- 16 Mayıs 2017
- 33
- 30
- 3
Canim 1 gun geciktiyse yap artik. Beklemekte stresli. Benim bat a 14 gun var. Geceleri uyuyamiyorum. Uyudugumda da kabus goruyorum artik. Psikolojim uçtu gitti. Guzel haberler verirsin umarim.[/Q
I
Isteyim suanda artik aksam eve gidince yaparim amin insallah uzulmem yeniden
Zaten dr da gidiyorum ben duzenli bakalim aksama yapcam artikKorkman çok normal ama gebelik yoksa bile bi hormonlarına baktırırsın adet görmen için dr a muayene olursun belki de gebelik için daha kolaylaştırıcı bişiler önerir
2 gün geçmiş canım.artık zor etkilemesi.ama geç döllenme olduysa bilemem.Benim bat 2 gün geçti, öğlen test yaptım negatif çıktı, öncesinde çok su içtim etkisi olur mu acaba
2 gün geçmiş canım.artık zor etkilemesi.ama geç döllenme olduysa bilemem.
Ben de merak edıyorum sanki hiç göremeyecekmiş gibi geliyorbende hamilelik için geciktiğini görebilecekmiyim acaba
Bende her adetten sonra ayni durumdayim malesef insan takmicam diyo ama bi belirti oldugunda acaba hamiliyim diye dusunmeler felan vs. vs.Canim 1 gun geciktiyse yap artik. Beklemekte stresli. Benim bat a 14 gun var. Geceleri uyuyamiyorum. Uyudugumda da kabus goruyorum artik. Psikolojim uçtu gitti. Guzel haberler verirsin umarim.
Aynen aksam test yapcam eve gidinceKorkunun ecele faydası yok.varsa çıkması lazım artık.
neden böyle oluyor acabaBen de merak edıyorum sanki hiç göremeyecekmiş gibi geliyor
Üzülme canim rabbim verir insallah bizede bende çok üzülüyorum da çok zormus gerçektenneden böyle oluyor acababenim sıkıntımdan olanların çoktan çocuğu oldu
sitem etmekte haklisin seni de anliyorum ama zamanı vardır belki de, hep hayirlisini istiyoruz hepimiz, uzme kendini canım, sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlısını versin Rabbimneden böyle oluyor acababenim sıkıntımdan olanların çoktan çocuğu oldu
Canım biz 6 ay klomenle normal denedik. Iki ay da asilama ile denedik olmadı. Burada araştırdım farklı yöntem yok türkiye ile aynı o yuzden burada gitmedim doktora. En son yazın gitmiştim orada bana artık başka yapacak bir şey yok dedi doktor. Tupe yönlendirdi. Ama eşimi ikna edemiyorum hiç istemiyor tup bebeği. Ben de onu ikna etme ile ugrasana kadar doğal nasıl yumurtlarim ona yogunlastim. Ovulasyon testi aldım önümüzdeki ay için. Bir kere daha klomen denemek istiyorum. Tedavi biteli iki yıl oldu belki bir şeyler değişmiştir diye. Sıkılma konusuna gelince tabi ki çok sıkılıyorum ama türkiyede de böyleydim. Sonuçta günü güzel gecirsem de eve girdiğim an sessiz bir şekilde kalakaliyorum. Bir de geçtiğimiz aylar bir rahatsızlık geçirdim 2-3 ay belki 3-5 kere evden cikabildim çok bunaldim o kadar zordu ki. Ama allaha şükür cogu geçti yine de psikolojik olarak çok etkilendim o süreçte hep bebek düşündüm. Evde bana ses soluk olurdu diye.Bu ilk denememdi canım.insan negatifi görünce morali bozuluyor işte.sizin çok uzun zaman olmuş.tedaviye başladınız mı?ben bikaç ay daha denerim olmazsa giderim dr a.sıkılmıyor musun orda?zaman nasıl geçiyor?hastaneler,dr lar nasıl?
