- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Gebe olunca da adet agrısı olurBenimde 21 neydi batım canım aynı durumdayız arada adet ağrıları girip çıkıyor inşallah olmayız bende test yapıp hüsrana uğramaktan korkuyorum aylardır böyle olunca
ÜBence test yapabilirsin ilk gebeliğimde en ufak bir belirtim yoktu hatta ben olmasına ihtimal de vermiyordum oks yeni bırakmıştım pko var ve yumurtalıklar tembelliğe yakın demişlerdi iki gün geçti artık adet olmak için ilaç başlayayım bari dedim dr biz yine de bakalım nolur nolmaz dedi baktık ki 450 hcg hamileyim gerçi 9. Haftada sonlandırıldı ama bi belirti hissetmeden hamile olduğunu sen de öğrenebilirsin
Üzüldüm canım senin için rabbim hakkında hayırlısinı nasip etsin hayırlı bir evlat saglikli hamilelik nasip etsin inşallah kararsızim bugun yapip yapmamakla belkide hayal kirikligi yasarim diye korkuyorum galiba sonuc negatif cikarsa diyeBence test yapabilirsin ilk gebeliğimde en ufak bir belirtim yoktu hatta ben olmasına ihtimal de vermiyordum oks yeni bırakmıştım pko var ve yumurtalıklar tembelliğe yakın demişlerdi iki gün geçti artık adet olmak için ilaç başlayayım bari dedim dr biz yine de bakalım nolur nolmaz dedi baktık ki 450 hcg hamileyim gerçi 9. Haftada sonlandırıldı ama bi belirti hissetmeden hamile olduğunu sen de öğrenebilirsin
Benim hic gecikmez hep 1 yada 2 gun once olurum ve kasiklarimda agri olur anlarim adet olcagimi ama bi sefer gecikti ve belime hafif agrilar giriyo ama 10 dk felan sonra geciyo bende hep adetime 3-4 gun kala test yapardim negatif cikardi simdi gecti yapmaya korkuyorum amaBenimde 21 neydi batım canım aynı durumdayız arada adet ağrıları girip çıkıyor inşallah olmayız bende test yapıp hüsrana uğramaktan korkuyorum aylardır böyle olunca
Canim 1 gun geciktiyse yap artik. Beklemekte stresli. Benim bat a 14 gun var. Geceleri uyuyamiyorum. Uyudugumda da kabus goruyorum artik. Psikolojim uçtu gitti. Guzel haberler verirsin umarim.Benim hic gecikmez hep 1 yada 2 gun once olurum ve kasiklarimda agri olur anlarim adet olcagimi ama bi sefer gecikti ve belime hafif agrilar giriyo ama 10 dk felan sonra geciyo bende hep adetime 3-4 gun kala test yapardim negatif cikardi simdi gecti yapmaya korkuyorum ama
Bat 3 Haziran benim boş geçerse gitti gidiyor sitesinden alıcamCanım ya ben de netten sipariş verip toplu olarak ovulasyon testi almak istiyorum, hangi siteden siparis veriyorsunuz?
Kızlar batıma daha 8 gün var dün gidip eczaneden biri nolmal biri erken gebelik testi aldım yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Eğer negatif çıkarsa erken baktım ondan der bi kaç gün daha geçmesini beklerim ama pozitif çıkarsa havalara uçarım aramızda 8 gün önceden test yapanlar var mı sonuçlarını paylaşabilirler mi ? Bi de idrar yerine kan damlatma diye bişi duydum deneyen oldu mu ya da duyan ???
Bende regl oldm. Yeni bat 20 hazirann
Bir de sorum olucak bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum. Daha once hic kullanmadim nasil kullaniliyor. Çift cizginin en koyu oldugu gun mu yumurtlama olmus oluyor. Yoksa koyu hali yumurta catladiktan sonraki hali mi?
Haklısın galiba beklemek en iyisiBenım 6 Gun once cok silik sekilde cıktı canım ama herkesin farklı oluyor bekle moralin bosa bozulmasın
Korkman çok normal ama gebelik yoksa bile bi hormonlarına baktırırsın adet görmen için dr a muayene olursun belki de gebelik için daha kolaylaştırıcı bişiler önerirÜ
Üzüldüm canım senin için rabbim hakkında hayırlısinı nasip etsin hayırlı bir evlat saglikli hamilelik nasip etsin inşallah kararsızim bugun yapip yapmamakla belkide hayal kirikligi yasarim diye korkuyorum galiba sonuc negatif cikarsa diye
Woooww!! Neden mısırdasınız canım?görev mi?ne kadardır deniyorsunuz bebişi?Mısırdayim. Hatta evlat edinmeye karar verdik yurt dışında olduğumuz için sorun çıktı. Buradan alsak dedik o da sorun... Biraz evlat edinme sayfasında dolaşıyorum biraz buralarda...
