. Ikiz olayini sevdim

Ikiz olayi ne kizlar ya orayi kacirmisim
Ben dedim bu ikiz olayı cazip görünüyor diye.ama ben bilmem beyim bilir,pardon 6 65zeynep06 bilir.eeee yaz artık canım şu ikiz kürünü.meraktan öldük.nasıl uygulamış arkadaşın?
Valla ikiz olayini duyunca atladim mevzuya. Yaş 34 oldu olacak. Daha cocuk yok. Tek seferde olayi halletsem hic fena olmaz
Bişey diyecektim ama diyemiyorum. Şöyle söyleyeyim : TEK'ini bulduk da ikizi kaldı!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…