Ne sormuştun canım?Arkadaşlar bi kaç sayfa önce bişey yazdım kimse cevap vermedi yardımcı olucak kimse yok mu sayfada.
Konu senin sayılır!Konu benim değil kız liste yapiyordum ondan öyle sanmissindir:)
Kaçıncı denemede hamile kalabildinCanim benim bu ay hic takmamaya calis akisina birak kendini strese sokma.Daha 2 aydir deniyorsun.
Sen yine de doktora sor canım. Boşuna mı okuyor adamlar? Elbette bilirler. Bize de haber ver!Canım diğer test bilgisayarla olduğu için net belli sorun yok ama bu biraz tuhaf. O 1,8 yazdığı bir milyon degil 18 milyon ianladım çünkü diğer değerlerde x10 diye bir ifade geçmiş. Sınır olan 15 milyonun üzerinde olduğu için doğal gebelik olur ama bazı ayrıntı bilgiler yok galiba morfoloji önemli. Ama bilgisayar yazılı olan test gayet net bundan çok iyi sonuçlar. Bir cc de 78 milyon diyor çok çok iyi. Neden diğerinde 18 acaba? Arasında çok zaman mi var yoksa perhiz farklılığı mi... doktor zaten söyler de için rahat etsin diye yazdım vahim bir durum yok.
Evet canim takmamaya caliscam bakalim benim bu ay insallah zaten ramazanda olucaz bakalimCanim benim bu ay hic takmamaya calis akisina birak kendini strese sokma.Daha 2 aydir deniyorsun.
Adet olmayana kadar umudu kesme ınsallah vardırkızlar günaydın dün test yaptım negatifti bat 27 si ama hiçbir adet belirtisi yok normalde adet bellirtilerim çoktan başlardı ve ilk defa gögsüm cok şiş ve ucu ağrıyor hele ki dokununca tam ağrıyor test 3 gün kala silik de olsa cıkardı dimi yani kesin ümidi kesim mi
Belırtıye bakma canım insanı yanıltıyor hayırlısı olsun benn soganı içerken burnumu kapatıp tek nefeste ıcerdım insallah faydasını gorursunReglimden 1 hafta önce kasıklarımda inceden batmalar oturduğum yerde uymalar bisürü belirti oldu ama sonuç kırmızı karthepsi psikolojikmiş meğerse yeni bat 15 haziran yarın soğan suyuna başlıcam nası içicem hiç bilmiyorum kötü kokudan dolayı ama bi de böyle deneyelim Allah büyük
Ilıyınca nefes almadan tek dikişte iç ben öyle yapmıştım artık soğan kokusundan midem bulanıyor yemek yaparken kokuyu duyunca soğan suyu geliyo aklımaReglimden 1 hafta önce kasıklarımda inceden batmalar oturduğum yerde uyumalar günde 30 kere çişe çıkmalar bisürü belirti oldu ama sonuç kırmızı karthepsi psikolojikmiş meğerse yeni bat 15 haziran yarın soğan suyuna başlıcam nası içicem hiç bilmiyorum kötü kokudan dolayı ama bi de böyle deneyelim Allah büyük
Nezaman başladın canım faydası oldu muIlıyınca nefes almadan tek dikişte iç ben öyle yapmıştım artık soğan kokusundan midem bulanıyor yemek yaparken kokuyu duyunca soğan suyu geliyo aklıma
Ilk gunler zor olmuyor ama sonraları ög geliyor hahahIlıyınca nefes almadan tek dikişte iç ben öyle yapmıştım artık soğan kokusundan midem bulanıyor yemek yaparken kokuyu duyunca soğan suyu geliyo aklıma
Soğan kürüyle mi hamiş kaldın canımIlk gunler zor olmuyor ama sonraları ög geliyor hahah
Bende bal çörek otu tarçın kürüne başladım bugün canim insallah bu ay olur hepimizinReglimden 1 hafta önce kasıklarımda inceden batmalar oturduğum yerde uyumalar günde 30 kere çişe çıkmalar bisürü belirti oldu ama sonuç kırmızı karthepsi psikolojikmiş meğerse yeni bat 15 haziran yarın soğan suyuna başlıcam nası içicem hiç bilmiyorum kötü kokudan dolayı ama bi de böyle deneyelim Allah büyük
İnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimizBende bal çörek otu tarçın kürüne başladım bugün canim insallah bu ay olur hepimizin
günaydın cnm aynen bende adet dönemimi beklicem eğer olmazsa direkt kan testi yptrıcam.Valla canim benim ilk hamileligimde ayni adet agrilari cekmistim. Bel agrisi kasik agrisi. Goguslerim cok agrimisti ve kendimi cok bitkin hissediyordum. Bat a 3 gun kala ogrenmistim. Gerci sonlandirildi. Umarim sende hamilesindir canim. 5 gun kalmis. Biraz daha sabret test yaparsin
Canim arkadaşım o şekilde ikiz hamile kaldı. Hem de sağ yumurtalıgi calismiyorduKızlar bal tarçın çörek otu kürünü duydunuz mu ben yarin baslicam yapmaya belki faydasi olur forumda okudum bende hamile kalanlar olmuş
Sana ne lazımdı ablam?yumurtlama mı hamişlik mi?hani bileyim ona göreNe vericen ablana
Sen de mi adet oldunİlkel korunma yöntemleri ile korunduk. İçkimiz sigaramız yok. Stresli bir hayatımız yok. Çalışıyoz mis gibi gelirimiz var, borcumuz harcımız yok. Sağlık sorunumuz yok. Tahlil tetkiklerde sorunumuz yok. Ama piyasada çocuk da yok! Sinir olmamak elde değil.
Nasil uygulaniyor canim bu kür?ne zaman baslamak lazimBende bal çörek otu tarçın kürüne başladım bugün canim insallah bu ay olur hepimizin
Severim seni kuzuKhaleesi21 Hoşgeldin! Sensiz buralar hiç çekilmiyor.
Bekara karı boşaması kolay derler,bilir misin?eski mesajlarını döktürme banaCanim benim bu ay hic takmamaya calis akisina birak kendini strese sokma.Daha 2 aydir deniyorsun.
Tebrik ederim bunu söyledin.şimdi topik BTÇ manyağı olacak.arıcılar yaşadıCanim arkadaşım o şekilde ikiz hamile kaldı. Hem de sağ yumurtalıgi calismiyordu
Bak dakka 1, gol 1Nasil uygulaniyor canim bu kür?ne zaman baslamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?