• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ivp02e.jpg]
[/URL][/IMG]
https://imageshack.com/i/pmIvp02ej resim yüklemeyi başaramadım

olursa ilk evet. 14 aydır istiyorum inşallah vardır bu ay hepimiz güleriz

Ivp02e.jpg
Kızlar dayanamadım test yaptım labowuick erken DEGİL normal gebelik testi. Eskiden bembeyaz gördüğüm yerde artık çizginin yerinde çok az bir pembelik görüyorum. Daha 5 günüm var. Çatlatma iğnesi in de 9. Günü değerim yüksek olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum ne dersiniz
Bi kaç arkadaştan duyduğuma göre iğnenin etkisi 9. Günde oluyormus. Sen yine testi tekrarla 12-13.günde.inşallah güzel sonuç alırsın.

İyi geceler kızlar hamis haberleri okudum çok sevimdimbat 23 olan bayanlar var mı belirti benim adet belirtim de kayboldu hamilelik belirtileri de sadece göğüs ucu acıması yarın saBaha kadar adet olmazsam test yapacam dua edin bana

İyi geceler kızlar hamis haberleri okudum çok sevimdimbat 23 olan bayanlar var mı belirti benim adet belirtim de kayboldu hamilelik belirtileri de sadece göğüs ucu acıması yarın saBaha kadar adet olmazsam test yapacam dua edin bana
Canim aynı senin gibiyim adet belirtilerim de kayboldu. Benimde bat 24. Sadece goguslerim buyuk o kdr o da belki normaldede oluyordu farketmiyodum. Birazda beyaz akinti var. Ama o da adet onceside oluyodu diye hatirliyorum. Durum bu yani bende de.

Back