ilk sene korunduğuma pişmanımÜzülme canim rabbim verir insallah bizede bende çok üzülüyorum da çok zormus gerçekten
gerçi benim adamın yarım akıllılığından kocamı ırgat gibi kullanan ailesi yüzünden ve kocamın top kahve sevdasından da pek mümkün olmadı.sonra bana mağna buluyorlar sanki evladı evcimende koyunlara tek bakmışlar gibi oturup evlatlarına bak oğlum yanlış yapıyorsun.şöyle yapman lazım çocuk istiyorsan demediler işlerine gelmedi. etrafta herkes doğuruyor öyle mal gibi kalakaldılar.benim kendimi ifade etmemin anlamı yok.paraları kıymetli tek dertleri para.ama o paradan da torun gelmiyor işte.sitem etmekte haklisin seni de anliyorum ama zamanı vardır belki de, hep hayirlisini istiyoruz hepimiz, uzme kendini canım, sağlıklı sıhhatli olsunlar hayırlısını versin Rabbim
Canim bende 4 sene hiç düşünmedim ilaçta icmedim eşim kendi korunuyordu hemen olur saniyordum ama öyle olmuyormuş malesefilk sene korunduğuma pişmanım
gerçi benim adamın yarım akıllılığından kocamı ırgat gibi kullanan ailesi yüzünden ve kocamın top kahve sevdasından da pek mümkün olmadı.sonra bana mağna buluyorlar sanki evladı evcimende koyunlara tek bakmışlar gibi oturup evlatlarına bak oğlum yanlış yapıyorsun.şöyle yapman lazım çocuk istiyorsan demediler işlerine gelmedi. etrafta herkes doğuruyor öyle mal gibi kalakaldılar.benim kendimi ifade etmemin anlamı yok.paraları kıymetli tek dertleri para.ama o paradan da torun gelmiyor işte.
Canım biz 6 ay klomenle normal denedik. Iki ay da asilama ile denedik olmadı. Burada araştırdım farklı yöntem yok türkiye ile aynı o yuzden burada gitmedim doktora. En son yazın gitmiştim orada bana artık başka yapacak bir şey yok dedi doktor. Tupe yönlendirdi. Ama eşimi ikna edemiyorum hiç istemiyor tup bebeği. Ben de onu ikna etme ile ugrasana kadar doğal nasıl yumurtlarim ona yogunlastim. Ovulasyon testi aldım önümüzdeki ay için. Bir kere daha klomen denemek istiyorum. Tedavi biteli iki yıl oldu belki bir şeyler değişmiştir diye. Sıkılma konusuna gelince tabi ki çok sıkılıyorum ama türkiyede de böyleydim. Sonuçta günü güzel gecirsem de eve girdiğim an sessiz bir şekilde kalakaliyorum. Bir de geçtiğimiz aylar bir rahatsızlık geçirdim 2-3 ay belki 3-5 kere evden cikabildim çok bunaldim o kadar zordu ki. Ama allaha şükür cogu geçti yine de psikolojik olarak çok etkilendim o süreçte hep bebek düşündüm. Evde bana ses soluk olurdu diye.
Şimdi de kendimi oyalamak için farklı uğraşlar arıyorum. Rahatsizligim nedeniyle tam gün birşeyler yapmam mümkün değil ancak 3-4 saat filan. Ya da evde yapacağım ne yapacaksam. O yuzden sanki annelik tam bana goreymis gibi hissediyorum. Olmayınca da böyle bos boş duruyorum gibi oluyor. Neyse ki biraz buraya yazıp rahatliyorum.
Evet insan hemen olur sanıyor. Bekarken de öyle.. Herkesin çocuğu olduğunu görüyorsun. Seninde olur sanıyorsun. Ben hiç korunmadım ama yine de olmuyor. Bizim başımıza gelmez diyoruz, onu yaşıyoruz.. Hiç hoş bir psikoloji değil. Allah benden önce isteyenlere içinde de bana nasip etsin.Canim bende 4 sene hiç düşünmedim ilaçta icmedim eşim kendi korunuyordu hemen olur saniyordum ama öyle olmuyormuş malesef
insan anlamıyor nasıl hücreler birbirini tanımıyor.birleşmiyor yada yerleşmiyor.millet kimyasal da olsa oluyor gebe ben onu da olmadım hiç.tüp bebeğimde tutmadı meğer imkansız değildi bu zamana kadar imkansız kılan neydi.hastalıklarım kronikte değil başlangıç ve varla yok arası ilaçlarımı da içiyorum üstüne üstlük.Canim bende 4 sene hiç düşünmedim ilaçta icmedim eşim kendi korunuyordu hemen olur saniyordum ama öyle olmuyormuş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?