Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayirlisi bakalım çok heyecanlı

Hanimlar eve yeni gelebildim. Beta degerim 54.7 cikmis. İki gun sonra tekrar verilmem istendi cok yeni oldugu icin yukselcekmi diye bakacaklarmis.
Belirtilerim abartmiyorm iliskiye grdkten belki bir hafta basladi. Gecmis mesajlarimdan da okuyabilirsiniz. Gogus agrisi disinda hepsini yasadim. Bat a 6 gun kala,4 gun kala hatta 1 gun kala dun bile test yaptim hep negatifti. Bugun bat gunm sabah olmadigim icin aksam yaptim silik çizgi cikti. Mide bulantisi var inanlmaz akintim vardi. Ama hamile olacagim gibide sivilceler cikmisti. Bel agrim vardi. Gogus sizlamalarim yada agrilarm hic olmadi.

Canim o zamn senin agrilarin kasikta batma seklindemiydi.

Yas 25 bat 23 mayis 1. Cocuk heyecanla bekliyorum

Benimde 23 ü beraberiz. az kaldi cok heyecanliyim

kızlar bırseyı merak edıyorum adete 3 4 gun kala hamıle kalıp sonra adet gorulebılıyor mu kalanlar var mı ? gec yumurtlamada hamıleleık tutmussa sonra adet kanaması normal gorulur mu yoksa lekelenme mı olur lekelenme duydum ama yerlesme kanaması dıyorlar işte ama adet goreni duymadım kanama seklınde

Bende yeni geldim kizlarrr, yazilanlara biraz goz gezdirdim. 30 yasindayim ilk gebelik olacak insallah cok istiyorum bat 6 haziran. Hamislere hayirli olsun.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…