• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bana misafirliğe gelen arkadaşım test alıp gelmişti hamile çıktı.bana hamileler geliyorda bakalım onlardan bulaşacak mı :)

Herkesçiklere iyi haftalar. Bol hamişli haberler getirsin bize bu yeni haftamız.

İyi geceler kızlar hamis haberleri okudum çok sevimdimbat 23 olan bayanlar var mı belirti benim adet belirtim de kayboldu hamilelik belirtileri de sadece göğüs ucu acıması yarın saBaha kadar adet olmazsam test yapacam dua edin bana
Ben adet oldum canim 2 gündür kahve akintim devam ediyor

bu arada yaş 36 ...2.çocuk Khaleesi21 Khaleesi21 şimdi idrar testi yapıcam bizim arkadaş alıp gelsin onda da çıkmazsa daha yapmıycam regle kadar,sen yaptınmı?
Canım ben de gezmelerden cevap vermeye fırsat bulamadın sandım.cumartesi test yaptım nah! çıktı.yapmıycam canım ya.ben geç yumurtlamıştım zaten 28inde regl olmam lazım.sen de yapma. Papatyalardunyasi Papatyalardunyasi 6-4 gün önce ve bat günü sabah yaptı çıkmadı,akşama pozitif çıktı.negatif çıkarsa bata kadar gene ne diycem: erken yaptım acabaaa?? En iyisi beklemek

kızlar bana misafirliğe gelen arkadaşım test alıp gelmişti hamile çıktı.bana hamileler geliyorda bakalım onlardan bulaşacak mı :)
Kız sen de bi test al,o arkadaşına git.açılın şurda bi test yapıcam dersin.evde çıkmıyo napalım,bi de böyle deneyeyim dedim dirsiiinnn:KK53::KK53:

Ya ben de totem yaptım ama bir garip totem. Benim işlerim hep geç olmuştur. Üniversiteyi kazanırken son tercihime yerleştim. Yıllarca tayin istedim çıkmadı, sabrım taşıyordu ki o zaman çıktı tayin. Evlenmek istedim istedim bir türlü olmadı çok geç evlendim. Şimdi de çocuk istiyom. O da hemen olmaz benim. 1 sene deneyin öyle gelin diyorlar ya doktorlar. Son anda olur bence. 11. ayda ! Ayyy, bu totemim tutmamalı yaa. 11 ay bekleyemem daha erken olsun (4. aydayım şuan) :D

Ya ben de totem yaptım ama bir garip totem. Benim işlerim hep geç olmuştur. Üniversiteyi kazanırken son tercihime yerleştim. Yıllarca tayin istedim çıkmadı, sabrım taşıyordu ki o zaman çıktı tayin. Evlenmek istedim istedim bir türlü olmadı çok geç evlendim. Şimdi de çocuk istiyom. O da hemen olmaz benim. 1 sene deneyin öyle gelin diyorlar ya doktorlar. Son anda olur bence. 11. ayda ! Ayyy, bu totemim tutmamalı yaa. 11 ay bekleyemem daha erken olsun (4. aydayım şuan) :KK70:

aynen benim de istediklerime hep geç ulaştım. üni bitti 4 sene sonra işe başladım tayin beklmesi sonra evlenmek istedim 28 de evlendim. çocuklarımın ikisi de yaşamıyor inşallah hayırlı sağlıklı olur diye bekliyorum

Back