- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
Canım eggwhite akıntı bittikten sonra da 2 defa daha yap.yumurta senin eggwhite gördüğün son gün çatlamışsa ertesi güne de canlı kalır.sen işini sağlama al.ayrıca hiç kasık-bel ağrın olmuyor mu eggwhite ın olduğu günlerde.daha kolay anlarsın.
Yok canım kan vermedi arkadaş.12.13. Haftaya cinsiyetle beraber verecek inş.biz de topiccek bekliyoruz bakalım
Canim o zamn senin agrilarin kasikta batma seklindemiydi.Hanimlar eve yeni gelebildim. Beta degerim 54.7 cikmis. İki gun sonra tekrar verilmem istendi cok yeni oldugu icin yukselcekmi diye bakacaklarmis.
Belirtilerim abartmiyorm iliskiye grdkten belki bir hafta basladi. Gecmis mesajlarimdan da okuyabilirsiniz. Gogus agrisi disinda hepsini yasadim. Bat a 6 gun kala,4 gun kala hatta 1 gun kala dun bile test yaptim hep negatifti. Bugun bat gunm sabah olmadigim icin aksam yaptim silik çizgi cikti. Mide bulantisi var inanlmaz akintim vardi. Ama hamile olacagim gibide sivilceler cikmisti. Bel agrim vardi. Gogus sizlamalarim yada agrilarm hic olmadi.
Yas 25 bat 23 mayis 1. Cocuk heyecanla bekliyorumarkadaşlar yarından itibaren sınavlarım başlıyor listeye çok bakamıcam yinede haber vermeyi unutmayn emi :)
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT @Egiersin
@Huysuzd/26 /1 18 mayıs
@Hera90 ? ? 20 mayıs Papatyalardunyasi
@fatima3827 1 21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue26/25 1/1 22 mayıs
@_citygirl_
@65zeynep0623/30 1/1 23 mayıs
B Berenimo87727 1 24 mayıs
@Ayferclk29 1 25 mayıs Khaleesi21
ilkduyansenol 34 2 26 mayıs
E ebrydlts
@melek mila27 1 27 mayıs
@sweetdreams1985
@fatma_sibel/30 /1 28 mayıs
@innocent33
T tugsem_10
@fato38
@aras25
@Cigdem24
@Semrahlin26/32/26//25/26 1/1/1/1/1/1 30 mayıs
P Pudra16
@Incifem
@Araftaaa/19/26 /1/1 2 haziran @Ronaan
@herbisi
@grapher25/30/30 1/2/2 3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis/21 /1 4 haziran
ezgish
@nannen132,5/29 1/2 5 haziran
Simayinannesi 33 1 6 haziran @Shencys
@gkymc29/25 /1 8 haziran
@Nrglctn 25 1 10 haziran @leylek67 ? ? 13 haziran @KE Dilek
@Sweet03
@Suskun Ceylan27/22/32 1/1/1 15 haziran @srplmtmtk
@sirinhatun46/24 /1 16 haziran @KHENA
@eminem39
pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti32//25/33 2//2/2
Benimde 23 ü beraberiz. az kaldi cok heyecanliyimİyi geceler kızlar hamis haberleri okudum çok sevimdimbat 23 olan bayanlar var mı belirti benim adet belirtim de kayboldu hamilelik belirtileri de sadece göğüs ucu acıması yarın saBaha kadar adet olmazsam test yapacam dua edin bana
Evet canm sol kasigim da inanlmaz batmalar oluyordu ve akintm hic kesilmedi diyebilir.Canim o zamn senin agrilarin kasikta batma seklindemiydi.
Anladim canim senin adina cok sevindim. Bende hicbir belirti olmadigi icin bu ay umudum yok. Batma vs cok once kesildi. Kacinci denemendi sakincasi yoksa onuda yazabilir misn?Evet canm sol kasigim da inanlmaz batmalar oluyordu ve akintm hic kesilmedi diyebilir.
İnsallah hayırlısı olsunInşallah bakalım nasip canım , mutlaka sonucu bekliyorum
Canim tekrar tebrik ederim. Insallah degerlerinde guzelce yukselir. Guzel haberlerini aliriz yine. Kasıgindaki batmalar ne zaman basladi?Evet canm sol kasigim da inanlmaz batmalar oluyordu ve akintm hic kesilmedi diyebilir.
Anladim canim senin adina cok sevindim. Bende hicbir belirti olmadigi icin bu ay umudum yok. Batma vs cok once kesildi. Kacinci denemendi sakincasi yoksa onuda yazabilir misn?
Soruyu yanlis okumusum canm ilskiden bir hafta falan sonra basladiCanim tekrar tebrik ederim. Insallah degerlerinde guzelce yukselir. Guzel haberlerini aliriz yine. Kasıgindaki batmalar ne zaman basladi?
Halay zamanı demiştim.2 gün sonra değerin en az 2 katına çıkması lazım canım.tebrik ederim.darısı kalp kese görmeyeCanm kani verip nisan vardi oraya gectm smdi esim aradi 54.7 demisler nedir acaba
cuma günü verdim kan cnm günaydın bu arada sonuç negatif ama doktor erken daha dedi pozitife dönebillir dediilkduyansenol sonuçççç bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?