• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eggwhite akıntı bittikten sonra da 2 defa daha yap.yumurta senin eggwhite gördüğün son gün çatlamışsa ertesi güne de canlı kalır.sen işini sağlama al.ayrıca hiç kasık-bel ağrın olmuyor mu eggwhite ın olduğu günlerde.daha kolay anlarsın.

Yok canım kan vermedi arkadaş.12.13. Haftaya cinsiyetle beraber verecek inş.biz de topiccek bekliyoruz bakalım :işsiz:
:KK48: hayirlisi bakalım çok heyecanlı

Hanimlar eve yeni gelebildim. Beta degerim 54.7 cikmis. İki gun sonra tekrar verilmem istendi cok yeni oldugu icin yukselcekmi diye bakacaklarmis.
Belirtilerim abartmiyorm iliskiye grdkten belki bir hafta basladi. Gecmis mesajlarimdan da okuyabilirsiniz. Gogus agrisi disinda hepsini yasadim. Bat a 6 gun kala,4 gun kala hatta 1 gun kala dun bile test yaptim hep negatifti. Bugun bat gunm sabah olmadigim icin aksam yaptim silik çizgi cikti. Mide bulantisi var inanlmaz akintim vardi. Ama hamile olacagim gibide sivilceler cikmisti. Bel agrim vardi. Gogus sizlamalarim yada agrilarm hic olmadi.

Hanimlar eve yeni gelebildim. Beta degerim 54.7 cikmis. İki gun sonra tekrar verilmem istendi cok yeni oldugu icin yukselcekmi diye bakacaklarmis.
Belirtilerim abartmiyorm iliskiye grdkten belki bir hafta basladi. Gecmis mesajlarimdan da okuyabilirsiniz. Gogus agrisi disinda hepsini yasadim. Bat a 6 gun kala,4 gun kala hatta 1 gun kala dun bile test yaptim hep negatifti. Bugun bat gunm sabah olmadigim icin aksam yaptim silik çizgi cikti. Mide bulantisi var inanlmaz akintim vardi. Ama hamile olacagim gibide sivilceler cikmisti. Bel agrim vardi. Gogus sizlamalarim yada agrilarm hic olmadi.
Canim o zamn senin agrilarin kasikta batma seklindemiydi.

arkadaşlar yarından itibaren sınavlarım başlıyor listeye çok bakamıcam yinede haber vermeyi unutmayn emi :)
ÜYE ADIYAŞKAÇINCI BEBEKBAT
@Egiersin
@Huysuzd
/26/118 mayıs
@Hera90 ??20 mayıs
Papatyalardunyasi Papatyalardunyasi
@fatima38
27121 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue
26/251/122 mayıs
@_citygirl_
@65zeynep06
23/301/123 mayıs

B Berenimo877
27124 mayıs

@Ayferclk
29125 mayıs
Khaleesi21 Khaleesi21
ilkduyansenol ilkduyansenol
34226 mayıs
E ebrydlts
@melek mila
27127 mayıs
@sweetdreams1985
@fatma_sibel
/30/128 mayıs
@innocent33
T tugsem_10
@fato38
@aras25
@Cigdem24
@Semrahlin
26/32/26//25/261/1/1/1/1/130 mayıs
P Pudra16
@Incifem
@Araftaaa
/19/26/1/12 haziran
@Ronaan
@herbisi
@grapher
25/30/301/2/23 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis
/21/14 haziran
ezgish ezgish
@nannen1
32,5/291/25 haziran
Simayinannesi Simayinannesi 3316 haziran
@Shencys
@gkymc
29/25/18 haziran
@Nrglctn25110 haziran
@leylek67??13 haziran
@KE Dilek
@Sweet03
@Suskun Ceylan
27/22/321/1/115 haziran
@srplmtmtk
@sirinhatun46
/24/116 haziran
@KHENA
@eminem39
pinar_kerem pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti
32//25/332//2/2:anneadayı:
Yas 25 bat 23 mayis 1. Cocuk heyecanla bekliyorum;)

İyi geceler kızlar hamis haberleri okudum çok sevimdimbat 23 olan bayanlar var mı belirti benim adet belirtim de kayboldu hamilelik belirtileri de sadece göğüs ucu acıması yarın saBaha kadar adet olmazsam test yapacam dua edin bana
Benimde 23 ü beraberiz. az kaldi cok heyecanliyim

kızlar bırseyı merak edıyorum adete 3 4 gun kala hamıle kalıp sonra adet gorulebılıyor mu kalanlar var mı ? gec yumurtlamada hamıleleık tutmussa sonra adet kanaması normal gorulur mu yoksa lekelenme mı olur lekelenme duydum ama yerlesme kanaması dıyorlar işte ama adet goreni duymadım kanama seklınde

Bende yeni geldim kizlarrr, yazilanlara biraz goz gezdirdim. 30 yasindayim ilk gebelik olacak insallah cok istiyorum bat 6 haziran. Hamislere hayirli olsun.. Allah isteyen herkese nasip etsin

Back