- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 28
hmm :/Yaşın 35 ten küçükse 1 yıl bekle diyorlar, büyükse 6 ay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm :/Yaşın 35 ten küçükse 1 yıl bekle diyorlar, büyükse 6 ay.
Ay insallah canım herkese dua ediyorum burda olmayanları okudukça allahım tez zamanda kavuştursunTabiki rahat ol değerin gayet iyi masallah.. biz hamile kalamayanlara da el ver :)
Amin inşallah canımAy insallah canım herkese dua ediyorum burda olmayanları okudukça allahım tez zamanda kavuştursun
Tüpü nasıl yaptı da şimdi aşılama istemiyor senin kozalak?bende kocamı aşılamaya ikna edemedim sanki hastane tuvaletinde bi tarafını koparacaklar beyfendinin.ırgat gibi çalışırken mabadı rahat görmüş sanki
Canım hayırlı olsun da değer en çok 2,5 katına çıkmalıydı.sen de nasıl bu kadar artmış şaşırdım.ikiz falan olmayaDun Dr gebelik yok gibi demıstı ya tekrar verdiğim kanın sonucu 984 kızlar
Klomenle yumurta oluşuyorsa neden denemeyesin.orda dr a gidip hiç tedavi olmadım deyip yeniden başlayabilirsin.kontrollü olur böylece11. Denemeyi de ilk defa duydum. Iyi oldu yazdığın. Hayırlısı bakalım benim için de bos boş beklemekten iyidir.
Asilamada çok ısrar ettim. Biraz doktorla emri vaki yapmış gibi oldu. Pek düşünmeye de fırsatı olmadı galiba. Ama aşılama sonrası iş tup bebeğe gelince çok rahatsızlık duyduğunu söyledi. Hatta asilamada tutmadigina hic uzulmedim icim hic rahat degildi bu yöntemle istemiyorum dedi. Bir de o ara bir haber vardı doktorun biri spermleri değiştirmiş bilerek. Sonra ceza almış filan onu da duyunca konuyu kapattı. Bizim tupe ihtiyacimiz yok. Yumurtlarsin gec de olsa olur dedi. Oyle durum.
Yok yok arada 4 Gun var ya persembe pazartesi o yüzden normal galibaTüpü nasıl yaptı da şimdi aşılama istemiyor senin kozalak?
Canım hayırlı olsun da değer en çok 2,5 katına çıkmalıydı.sen de nasıl bu kadar artmış şaşırdım.ikiz falan olmaya
Klomenle yumurta oluşuyorsa neden denemeyesin.orda dr a gidip hiç tedavi olmadım deyip yeniden başlayabilirsin.kontrollü olur böylece
bende yakında doktorlar dizisini izleyip ameliyat yapan doktora döeneceğim bu araştırma ile kilo gizli şeker ve haşimato yüzünden.Gerçekten bu tespit edememeleri çok kötü bir durum. Kime güveneceğiz. Bazen baştan ayağa her tarafıma röntgen ultrason mr ne lazımsa baktirasim geliyor. Kan tahlili filan ne varsa tam check up lazım belki de. Hamile kalma ile alakası çok geç öğrenilen hastalıklar var. D vitamini bende eksikti mesela. Doktor engel değil ama bebeğin gelişimi için önemli demişti. Bir iki yıl geçti. D vitamini pkos ve hamile kalma ile alakali tam kapsamlı bir makale okudum. D vitamini yükseldikçe gebelik oranları artmış mesela. Artık her şeyi kendim araştırır oldum. O yuzden mecburen kendimiz uğraşmadan olmuyor. Peki kiloya sebep olan şeker mi?
aynen bildiğin kozalak kocam.ama gel gelelim kayınvalide benim şekere troide mağna buluyorTüpü nasıl yaptı da şimdi aşılama istemiyor senin kozalak?
