Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ü
Üzüldüm canım senin için rabbim hakkında hayırlısinı nasip etsin hayırlı bir evlat saglikli hamilelik nasip etsin inşallah kararsızim bugun yapip yapmamakla belkide hayal kirikligi yasarim diye korkuyorum galiba sonuc negatif cikarsa diye

Benimde 21 neydi batım canım aynı durumdayız arada adet ağrıları girip çıkıyor inşallah olmayız bende test yapıp hüsrana uğramaktan korkuyorum aylardır böyle olunca
Benim hic gecikmez hep 1 yada 2 gun once olurum ve kasiklarimda agri olur anlarim adet olcagimi ama bi sefer gecikti ve belime hafif agrilar giriyo ama 10 dk felan sonra geciyo bende hep adetime 3-4 gun kala test yapardim negatif cikardi simdi gecti yapmaya korkuyorum ama

Canim 1 gun geciktiyse yap artik. Beklemekte stresli. Benim bat a 14 gun var. Geceleri uyuyamiyorum. Uyudugumda da kabus goruyorum artik. Psikolojim uçtu gitti. Guzel haberler verirsin umarim.

Bende regl oldm. Yeni bat 20 hazirann
Bir de sorum olucak bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum. Daha once hic kullanmadim nasil kullaniliyor. Çift cizginin en koyu oldugu gun mu yumurtlama olmus oluyor. Yoksa koyu hali yumurta catladiktan sonraki hali mi?

Son düzenleme:
Canım ya ben de netten sipariş verip toplu olarak ovulasyon testi almak istiyorum, hangi siteden siparis veriyorsunuz?
Bat 3 Haziran benim boş geçerse gitti gidiyor sitesinden alıcam

Biraz ürkütücü geliyor bana o yöntem

Yumurtlama topiklerini okuduğum üzere ikisi de aynı renk çizginin oldupu gün yumurtlama oluyor. Yumurtanın yaşama süresi tahmini ile iki gün sonrası da ilişki öneriyorlar

Korkman çok normal ama gebelik yoksa bile bi hormonlarına baktırırsın adet görmen için dr a muayene olursun belki de gebelik için daha kolaylaştırıcı bişiler önerir

Günaydın kızlar test sonuclarimi birazdan dr göstericem. Gebelik için tedbir amaçlı yapılan testler bunlar.

Woooww!! Neden mısırdasınız canım?görev mi?ne kadardır deniyorsunuz bebişi?

Korkunun ecele faydası yok.varsa çıkması lazım artık.

Woooww!! Neden mısırdasınız canım?görev mi?ne kadardır deniyorsunuz bebişi?
Evet eşim burada çalışıyor. Yerleştik artık yani. Evleneli 5,5 yılı geçti canım. 6 ya az kaldı... Pkonun sorun olacagini tahmin ettigimiz icin ilk zamandan beri korunmadık. Sen ne kadardır istiyorsun?

Evet eşim burada çalışıyor. Yerleştik artık yani. Evleneli 5,5 yılı geçti canım. 6 ya az kaldı... Pkonun sorun olacagini tahmin ettigimiz icin ilk zamandan beri korunmadık. Sen ne kadardır istiyorsun?
Bu ilk denememdi canım.insan negatifi görünce morali bozuluyor işte.sizin çok uzun zaman olmuş.tedaviye başladınız mı?ben bikaç ay daha denerim olmazsa giderim dr a.sıkılmıyor musun orda?zaman nasıl geçiyor?hastaneler,dr lar nasıl?

ben burada kozmetik yerlerinden alıyorum testleri tanınma gibi sorunum olmuyor sayemizde testi üreten firmalar zengin oluyor

Aynen gecikince yapmaya da korkar olduk ..Kaç aydır bekliyorsun canım ben 8 aylık evliyim 7 aydır gecikmeden testler yaptığımdan artık bıktım biraz da ..

Bence dene istersen nasıl olsa bu saatten sonra psikolojık olarak etkilenmez tutmuşsa olmustur enazından olumsuz olsa da 2 şekilde de hüsran olur

ben burada kozmetik yerlerinden alıyorum testleri tanınma gibi sorunum olmuyor sayemizde testi üreten firmalar zengin oluyor
Aynen valla bizim gibi kadınlar sayesinde zengin oldular ya bende öyle bir kozmetikte görürsem bir koli almayı düşünüyorum :))

Benim bat 2 gün geçti, öğlen test yaptım negatif çıktı, öncesinde çok su içtim etkisi olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…