Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun test yapicak olan var mi? yvz13 haricinde (her wc de test yaptigina kanaat getirdim.Wc si gelmese gidip kan aldiriyo )

ben bata 5 gün kala kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı o yüzden bende bu ayda birşey yok.. döllenme olsa düşükte olsa birşey çıkardı dedim yani.. sivilcelerimde çıkmaya başladı 1 2 günr kırmızı kartı görürüm

Kızlar bir şey sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben bu ay klomen kullandım kontrole gittiğimde yumurtalarımın 25-27-ve 29 mm 3 yumurtam oluştugunu söyledi ancak iğne için yumurtalıkların çok büyük oldugunu söyledi ve günaşırı ilişki dedi normal seyrinde çatlasın dedi
Sizce bu kadar büyük yum larla bebek olması mümkün mü boşuna bu ay ugraşmasam mı ?fikrinizi istiyorum kızlar

gercekten cok buyumusler kac 25 ml civari catlamasi gerekmiyormu

Bence koyulaşma var az kalmış hergün tekrarla koyulaşacak bence yakında pik olur
tesekkurler cevaplariniz icin

ilk defa ovu testi kullaniyorum pko oldugumdan dr gidip klomen kullanmadikca gebe kalamiyorum oyuzden normaldede yumurtluyormuyum bilmiyorum ins. bu ay olur tekrar ilac kullanmak zorunda kalmam

Bence bu kadar buyumesi normal degil.Doktor neden riske atiyor anlamadim.Catlamazsa kiste donusecek yada en kotu catlayana kadar daha da buyuyecek
Ins butun bunlar olmaz ve hamis olursun bu ay.Zaten klomen basli basina bir sorun cunku beni mahfediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…