- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Seni listeden çıkardık çünkü sen hamilesinCanim benim ilk cpcugum olcak 20 yasindayim
Bi kaç arkadaştan duyduğuma göre iğnenin etkisi 9. Günde oluyormus. Sen yine testi tekrarla 12-13.günde.inşallah güzel sonuç alırsın.Kızlar dayanamadım test yaptım labowuick erken DEGİL normal gebelik testi. Eskiden bembeyaz gördüğüm yerde artık çizginin yerinde çok az bir pembelik görüyorum. Daha 5 günüm var. Çatlatma iğnesi in de 9. Günü değerim yüksek olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum ne dersiniz
Ovitrelle nin etkisi 12 gün devam eder.bu nedenle yanıltıcı olabilir.kesin öğrenmek için kan ver derim.inş bebişin seninledir[/URL][/IMG]
https://imageshack.com/i/pmIvp02ej resim yüklemeyi başaramadım
olursa ilk evet. 14 aydır istiyorum inşallah vardır bu ay hepimiz güleriz
Canm kani verip nisan vardi oraya gectm smdi esim aradi 54.7 demisler nedir acabaCanim sonuç çiktı mi
Valla heyecanlandim senin adina. Insallah guzel haberler verirsin.
hayırlı olsun hamilesin yani ama daha yeni küçüçükmüşKizlar hastaneye gdemedim teldek ogrendm hastaneye bir saat snra galan gdecegiz degerim 54.7 mis nedir?
Hamissin kızKizlar hastaneye gdemedim teldek ogrendm hastaneye bir saat snra galan gdecegiz degerim 54.7 mis nedir?
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşKizlar hastaneye gdemedim teldek ogrendm hastaneye bir saat snra galan gdecegiz degerim 54.7 mis nedir?
Canim benim bildigim deger 10un ustunde cikarsa hamilesinKizlar hastaneye gdemedim teldek ogrendm hastaneye bir saat snra galan gdecegiz degerim 54.7 mis nedir?
hayırlı olsuunnKizlar hastaneye gdemedim teldek ogrendm hastaneye bir saat snra galan gdecegiz degerim 54.7 mis nedir?
Hadi inş. Cnm bnm bnde rahim filmi çekildim bu ay 17 aydır istiyorum bnde birazcık umitliyim bakalım[/URL][/IMG]
https://imageshack.com/i/pmIvp02ej resim yüklemeyi başaramadım
olursa ilk evet. 14 aydır istiyorum inşallah vardır bu ay hepimiz güleriz
Canm hamilesin ins.değerler kat kat artar tebrik ederimKizlar hastaneye gdemedim teldek ogrendm hastaneye bir saat snra galan gdecegiz degerim 54.7 mis nedir?
Canm eve gecince detayli yazicam.smsi hastaneye gjdiyorumCanim bizim icin belirtilerinide yazar misin. Yakin zamanda yasadigin icin bizim icin onemliPapatyalardunyasi
Hadi hayirli haberler insallah tesekkurlerCanm eve gecince detayli yazicam.smsi hastaneye gjdiyorum
Canim aynı senin gibiyim adet belirtilerim de kayboldu. Benimde bat 24. Sadece goguslerim buyuk o kdr o da belki normaldede oluyordu farketmiyodum. Birazda beyaz akinti var. Ama o da adet onceside oluyodu diye hatirliyorum. Durum bu yani bende de.İyi geceler kızlar hamis haberleri okudum çok sevimdimbat 23 olan bayanlar var mı belirti benim adet belirtim de kayboldu hamilelik belirtileri de sadece göğüs ucu acıması yarın saBaha kadar adet olmazsam test yapacam dua edin bana
Inşallah bakalım nasip canım , mutlaka sonucu bekliyorumVerdim canım yarın alacm sonucu cok teşekkür ederim bu ay senden de bekliyorum guzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?