Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aramıza hoşgeldin. Takvimle ovulasyon testi fark ediyor. Bende 4-5 gün oynadı bu ay mesela. Güya yumurtlamam bugün ama ben 19 mayısta yumurtladım. Ovulasyon testinde de gördüm, ağrısıyla sızısıyla da hissettim. 30lu yaşlara şimdiden hoşgeldin diyeyim. 30 güzeldir Batlarımız aynı gibi benim de 5 Haziran. Eğer bir kaç ay daha olmazsa hamilelik, kontrollere gitmenizi tavsiye ederim sevgiler :)

Arkadaşlar bişey sorcam bi kac gündür belime iğne saplanır gibi ağrı oluyor ve birde arada kasik ağrısı oluyor yardımcı olur musunuz

Hoşbuldum canım her yaşın güzelliği farklı bi tat bırakıyo ama hiç 30 hissedemiyorum kendimi benim iki gün göğsüm çok fena hassastı ama bugün normal.o günler olcak mı acaba diye bekledim ama bi şey çıkmadı..aslında hamileliği düşünmeye başladığımda gittim doktora genel bi kontrol için bi sıkıntı var mı diye.bi sıkıntı yok dedi doktor. Sadece rahmim kalp şeklindeymiş. Sanırım hamile kalmaya engel bi durum değil bu.

Benim
Benim de rahmim geriye dönük. Kalp şeklinde olmayla geriye dönük olma aynı şey mi acaba? 10 kadından 1 inde olur, hamileliğe engel değil dedi doktor.

Benim

Benim de rahmim geriye dönük. Kalp şeklinde olmayla geriye dönük olma aynı şey mi acaba? 10 kadından 1 inde olur, hamileliğe engel değil dedi doktor.
Bilmiyorum canım aynı değildir sanırım. Kalp olanda bi girinti oluyo içe doğru. Kalp şekli gibi düşün.

Benim

İyi engel değilse ne güzel.. bak bunu da ilk kez duydum bişey daha öğrendim bak

Evet hep bu düşünmelerden kendimizi alamıyoruz ondan oluyor.. benim eşimde bata kaç gün kaldı diye sorup duruyor
Valla biz bugün kavga ettik beni çok geriyor adet oluncada trip yapiyor çocuk gibi daha 2 aydır deniyoruz kendimi kısır gibi hissediyorum onun yüzünden açtım ağzımı yumdum gözümü oh iyi oldu :)

Valla biz bugün kavga ettik beni çok geriyor adet oluncada trip yapiyor çocuk gibi daha 2 aydır deniyoruz kendimi kısır gibi hissediyorum onun yüzünden açtım ağzımı yumdum gözümü oh iyi oldu :)
Aaa kız neden öyle yapıyor ki eşin sanki senin elinde olan bişey iyi yapmıssın bence tepki vererek. Belki sorun onda

Insallah canim bizde 4sene düşünmedik benim okulum vardı bu yıl bitiyor insallah istiyoruz artık insallah nasip olur bizede

Evet teste 6.gün başladım silik çıktı ama rengi baya belliydi acaba o gün mü yumurtlama oldu. İlk defa yapınca anlayamadım. Bugün 13. Gün hiç bişeycik çıkmadı
Hemen hemen aynı koyulukta olması lazım dıyorlar.. ama bence kişiden kişiye göre de değişebilir agrın vs oluyor mu yumurtlama zamanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…