Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bilgilendirmen icin tesekkurler. 2 defa farklı doktorlara muayene oldum pco demediler. Bugunde yaklasik 5 tane ilk geceden hamile kalan haberleri aldim. Doktora gitsemmi doye dusunuyorum ya da 1 ay daha deneyeyim

Benim

Benim de rahmim geriye dönük. Kalp şeklinde olmayla geriye dönük olma aynı şey mi acaba? 10 kadından 1 inde olur, hamileliğe engel değil dedi doktor.

Benimki de ters rahim.

Ağrılı adet, cinsel İlişki de ağrı gibi bir şeyler söylemişti doktor bana.

Bir çocuk da doğurduğuma göre dedim engel değilmiş.

Canim 4 yil olmadi daha evleneli ben korunmadim hiç hep eşim korundu 2 aydirda bebis düşünüyoruz insallah olur yaa çok istiyoruz
Konuyu hep senin konun sanarak bugüne kadar takılmak.

Henüz fark ettim :)

Arkadaşlar bi kaç sayfa önce bişey yazdım kimse cevap vermedi yardımcı olucak kimse yok mu sayfada.

Konu benim değil kız liste yapiyordum ondan öyle sanmissindir:)

Bat 28 mayıs yumurtlama donemim geçti.. ayrıca yumurtlama döneminde bende ağrı olmaz.
Valla canim benim ilk hamileligimde ayni adet agrilari cekmistim. Bel agrisi kasik agrisi. Goguslerim cok agrimisti ve kendimi cok bitkin hissediyordum. Bat a 3 gun kala ogrenmistim. Gerci sonlandirildi. Umarim sende hamilesindir canim. 5 gun kalmis. Biraz daha sabret test yaparsin

İnanılmaz bi bel agrım başladı bata 3 gün var neden bu kadar erken inşallah regl olmam

Slm kızlarr bat dün ya da bugündü hala gelen giden yok. Testler de negatifti. Yarın gelmezse tekrarlarım artık.

Canım diğer test bilgisayarla olduğu için net belli sorun yok ama bu biraz tuhaf. O 1,8 yazdığı bir milyon degil 18 milyon ianladım çünkü diğer değerlerde x10 diye bir ifade geçmiş. Sınır olan 15 milyonun üzerinde olduğu için doğal gebelik olur ama bazı ayrıntı bilgiler yok galiba morfoloji önemli. Ama bilgisayar yazılı olan test gayet net bundan çok iyi sonuçlar. Bir cc de 78 milyon diyor çok çok iyi. Neden diğerinde 18 acaba? Arasında çok zaman mi var yoksa perhiz farklılığı mi... doktor zaten söyler de için rahat etsin diye yazdım vahim bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…