Pcosa gelince. . Kilo ve insülin sorunu dışındakiler var bende. Yalnız kanama yoğun miktar değil tam tersi çok az.
Korkunun ecele faydası yok.varsa çıkması lazım artık.Kızlar benim 22 sindeydi batım fakat 1 gun gecmesine ragmen hala regl olmadım ama herhangi bir belirtide yok sadece arada belime hafif bir agri giriyor kısa sureli o kadar bu sefer inat etmistim batim gecene kadar test yapmicam diye simdi yapsam mi bilemedim yarinda gecsin oylemi yapcam acaba diye tereddütte kaldim
Evet eşim burada çalışıyor. Yerleştik artık yani. Evleneli 5,5 yılı geçti canım. 6 ya az kaldı... Pkonun sorun olacagini tahmin ettigimiz icin ilk zamandan beri korunmadık. Sen ne kadardır istiyorsun?Woooww!! Neden mısırdasınız canım?görev mi?ne kadardır deniyorsunuz bebişi?
Bu ilk denememdi canım.insan negatifi görünce morali bozuluyor işte.sizin çok uzun zaman olmuş.tedaviye başladınız mı?ben bikaç ay daha denerim olmazsa giderim dr a.sıkılmıyor musun orda?zaman nasıl geçiyor?hastaneler,dr lar nasıl?Evet eşim burada çalışıyor. Yerleştik artık yani. Evleneli 5,5 yılı geçti canım. 6 ya az kaldı... Pkonun sorun olacagini tahmin ettigimiz icin ilk zamandan beri korunmadık. Sen ne kadardır istiyorsun?
aynı sekılde benımde ole bu ay dusunduk adetım normaldende gec oldu 47 gunde geldı acabamı derken...gercı umutlanp test bıle yapmadım sonunda sımdı yumurtlama gununu kestırmem cok zor ben sanırım dogaclama takılacagım
benım ılk denemelerımdı bu ay
normalde reglım gec olur dahada gec geldı hop reglı olmusum sımdı yumurtlamayı tuturma derdıne dusmıcem planlayarak olmuyor
ben burada kozmetik yerlerinden alıyorum testleri tanınma gibi sorunum olmuyor sayemizde testi üreten firmalar zengin oluyorİki ay önce yıllardır düzenli olan adetim 4 gün geçti sonuç fos çıktı Bu ay o yüzden bir hafta beklesem mi diye düşünüyorum .ezcanelerden ucuz pahalı tüm testleri artık almaktan utanıyorum tanıdılar beni
Aynen gecikince yapmaya da korkar olduk ..Kaç aydır bekliyorsun canım ben 8 aylık evliyim 7 aydır gecikmeden testler yaptığımdan artık bıktım biraz da ..Benim hic gecikmez hep 1 yada 2 gun once olurum ve kasiklarimda agri olur anlarim adet olcagimi ama bi sefer gecikti ve belime hafif agrilar giriyo ama 10 dk felan sonra geciyo bende hep adetime 3-4 gun kala test yapardim negatif cikardi simdi gecti yapmaya korkuyorum ama
Bence dene istersen nasıl olsa bu saatten sonra psikolojık olarak etkilenmez tutmuşsa olmustur enazından olumsuz olsa da 2 şekilde de hüsran olurKızlar benim 22 sindeydi batım fakat 1 gun gecmesine ragmen hala regl olmadım ama herhangi bir belirtide yok sadece arada belime hafif bir agri giriyor kısa sureli o kadar bu sefer inat etmistim batim gecene kadar test yapmicam diye simdi yapsam mi bilemedim yarinda gecsin oylemi yapcam acaba diye tereddütte kaldim
Aynen valla bizim gibi kadınlar sayesinde zengin oldularben burada kozmetik yerlerinden alıyorum testleri tanınma gibi sorunum olmuyor sayemizde testi üreten firmalar zengin oluyor
Ya bütün adet belirtilerini yaşadım Benim hep adet öncesi göğüslerim şişer ağrır 3-4 gün sürer geçer o oldu bir tane sivilcem çıkar o da çıktı hepsi geçti ama adet piyasa da YokGebe olunca da adet agrısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?