Senin ne zaman olmuştu yumurtlama?Benimde aynı son 2 aydır 27 gün.. demek ki bu aralar pik olması lazım senin hadi hayırlısı
Benim sat 30 Nisandı ovu. Testinde 11. Gün pik oldu agrım akıntım 15 ine kadar devam edince bende degerlendırdım o günleri bat 27 mayısSenin ne zaman olmuştu yumurtlama?
Aramıza hoşgeldin. Takvimle ovulasyon testi fark ediyor. Bende 4-5 gün oynadı bu ay mesela. Güya yumurtlamam bugün ama ben 19 mayısta yumurtladım. Ovulasyon testinde de gördüm, ağrısıyla sızısıyla da hissettim. 30lu yaşlara şimdiden hoşgeldin diyeyim. 30 güzeldirMerhaba kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum..Hamile olanlarla sevinip olmayanla üzüldüm 269 sayfa boyunca..biz de 5 aydır istiyoruz..Bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 6. Yani son günü..Bugün 13.günüm.arada silik çizgiler görmekle beraber henüz pik olduğu günü göremedim takvime göre bugün yumurtlama ama olmadı. Yaşım iki hafta sonra 30 olcak.inşallah hamile olarak girerim bat 6 haziran..
Hoşbuldum canımAramıza hoşgeldin. Takvimle ovulasyon testi fark ediyor. Bende 4-5 gün oynadı bu ay mesela. Güya yumurtlamam bugün ama ben 19 mayısta yumurtladım. Ovulasyon testinde de gördüm, ağrısıyla sızısıyla da hissettim. 30lu yaşlara şimdiden hoşgeldin diyeyim. 30 güzeldirBatlarımız aynı gibi benim de 5 Haziran. Eğer bir kaç ay daha olmazsa hamilelik, kontrollere gitmenizi tavsiye ederim sevgiler :)
Ne güzel ya benim neden hala olmuyor acabaBenim sat 30 Nisandı ovu. Testinde 11. Gün pik oldu agrım akıntım 15 ine kadar devam edince bende degerlendırdım o günleri bat 27 mayıs
BenimYok valla regl aralıkları baya düzensizmiş onun 45 günü bulduğu oluyormuş pek sanmıyorum o yüzden tahmin edeceğini.. benimde belli oluyor agrıdan ama mesela ben 13ü diye düşünürken 11 inde pik yaptı testim :)
Benim de rahmim geriye dönük. Kalp şeklinde olmayla geriye dönük olma aynı şey mi acaba? 10 kadından 1 inde olur, hamileliğe engel değil dedi doktor.Hoşbuldum canımher yaşın güzelliği farklı bi tat bırakıyo ama hiç 30 hissedemiyorum kendimi benim iki gün göğsüm çok fena hassastı ama bugün normal.o günler olcak mı acaba diye bekledim ama bi şey çıkmadı..aslında hamileliği düşünmeye başladığımda gittim doktora genel bi kontrol için bi sıkıntı var mı diye.bi sıkıntı yok dedi doktor. Sadece rahmim kalp şeklindeymiş. Sanırım hamile kalmaya engel bi durum değil bu.
Belki geç yumurtluyorsundur canım. Test yapıyor muydun senNe güzel ya benim neden hala olmuyor acaba
Bilmiyorum canım aynı değildir sanırım. Kalp olanda bi girinti oluyo içe doğru. Kalp şekli gibi düşün.Benim
Benim de rahmim geriye dönük. Kalp şeklinde olmayla geriye dönük olma aynı şey mi acaba? 10 kadından 1 inde olur, hamileliğe engel değil dedi doktor.
İyi engel değilse ne güzel.. bak bunu da ilk kez duydum bişey daha öğrendim bakBenim
Benim de rahmim geriye dönük. Kalp şeklinde olmayla geriye dönük olma aynı şey mi acaba? 10 kadından 1 inde olur, hamileliğe engel değil dedi doktor.
Valla biz bugün kavga ettik beni çok geriyor adet oluncada trip yapiyor çocuk gibi daha 2 aydır deniyoruz kendimi kısır gibi hissediyorum onun yüzünden açtım ağzımı yumdum gözümü oh iyi oldu :)Evet hep bu düşünmelerden kendimizi alamıyoruz ondan oluyor.. benim eşimde bata kaç gün kaldı diye sorup duruyor
Şimdi baktım google amcaya sordum evet. Kalp şeklini de ben yeni duydum.Bilmiyorum canım aynı değildir sanırım. Kalp olanda bi girinti oluyo içe doğru. Kalp şekli gibi düşün.
Evet teste 6.gün başladım silik çıktı ama rengi baya belliydi acaba o gün mü yumurtlama oldu. İlk defa yapınca anlayamadım. Bugün 13. Gün hiç bişeycik çıkmadıBelki geç yumurtluyorsundur canım. Test yapıyor muydun sen
Aaa kız neden öyle yapıyor ki eşin sanki senin elinde olan bişey iyi yapmıssın bence tepki vererek. Belki sorun ondaValla biz bugün kavga ettik beni çok geriyor adet oluncada trip yapiyor çocuk gibi daha 2 aydır deniyoruz kendimi kısır gibi hissediyorum onun yüzünden açtım ağzımı yumdum gözümü oh iyi oldu :)
Insallah canim bizde 4sene düşünmedik benim okulum vardı bu yıl bitiyor insallah istiyoruz artık insallah nasip olur bizedeİnşallah hepimizin gönlündeki hayırlısıyla olur..ben bir yıl vajinusmus derdiyle uğraştım.bir yıl da eşimle sınavımız vardı o yüzden düşünemedik. Vajinismusu yendim sınavı da kazandık çok şükür şimdi de bebeği bekliyoruz. İnşallah tez zamanda nasip eder Rabbim..
Hemen hemen aynı koyulukta olması lazım dıyorlar.. ama bence kişiden kişiye göre de değişebilir agrın vs oluyor mu yumurtlama zamanlarıEvet teste 6.gün başladım silik çıktı ama rengi baya belliydi acaba o gün mü yumurtlama oldu. İlk defa yapınca anlayamadım. Bugün 13. Gün hiç bişeycik çıkmadı
Heyecenlaniyormusta olacak diye ondan yapıyormuş onun yüzünden çok kafama taktim neyseki farkına vardıAaa kız neden öyle yapıyor ki eşin sanki senin elinde olan bişey iyi yapmıssın bence tepki vererek. Belki sorun onda
Hiç bilmiyorum canım dikkat etmedim belirtilere daha önce.Hemen hemen aynı koyulukta olması lazım dıyorlar.. ama bence kişiden kişiye göre de değişebilir agrın vs oluyor mu yumurtlama zamanları
Hiç bilmiyorum canım dikkat etmedim belirtilere daha önce.Hemen hemen aynı koyulukta olması lazım dıyorlar.. ama bence kişiden kişiye göre de değişebilir agrın vs oluyor mu yumurtlama zamanları
Seni de strese sokar böyle olunca.. iyi bari Farkına vardıysa :)) bizim bu sene evliliğin 5. Senesi bu sene düşünmeye başladık bakalımHeyecenlaniyormusta olacak diye ondan yapıyormuş onun yüzünden çok kafama taktim neyseki farkına vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?