Canım biz 6 ay klomenle normal denedik. Iki ay da asilama ile denedik olmadı. Burada araştırdım farklı yöntem yok türkiye ile aynı o yuzden burada gitmedim doktora. En son yazın gitmiştim orada bana artık başka yapacak bir şey yok dedi doktor. Tupe yönlendirdi. Ama eşimi ikna edemiyorum hiç istemiyor tup bebeği. Ben de onu ikna etme ile ugrasana kadar doğal nasıl yumurtlarim ona yogunlastim. Ovulasyon testi aldım önümüzdeki ay için. Bir kere daha klomen denemek istiyorum. Tedavi biteli iki yıl oldu belki bir şeyler değişmiştir diye. Sıkılma konusuna gelince tabi ki çok sıkılıyorum ama türkiyede de böyleydim. Sonuçta günü güzel gecirsem de eve girdiğim an sessiz bir şekilde kalakaliyorum. Bir de geçtiğimiz aylar bir rahatsızlık geçirdim 2-3 ay belki 3-5 kere evden cikabildim çok bunaldim o kadar zordu ki. Ama allaha şükür cogu geçti yine de psikolojik olarak çok etkilendim o süreçte hep bebek düşündüm. Evde bana ses soluk olurdu diye.
Şimdi de kendimi oyalamak için farklı uğraşlar arıyorum. Rahatsizligim nedeniyle tam gün birşeyler yapmam mümkün değil ancak 3-4 saat filan. Ya da evde yapacağım ne yapacaksam. O yuzden sanki annelik tam bana goreymis gibi hissediyorum. Olmayınca da böyle bos boş duruyorum gibi oluyor. Neyse ki biraz buraya yazıp rahatliyorum.