- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
- 723
- Konu Sahibi rainbow4607
-
bendede klomen kist yapti bu defa bende kist gitsin dr dan femera isteyecegimBence bu kadar buyumesi normal degil.Doktor neden riske atiyor anlamadim.Catlamazsa kiste donusecek yada en kotu catlayana kadar daha da buyuyecek
Ins butun bunlar olmaz ve hamis olursun bu ay.Zaten klomen basli basina bir sorun cunku beni mahfediyor
Hah al iste buyur burdan yakbendede klomen kist yapti bu defa bende kist gitsin dr dan femera isteyecegim
O klomen i zaten Allah bildigi gibi yapsinAy kızlar kafayı yiyecem.klomen kullandım..bugün bitti.adetinin 8.günü .benim dongum 25 gün.laboguick denen ovulasyon testi kullanıyorum.dün yaptim hafif silikti 2.çizgi.bugün 2.çizgi hiç yoktu.ya ben anlamıyorum.gün geçtikçe daha çok belirgin olması lazım değil mi.birde doktor bana pazar akşam ilişki p.tesi gel bakacam dedi .Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.Bende kullanmıyacam bir daha ilaç milac
Teşekkür ediyorum canım inşallah hepimiz için hayırlı olsunBenim bildiğim en fazla oda yanı en fazla22mmykn kendinin catlaması lazm yumurtanın hayırlısı olsun
Haklısın canım ya ben de korkuyorum ama iki dr da iğne vermedi ne düşündüler bilmiyorum inşallah hayırlısı olurBence bu kadar buyumesi normal degil.Doktor neden riske atiyor anlamadim.Catlamazsa kiste donusecek yada en kotu catlayana kadar daha da buyuyecek
Ins butun bunlar olmaz ve hamis olursun bu ay.Zaten klomen basli basina bir sorun cunku beni mahfediyor
Iki farkli doktora gittiysen tamamdir o zamanHaklısın canım ya ben de korkuyorum ama iki dr da iğne vermedi ne düşündüler bilmiyorum inşallah hayırlısı olur
benim 21.gun hic kantahlilime bakilmadi ama bende pkosum ve klomen kullanmadikca gebe kalamiyorum 2kizim var ikisindede klomen kullandim ve 12yil hic korunmadigim halde gebe kalamadim dusunKızlar benim bat dündü ama olmadım pkoluyum bu ay doktor yumurta takibi yaptı çok gelişmicek sanki dedi ve adetinin 18. Günü progesteron testi yaptı yumurtlama olmamış dedi yumurtan gelişmemiş bu ay dedi sorun şu ki zaten pko olduğu için düzenli adet görmüyorum bazen gününde geliyor bazen bir iki gün ya da bir iki hafta oynuyor. Bi de bu test 21. Gün yapılıyor erken yaptığı için öyle bi sonuç çıkmış olabilir mi? Acaba ben bu ay hiç yumurtlamadım mı ki bir fikri olan ya da aynı şeyleri yaşayıp bilgisi olan var mı?
simdi farkettim 18.gun neden yapmiski zaten pkoslarda yumurta problemi var bide 18.gun mantikli gelmedi bana birde ultrasonla bak.adimi hic zaten pkoslarin cogunlugu gec yumurtlama ozelligine sahipKızlar benim bat dündü ama olmadım pkoluyum bu ay doktor yumurta takibi yaptı çok gelişmicek sanki dedi ve adetinin 18. Günü progesteron testi yaptı yumurtlama olmamış dedi yumurtan gelişmemiş bu ay dedi sorun şu ki zaten pko olduğu için düzenli adet görmüyorum bazen gününde geliyor bazen bir iki gün ya da bir iki hafta oynuyor. Bi de bu test 21. Gün yapılıyor erken yaptığı için öyle bi sonuç çıkmış olabilir mi? Acaba ben bu ay hiç yumurtlamadım mı ki bir fikri olan ya da aynı şeyleri yaşayıp bilgisi olan var mı?
