Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende kocamı aşılamaya ikna edemedim sanki hastane tuvaletinde bi tarafını koparacaklar beyfendinin.ırgat gibi çalışırken mabadı rahat görmüş sanki

Benim bi arkadasım bile tek ilişkiyle hamile kaldı mesela çocuk istemediğini söylendiği halde bilmiyorum bu konuda psikoloji gerçekten etkili galiba
bizim günde troidleri benden daha sıkıntılı arkadaşta öyle bide temizlik yapmaya gidiyor evlere ağır filan taşıyor.Allah korumuş ya

Amin canim allahim dualarimizi kabul etsin insallah hep dua ediyorum

Valla bende anlamıyorum canim ya bakıyorum herkes hamile herkesin çocuğu var yani iyice moralim bozuldu

Valla bende anlamıyorum canim ya bakıyorum herkes hamile herkesin çocuğu var yani iyice moralim bozuldu
forumda gezerken.kimi bayanlarda rahim kaygan sıvı ile kaplanıyor bebek tutmuyormuş da bunla ilgili çözüm öneren bir şeyde bulamadım.bunu tesbit edecek bir doktorda bilemiyorum.mesela büyük ihtimalle yine çocuk için doktor doktor gezen fakültede derin araştırmaları ile kadının tüplerinden birinin zehirli sıvı salgılandığı çıkmış ortaya.yine bunu tesbit edecek hemen ulaşabileceğimiz doktor olacağını sanmıyorum.tüm doktorlar bakıyorlar şekil şemal hormonlar yerinde mi yerinde ama bu halde niye olmuyor.hiçbir doktorun hatta profun bile fikri yok. ben kadınların çoğunda gizli üşütmeye mikropsal enfeksiyona bağlı birşeyler olduğunu düşünüyorum.bu konuda kendi admıma şunu diyim kendimi koruyamıyorum.bunu adam gibi belirleyecek dr nerdeyse yok gibi yada tesadüfen anlaşılıyor.herkes kaporta sağlam mı olur bekle diyip sallıyor.yada bir türlü farkedemiyorlar yaptıkları tetkiklerden.benim bile gizli şekerim yükleme ile çıktı ve şeker hapı içtiğimden beri vajınal mantar olmuyorum.

11. Denemeyi de ilk defa duydum. Iyi oldu yazdığın. Hayırlısı bakalım benim için de bos boş beklemekten iyidir.
Asilamada çok ısrar ettim. Biraz doktorla emri vaki yapmış gibi oldu. Pek düşünmeye de fırsatı olmadı galiba. Ama aşılama sonrası iş tup bebeğe gelince çok rahatsızlık duyduğunu söyledi. Hatta asilamada tutmadigina hic uzulmedim icim hic rahat degildi bu yöntemle istemiyorum dedi. Bir de o ara bir haber vardı doktorun biri spermleri değiştirmiş bilerek. Sonra ceza almış filan onu da duyunca konuyu kapattı. Bizim tupe ihtiyacimiz yok. Yumurtlarsin gec de olsa olur dedi. Oyle durum.

Haklısın canim doktorlar da başından saviyorlar allahim ol derse olur ben hep böyle dua ediyorum rabbim bekletmesin kimseyi

benim evim hamişlere uğurlu geliyor ancak geliyorlar sürekli barınan yokki anam kuş bile üretmeye kalktım üreyen bi canlı olsun diye. 5 hayvandan 2 si yaşadı.
Ayyy kızlar ne güldüm ya. Biz de yıllardır isteyince çok fazla işi gırgıra vurduğumuz olur. Bizim de iki kedimiz var. Evlat göremedik belki torun görürüz diyoruz. 5 aydır arada çiftlesiyorlar sonuç yok. Bir kere karnı siser gibi oldu hemen kediye idrarda gebelik baktım. Belki hormonlar aynidir diye.. Sırf çift çizgiyi görmek için. Ama negatif çıktı. Eşim de diyor yoksa bu kedi de mi polikistik overli

ne okutsak üfletsek bilmem bi hayırlı bişey çıkmadı bizim evden

Bilemiyorum ki canım çaresini bulursan yaz bana da :)
Sen ne zamandır istiyorsun sorun nedir?
2013 yılında evlendim 2014 kasım ayından beri istiyorum.gizli şeker haşımato başlangıcı var .ve bu zamana kadar standart özel dahi tüp bebek merkezine kadar bunu tespit edemediler.tam rahmimin arkasında bebek yerleşecek yerde ufak bir miyorm var(doktor doktor gezdim engel olmaz dediler)1 tüp bebek negatifim var.kocam bedavadan oluversin diyor çocuk.şu 2 aya kadar düzenli yumurtlama günü değerlendiremedik.emek olmadan yemek olmaz yani diyetle aram kötü.benden iri arkadaşlarım hamiş kaldıkça daha da bozuluyor moralim 80. kgyum.ilaçlarımı da içiyorum 9 aydır.

Gerçekten bu tespit edememeleri çok kötü bir durum. Kime güveneceğiz. Bazen baştan ayağa her tarafıma röntgen ultrason mr ne lazımsa baktirasim geliyor. Kan tahlili filan ne varsa tam check up lazım belki de. Hamile kalma ile alakası çok geç öğrenilen hastalıklar var. D vitamini bende eksikti mesela. Doktor engel değil ama bebeğin gelişimi için önemli demişti. Bir iki yıl geçti. D vitamini pkos ve hamile kalma ile alakali tam kapsamlı bir makale okudum. D vitamini yükseldikçe gebelik oranları artmış mesela. Artık her şeyi kendim araştırır oldum. O yuzden mecburen kendimiz uğraşmadan olmuyor. Peki kiloya sebep olan şeker mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…