Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkduyansenol kan testi yapacaktın kayboldum canım ya
Ben adet oldum canim 2 gündür kahve akintim devam ediyorİyi geceler kızlar hamis haberleri okudum çok sevimdimbat 23 olan bayanlar var mı belirti benim adet belirtim de kayboldu hamilelik belirtileri de sadece göğüs ucu acıması yarın saBaha kadar adet olmazsam test yapacam dua edin bana
Ben adet oldum canim 2 gündür kahve akintim devam ediyor
Çıkmamasına rağmen ısrarla yapıyorum. Bugün de negatif adet olayım da kürlere vurayım kendimi diyorum artıkKalkın uykucular.sabah ilk çişler kaçmasın lütfen.testçilerrr iş başına
Hayırlısı olsun canım ne diyim birdahaki aya olur insallah bizimdeolsun şeker üzülme bende negatif çıkacağını bilerek yapıcam şuan ,stres çok etkiliyor bunu biliyorum bile bile de yapıyorum
Canım ben de gezmelerden cevap vermeye fırsat bulamadın sandım.cumartesi test yaptım nah! çıktı.yapmıycam canım ya.ben geç yumurtlamıştım zaten 28inde regl olmam lazım.sen de yapma. Papatyalardunyasi 6-4 gün önce ve bat günü sabah yaptı çıkmadı,akşama pozitif çıktı.negatif çıkarsa bata kadar gene ne diycem: erken yaptım acabaaa?? En iyisi beklemekbu arada yaş 36 ...2.çocuk Khaleesi21 şimdi idrar testi yapıcam bizim arkadaş alıp gelsin onda da çıkmazsa daha yapmıycam regle kadar,sen yaptınmı?
Kız sen de bi test al,o arkadaşına git.açılın şurda bi test yapıcam dersin.evde çıkmıyo napalım,bi de böyle deneyeyim dedim dirsiiinnnkızlar bana misafirliğe gelen arkadaşım test alıp gelmişti hamile çıktı.bana hamileler geliyorda bakalım onlardan bulaşacak mı :)
Esim en son testi baska eczaneden almis totem yapmis onun gibi oldu baktik cikmiyor zorla cikarttik pozitifi.Kız sen de bi test al,o arkadaşına git.açılın şurda bi test yapıcam dersin.evde çıkmıyo napalım,bi de böyle deneyeyim dedim dirsiiinnn
canım inş olumlu olur :))test geld, 5 dk içinde yapıcam
bende kandan sonra hiç yapmadım regle kadar beklemeyi düşünüyorum tabi bekleyebilirsem ama adet belirtileri kayboldu ve akıntım var beyaztest geld, 5 dk içinde yapıcam
ama kanı gerçekten cok erken yapmışıztest geld, 5 dk içinde yapıcam
yok maalesefcanım inş olumlu olur :))
Ya ben de totem yaptım ama bir garip totem. Benim işlerim hep geç olmuştur. Üniversiteyi kazanırken son tercihime yerleştim. Yıllarca tayin istedim çıkmadı, sabrım taşıyordu ki o zaman çıktı tayin. Evlenmek istedim istedim bir türlü olmadı çok geç evlendim. Şimdi de çocuk istiyom. O da hemen olmaz benim. 1 sene deneyin öyle gelin diyorlar ya doktorlar. Son anda olur bence. 11. ayda ! Ayyy, bu totemim tutmamalı yaa. 11 ay bekleyemem daha erken olsun (4. aydayım şuan)
belki de erken olduğu içindir benim kuzenim kanda 10 gün kala 5 gün kala ve iki gün geçtirdikten sonra yaptırmış en son 3 gün geçince kanda cıkmış o da tesadüfen baska hastaneye gitmiş öğrenmişyok maalesef