ilk kizimda adet olmamistim uzun zaman o ay oylesine klomen verdi ama diger ay takip ederiz dedi diyetisyene yonlendirdi kilo vermem icin o ay 5kilo verdim gunum 1hafta gecti tabi ben hic umutsuz oylesine yaptigim testte pozitifi gordum 2.kizimdada dr klomen ovitrelle verdi yine oldu ama budefa 2ay denedim bu 3.ay kist oldugu icin ara verdi inofolic kullan 10.gunden sonra gunasiri iliski belki nasip olur dedi bende yumurtlayip yumurtlamadigimi merak ettigimden test yapiyorum.peki sen inofoligi kullaniyormusun suan nekadar sure kullandinBen de şubat ayından beri inofolic kullanıyorum geçen ay kan testi yaptığında çok güzel gelişmiş çatlamış yumurtan demişti ama işte bu ay da yumurta takibi yapalım dedi ilk hafta en fazla 9 mm büyümüştü 2 gün sonra 9.1mm olmuş sen 10 gün sonra gel progesteron testi yapalım dedi o gün de 18. Gündü test 0.65 gibi bişeydi olmamış bu ay dedi ultrasyonla da baktı ama kaç mm olduğunu söylemedi çatlar mı dedim belli olmaz falan dedi ovulasyon testi yapıyorum devam edeyim mi dedim etme uzayan akıntın olursa o zaman yaparsın dedi ben de onu da bıraktım hevesim kırıldı bu ay olmıcak diye bi de ramazan nedeniyle çalışmaları da bıraktık en son 10 gün önce olmuştu bat da normal şartlarda dündü ama olmadı bi de adet olunca 2. Günü gel bu ay klomene başlayalım dedi bayramla çakışırsa önümüzdeki ay da boşa gidecek sen klomenle hemen mi hamile kalsın yoksa birkaç ay bekledin mi ? Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim şuan öyle çaresiz bir durumdayım ki
Subat ayından beri hiç bırakmadan kullanıyorum inofoliği hiç bırakma diyor doktor 10 günde 45 TL veriyorum ilaca yeter ki olsun ama bu ay yumurtan bile gelişmemiş dedi doktorilk kizimda adet olmamistim uzun zaman o ay oylesine klomen verdi ama diger ay takip ederiz dedi diyetisyene yonlendirdi kilo vermem icin o ay 5kilo verdim gunum 1hafta gecti tabi ben hic umutsuz oylesine yaptigim testte pozitifi gordum 2.kizimdada dr klomen ovitrelle verdi yine oldu ama budefa 2ay denedim bu 3.ay kist oldugu icin ara verdi inofolic kullan 10.gunden sonra gunasiri iliski belki nasip olur dedi bende yumurtlayip yumurtlamadigimi merak ettigimden test yapiyorum.peki sen inofoligi kullaniyormusun suan nekadar sure kullandin
Canım inşallah hersey istediğin şekilde ilerler hayırlısıyla ❤Günaydın kızlar benim klomen bitmişti, bugün kontrole gideceğim dua edin benim içinde nolur şu güzel günde, artik bekledigim gelsin bu ay, herkesin gelsin hayırla sağlıkla...
Birkaç gün sonra kesinlikle tekrarla testini bazılarında yerleşme kanamasından yaklaşık 1 hafta sonra belli olmuş çünküGünaydın kızlar 24 mayısta ilk asilamami yaptirdim bat 9 hazirandi 6 haziran aksami kahve rengi lekelenmem oldu regl oldum sandim ama hala gelen giden yok erken gebelik testi aldım dün ama negatifti sizce test icin acele mi ettim yerlesme kanamasiysa eğer bu kac gün sonra çıkar ki testte :/
İnşallah güzel haberlerle dönersin gönlünce olur herşeyGünaydın kızlar benim klomen bitmişti, bugün kontrole gideceğim dua edin benim içinde nolur şu güzel günde, artik bekledigim gelsin bu ay, herkesin gelsin hayırla sağlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?