Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim allah razı olsun. Hepimiz insaallah... esimde sorun yok. Asilamalarim da çok iyi değerle yapıldı.Esimde b sorun var mı peki gerçekten iki yıl uzun bı sure hele ki yalnız başına sertleşerek bir omuz olmadan inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım sağlıkla
Doğumdan sonra pco geçiyor.senin pco sorunların mı arttı canım?
Aynısı bu ay benim başıma geldi. Yumurtladığım günün öncesi iki gün ve sonrası iki günü değerlendirdik.Yaaaa kızlar ovulasyon testine göre bugün yumurtluyorum. Yalnız benim hiç halim yok Dün ve ondan önceki 2 geceyi değerlendirdik. Yarını da değerlendircez. Ama bugünü es geçtik diye şansımız azalır mı?? Pofff bu ayda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Sen umudunu kaybetme canım zor bir sinav ama elbet mükâfatını alacaksınız bazen sabretmek çok zor geliyor benim de bı dış gebeliğim oldu ve ondan sonra anladım ki sağlıklı olsun da zamanin da olsun zaten tevekkül etmezse katlanması çok zorAmin canım benim allah razı olsun. Hepimiz insaallah... esimde sorun yok. Asilamalarim da çok iyi değerle yapıldı.
Iki yıllık evliyken tedaviye başladık. Evleneli neredeyse 6 yıl olacak. Yoruldum ama mücadeleye devam ediyorum. Dermansiz dert değil en büyük tesellim bu. Rabbim bir gün nasip edecek diye hep hüsnü zannim var. Inşaallah bir gün yalnizligim biter. ..
Çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Çoğu zaman dert etmem de arada bir geliyorlar işte :)Sen umudunu kaybetme canım zor bir sinav ama elbet mükâfatını alacaksınız bazen sabretmek çok zor geliyor benim de bı dış gebeliğim oldu ve ondan sonra anladım ki sağlıklı olsun da zamanin da olsun zaten tevekkül etmezse katlanması çok zor
Amin canım.nerde yaşıyorsunuz bu arada?Evet canım aylarca yumurtam catlamamisti. En son bu olayı yaşayınca demiştim kendime al bak her şey yolunda gitti ama olmadı. Sen elinden geleni yaptin olmazsa olmaz nasip bu diye. Sonra gerçekten çok rahatlamistim elimden geleni yaptim diye. Fakat üzerinden iki yıl geçti. Yurt disinda oldugum icin yakinim da yok esimden baska. Yalnızlık bazen çok dokunuyor. Acaba başka ne yapabilirim diye düşünüyor insan... hala da bazı ilaclar takviyeler alıyorum ama... zor işte rabbim sabir versin... Kalabalık cıvıl cıvıl bir aile olmak istiyorum eğer hakkımızda hayirli ise rabbim nasip etsin...
Polikistik over sendromu olan kadınların yaklaşık yarısında insülin direnci vardır.Pco genetik tir aslında. Polikistik Over hastalığı değil de sendromu denmesinin de nedenleri birden fazla sendroma da neden olmasıdır. Bilirsiniz zaten yaşamışsınız. İlk adet gördüğüm günden bugüne dek pco sendromlarım var. İlk bebeğime hamile kalmadan önce de bekarken de adet düzensizliği çekerdim pco ya bağlı. Ama doğumdan sonra adet düzensizliğim epeyce arttı
İnsülin direncim ortaya çıktı, fsh lh oranım arttı vs. Üç yıldır da insülin tedavisi alıyorum. Ben de direkt direnç var pco azaltmak amaçlı değil şeker ilacı almam. Pcos doğumla alakalı azalır kısmını ben yaşamadım. Artışını da asla doğuma bağlamıyorum onu da diyeyim. Pcos çünkü kilo dan, beslenme düzeninden, hormonlardan, strese kadar kördüğüm olmuş bir hastalık. Bu arada kilo problemim de yok. İlk doğumumda da problemsiz gebe kalmamın temel koşulu bu olsa gerek. Ve bir de kafa rahatlığı. Pcos ile insülin direnci de doğrudan bağlantılı biliyorsunuz. O yüzden arkadaşa kilo ve İnsülin olayını sordum. Ona göre kendi yönermelerimle nacizane tavsiyede bulunmak için.
Beklemeee yap sabah.yeterince beklemişsin zaten.çıkması lazım artık.Kızlar merhaba benimde adetim 1 gün geçti ama adet belirtilerim var fakat olamıyorum da ağrılar göğüs ağrısı ...umutlanmak ta istemiyorum 8 aydır hep hüsran çünkü Test için ne kadar beklesem ki ?
