Anladım canım inşallah geçmemiştir teste devam bakalım :)Hiç bilmiyorum canım dikkat etmedim belirtilere daha önce.
İnşallah canım teste de mikmiklere de devam :))Anladım canım inşallah geçmemiştir teste devam bakalım :)
Ne vereyim ablamaArkadaşlar bişey sorcam bi kac gündür belime iğne saplanır gibi ağrı oluyor ve birde arada kasik ağrısı oluyor yardımcı olur musunuz
Ne vericen ablanaNe vereyim ablama
Canim bilgilendirmen icin tesekkurler. 2 defa farklı doktorlara muayene oldum pco demediler. Bugunde yaklasik 5 tane ilk geceden hamile kalan haberleri aldim. Doktora gitsemmi doye dusunuyorum ya da 1 ay daha deneyeyimEvet canım alabilirsin.ama dr kontrolünde kullanman gerek ilk başta çünkü örneğin günde 1 tane klomenle 3 tane yumurtlayan da var,günde 3 klomenle 1 tane yumurtası olan ya da günde 5 tane ile hiç yumurtası oluşmayan da var.dr önce düşük dozda başlayıp yumurta sayını kaliteni kontrol edecek.ona göre dozu ayarlayacak.eee ben içeyim garanti olsun diyemezsin çünkü ilacın yan etkileri var.yumurtalar olması gereken boyutu çok aşıp OHSS sendromuna yakalanabilirsin.kiste dönüşebilirler ,bi de onlardan kurtulmakla uğraşırsın.zaten pkos lu olmayan hastalarda over in aşırı büyümesine sebep olacağından kullanılmamalıdır yazar.sen de pco var mı?
Insallah olur canım hepimizin ya allahim kimseyi bekletmesinSeni de strese sokar böyle olunca.. iyi bari Farkına vardıysa :)) bizim bu sene evliliğin 5. Senesi bu sene düşünmeye başladık bakalım
Insallah olur canım hepimizin ya allahim kimseyi bekletmesin
Canim 4 yil olmadi daha evleneli ben korunmadim hiç hep eşim korundu 2 aydirda bebis düşünüyoruz insallah olur yaa çok istiyoruz_citygirl_ 5 yildir hapla mi korunuyorsun? Yoksa eşin mi korunuyodu. Ben bu ay umutluyum ya en az 10 kişi diyorum
Benim
Benim de rahmim geriye dönük. Kalp şeklinde olmayla geriye dönük olma aynı şey mi acaba? 10 kadından 1 inde olur, hamileliğe engel değil dedi doktor.
Konuyu hep senin konun sanarak bugüne kadar takılmak.Canim 4 yil olmadi daha evleneli ben korunmadim hiç hep eşim korundu 2 aydirda bebis düşünüyoruz insallah olur yaa çok istiyoruz
Konu benim değil kız liste yapiyordum ondan öyle sanmissindir:)Benimki de ters rahim.
Ağrılı adet, cinsel İlişki de ağrı gibi bir şeyler söylemişti doktor bana.
Bir çocuk da doğurduğuma göre dedim engel değilmiş.
Konuyu hep senin konun sanarak bugüne kadar takılmak.
Henüz fark ettim :)
Canim benim bu ay hic takmamaya calis akisina birak kendini strese sokma.Daha 2 aydir deniyorsun.Insallah bu ay olur canım hepimizin fazla kafaya takiyoruz galiba ya benim esimde hemen olacak gibi konuşuyor dahada üzülüyorum 7 24 bunu düşünüyorum delircem az kaldı:))
Bat ne zaman? Yumurtlama döneminde olabilirsin belkiArkadaşlar bişey sorcam bi kac gündür belime iğne saplanır gibi ağrı oluyor ve birde arada kasik ağrısı oluyor yardımcı olur musunuz
Bat 28 mayıs yumurtlama donemim geçti.. ayrıca yumurtlama döneminde bende ağrı olmaz.Bat ne zaman? Yumurtlama döneminde olabilirsin belki
Valla canim benim ilk hamileligimde ayni adet agrilari cekmistim. Bel agrisi kasik agrisi. Goguslerim cok agrimisti ve kendimi cok bitkin hissediyordum. Bat a 3 gun kala ogrenmistim. Gerci sonlandirildi. Umarim sende hamilesindir canim. 5 gun kalmis. Biraz daha sabret test yaparsinBat 28 mayıs yumurtlama donemim geçti.. ayrıca yumurtlama döneminde bende ağrı olmaz.
Canım diğer test bilgisayarla olduğu için net belli sorun yok ama bu biraz tuhaf. O 1,8 yazdığı bir milyon degil 18 milyon ianladım çünkü diğer değerlerde x10 diye bir ifade geçmiş. Sınır olan 15 milyonun üzerinde olduğu için doğal gebelik olur ama bazı ayrıntı bilgiler yok galiba morfoloji önemli. Ama bilgisayar yazılı olan test gayet net bundan çok iyi sonuçlar. Bir cc de 78 milyon diyor çok çok iyi. Neden diğerinde 18 acaba? Arasında çok zaman mi var yoksa perhiz farklılığı mi... doktor zaten söyler de için rahat etsin diye yazdım vahim bir durum yok.Test bu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?