Hııı tamam şimdi olduYok yok arada 4 Gun var ya persembe pazartesi o yüzden normal galiba
Aynı doktora mı gittin. Hani şu hamile değilsin diye saftoriğe? Ayy seni görünce aklıma hep o gelio. Saçma sapan yaaa.Ebe kese belkı gorunur ama aceleye gerek yok dedi
Off arkadaşım yaa Senin bat bugün müydü. Az bekle bence yaa. Yarın bi daha yap. Belirtilerin var mı?Test yaptım : negatif. Uyuzzzz oldummmm.daha da yapmıyorum.
gittigidiyor dan aldım ben laboquick 30 lu.Canım ya ben de netten sipariş verip toplu olarak ovulasyon testi almak istiyorum, hangi siteden siparis veriyorsunuz?
bende istiyorum ondan kaç tl toplamda .gittigidiyor dan aldım ben laboquick 30 lu.
Heheh aile hekimi canım bugun o yoktu yoksa gosterecektım sonucunu kadın doguma hemen gitmem ben bosa moral bozmak istemiyorum simdi giderim kalp atısı yok falan derler bı deAynı doktora mı gittin. Hani şu hamile değilsin diye saftoriğe? Ayy seni görünce aklıma hep o gelio. Saçma sapan yaaa.
Bacım sen hayatta da gerginsin sanki. Sadece hamilelik düşüncesinde değil gerginliğin. Üçüncü şahıslar seni her gün az az germişler. Dolmuşsun sen.ilk sene korunduğuma pişmanım
gerçi benim adamın yarım akıllılığından kocamı ırgat gibi kullanan ailesi yüzünden ve kocamın top kahve sevdasından da pek mümkün olmadı.sonra bana mağna buluyorlar sanki evladı evcimende koyunlara tek bakmışlar gibi oturup evlatlarına bak oğlum yanlış yapıyorsun.şöyle yapman lazım çocuk istiyorsan demediler işlerine gelmedi. etrafta herkes doğuruyor öyle mal gibi kalakaldılar.benim kendimi ifade etmemin anlamı yok.paraları kıymetli tek dertleri para.ama o paradan da torun gelmiyor işte.
Bu ay kendim kullanayim diyorum. Olmazsa ilk adette doktora inşaallah. Ama öncekileri anlatırım belli olmaz belki farklı destek ilaçları da verir.Klomenle yumurta oluşuyorsa neden denemeyesin.orda dr a gidip hiç tedavi olmadım deyip yeniden başlayabilirsin.kontrollü olur böylece
İlkel korunma yöntemleri ile korunduk. İçkimiz sigaramız yok. Stresli bir hayatımız yok. Çalışıyoz mis gibi gelirimiz var, borcumuz harcımız yok. Sağlık sorunumuz yok. Tahlil tetkiklerde sorunumuz yok. Ama piyasada çocuk da yok! Sinir olmamak elde değil.Canim bende 4 sene hiç düşünmedim ilaçta icmedim eşim kendi korunuyordu hemen olur saniyordum ama öyle olmuyormuş malesef
Ben de doktora gide gele ultrasonda kist yumurta filan takibi öğrenmiştim. Ultrason cihazı alsam eve ohh mis gibi her gün yumurta takibi yapardım da... ciddi ciddi fiyatlara baktım da yok mümkün değil. Bin dolara inekler için el ultrasonu varmış . Tup bebek yerine onu mu istesem eşimdenbende yakında doktorlar dizisini izleyip ameliyat yapan doktora döeneceğim bu araştırma ile kilo gizli şeker ve haşimato yüzünden.
başta kocam sonra kpeder kvalde annem bu konuda katkısı olanlar çok fakat beklentide çok onlarda.Bacım sen hayatta da gerginsin sanki. Sadece hamilelik düşüncesinde değil gerginliğin. Üçüncü şahıslar seni her gün az az germişler. Dolmuşsun sen.
30 lu ovulasyon testi 30 tl.bende istiyorum ondan kaç tl toplamda .