Yaaaa kızlar ovulasyon testine göre bugün yumurtluyorum. Yalnız benim hiç halim yok Dün ve ondan önceki 2 geceyi değerlendirdik. Yarını da değerlendircez. Ama bugünü es geçtik diye şansımız azalır mı?? Pofff bu ayda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Benim de aynen böyle oldu.şansın azalmaz merak etme.hatta spoşların dinlemesi kalitesi açısından iyi olmuş.içerde hazır askerler varmış zaten.yumurta da 24 saat kadar yaşıyor.daha ne yapalım,sevişecez diye ölelim miAynısı bu ay benim başıma geldi. Yumurtladığım günün öncesi iki gün ve sonrası iki günü değerlendirdik.
olayı guzel ozetlemıssın canım belırtıler kısıye gore bunye farklılıkları gostererek degısebılıyor benım lıse ve unıverıstedeyken cok sayıda kıstlerım ve testestron sevıyem yuksek cıkardı dogum kontrol hapları agrılı adet sancısı uzun reglı dongusu vardı evlenmeden bır kac sene oncesı ılacı artık bıraktım kendı halıme bı donıyım dedım agrılarım daha cok arttı hormon degerlerım guzel sıkıntı yok kıstlerın cogu yok olmus bı tanesı buyume yapmıs 5cm ama duzensız adet dongusu vucut dengesını bozuyor en kotusude bu stres varsa dahada gecıkme yasanabılıyor benımde kılo prb hıc olmadı ne kadar zman sonra hamıle kaldın ?Pco genetik tir aslında. Polikistik Over hastalığı değil de sendromu denmesinin de nedenleri birden fazla sendroma da neden olmasıdır. Bilirsiniz zaten yaşamışsınız. İlk adet gördüğüm günden bugüne dek pco sendromlarım var. İlk bebeğime hamile kalmadan önce de bekarken de adet düzensizliği çekerdim pco ya bağlı. Ama doğumdan sonra adet düzensizliğim epeyce arttı
İnsülin direncim ortaya çıktı, fsh lh oranım arttı vs. Üç yıldır da insülin tedavisi alıyorum. Ben de direkt direnç var pco azaltmak amaçlı değil şeker ilacı almam. Pcos doğumla alakalı azalır kısmını ben yaşamadım. Artışını da asla doğuma bağlamıyorum onu da diyeyim. Pcos çünkü kilo dan, beslenme düzeninden, hormonlardan, strese kadar kördüğüm olmuş bir hastalık. Bu arada kilo problemim de yok. İlk doğumumda da problemsiz gebe kalmamın temel koşulu bu olsa gerek. Ve bir de kafa rahatlığı. Pcos ile insülin direnci de doğrudan bağlantılı biliyorsunuz. O yüzden arkadaşa kilo ve İnsülin olayını sordum. Ona göre kendi yönermelerimle nacizane tavsiyede bulunmak için.
aynı sekılde benımde ole bu ay dusunduk adetım normaldende gec oldu 47 gunde geldı acabamı derken...gercı umutlanp test bıle yapmadım sonunda sımdı yumurtlama gununu kestırmem cok zor ben sanırım dogaclama takılacagımYaş 27. Bat 28 ve 30 mayis arasi. Hep duzensiz olduğu için kesin bir gün söyleyemiyorum. İlk çocuk için denedik bu ay ilk defa. Allahim nolur tutsun
Bata 5 gün kala regl olacakmışım gibi hafiften agrılarım başladı bu ayda fos çıkacak galiba
canım 2 3gune bır duzenlı ılıskı onerılıyor gun asırı yapmanada gerek kalmayabılır cunkı erkek spermlerı 2 3gun ıcınde kalıtelı hale gelıyor boyle okumustum bence degerlendırmıssın o bıgune takılma öte yandan spremler 2 3gun rahım de yasayıp daha sonra yumurtayla bulusabılme ozellıgıne sahıp tabıkı bu herkezde bole olmasada degerlendırdıgın ıcın endıselenme canımYaaaa kızlar ovulasyon testine göre bugün yumurtluyorum. Yalnız benim hiç halim yok Dün ve ondan önceki 2 geceyi değerlendirdik. Yarını da değerlendircez. Ama bugünü es geçtik diye şansımız azalır mı?? Pofff bu ayda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
olayı guzel ozetlemıssın canım belırtıler kısıye gore bunye farklılıkları gostererek degısebılıyor benım lıse ve unıverıstedeyken cok sayıda kıstlerım ve testestron sevıyem yuksek cıkardı dogum kontrol hapları agrılı adet sancısı uzun reglı dongusu vardı evlenmeden bır kac sene oncesı ılacı artık bıraktım kendı halıme bı donıyım dedım agrılarım daha cok arttı hormon degerlerım guzel sıkıntı yok kıstlerın cogu yok olmus bı tanesı buyume yapmıs 5cm ama duzensız adet dongusu vucut dengesını bozuyor en kotusude bu stres varsa dahada gecıkme yasanabılıyor benımde kılo prb hıc olmadı ne kadar zman sonra hamıle kaldın ?
Ne zamandi senin bat kız bekle gününe kadar negatif çıkınca insanın morali bozuluyo çokTest yaptım : negatif. Uyuzzzz oldummmm.daha da yapmıyorum.
Ben de böyle olmak istiyorum ilk ay,tek mikmik,çift çizgi.İlk ay tek ilişki... Testte çift çizgi gördüğüm de ben şok.
Ayyy süper maşallah size tam gününü tutturmuşsunuzİlk ay tek ilişki... Testte çift çizgi gördüğüm de ben şok.
Ben de böyle olmak istiyorum ilk ay,tek mikmik,çift çizgi.