- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Kaçıncı günü canım senin. Çok silik var gibi ben de göedüm
Bi kere klomen kullandım çatlatma iğnesi ile olmadı kist oldu. Sorun yok canım. İki kez hamile kaldım iki kimyasal düşük olduInslalahh onceden baska klomen tedvisi gordunuz mu sorununuz neydintam olarak
Anladm canim inslalah yine kalmissndrB
Bi kere klomen kullandım çatlatma iğnesi ile olmadı kist oldu. Sorun yok canım. İki kez hamile kaldım iki kimyasal düşük oldu
Bugun test yapicak olan var mi?yvz13 haricinde (her wc de test yaptigina kanaat getirdim.Wc si gelmese gidip kan aldiriyo )
Benimde 18de tam 15 gun ama 19unda yaparm bendeBenim 17 haziran canım geçmeden yapmam heralde :)
Benimde 18de tam 15 gun ama 19unda yaparm bende
Aynen oyle benimde adetime 7 gun kalmis oviterellede bi kac gun one atiyo eger 8 gun gecerse belki bi ihtimal bendede olur diye dusunebilirmZaten bekletmiyor sağolsun geçerse bir ihtimal diyorum bende:)
Bugun test yapicak olan var mi?yvz13 haricinde (her wc de test yaptigina kanaat getirdim.Wc si gelmese gidip kan aldiriyo )
Fark var gbı
Bence koyulaşma var az kalmış hergün tekrarla koyulaşacak bence yakında pik olur
gercekten cok buyumusler kac 25 ml civari catlamasi gerekmiyormuKızlar bir şey sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde yumurtalarımın 25-27-ve 29 mm 3 yumurtam oluştugunu söyledi ancak iğne için yumurtalıkların çok büyük oldugunu söyledi ve günaşırı ilişki dedi normal seyrinde çatlasın dedi
Sizce bu kadar büyük yum larla bebek olması mümkün mü boşuna bu ay ugraşmasam mı ?fikrinizi istiyorum kızlar
Bende bilmiyorum ki canım onun için lenler vardır diye soruyorumgercekten cok buyumusler kac 25 ml civari catlamasi gerekmiyormu
Fark var gbı
tesekkurler cevaplariniz icinBence koyulaşma var az kalmış hergün tekrarla koyulaşacak bence yakında pik olur
Benim bildiğim en fazla oda yanı en fazla22mmykn kendinin catlaması lazm yumurtanın hayırlısı olsunBende bilmiyorum ki canım onun için lenler vardır diye soruyorum
Insallahtesekkurler cevaplariniz icin
ilk defa ovu testi kullaniyorum pko oldugumdan dr gidip klomen kullanmadikca gebe kalamiyorum oyuzden normaldede yumurtluyormuyum bilmiyorum ins. bu ay olur tekrar ilac kullanmak zorunda kalmam
Bence bu kadar buyumesi normal degil.Doktor neden riske atiyor anlamadim.Catlamazsa kiste donusecek yada en kotu catlayana kadar daha da buyuyecekKızlar bir şey sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde yumurtalarımın 25-27-ve 29 mm 3 yumurtam oluştugunu söyledi ancak iğne için yumurtalıkların çok büyük oldugunu söyledi ve günaşırı ilişki dedi normal seyrinde çatlasın dedi
Sizce bu kadar büyük yum larla bebek olması mümkün mü boşuna bu ay ugraşmasam mı ?fikrinizi istiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?