• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu kadar buyumesi normal degil.Doktor neden riske atiyor anlamadim.Catlamazsa kiste donusecek yada en kotu catlayana kadar daha da buyuyecek
Ins butun bunlar olmaz ve hamis olursun bu ay.Zaten klomen basli basina bir sorun cunku beni mahfediyor
bendede klomen kist yapti bu defa bende kist gitsin dr dan femera isteyecegim

Ay kızlar kafayı yiyecem.klomen kullandım..bugün bitti.adetinin 8.günü .benim dongum 25 gün.laboguick denen ovulasyon testi kullanıyorum.dün yaptim hafif silikti 2.çizgi.bugün 2.çizgi hiç yoktu.ya ben anlamıyorum.gün geçtikçe daha çok belirgin olması lazım değil mi.birde doktor bana pazar akşam ilişki p.tesi gel bakacam dedi .Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.Bende kullanmıyacam bir daha ilaç milac

Ay kızlar kafayı yiyecem.klomen kullandım..bugün bitti.adetinin 8.günü .benim dongum 25 gün.laboguick denen ovulasyon testi kullanıyorum.dün yaptim hafif silikti 2.çizgi.bugün 2.çizgi hiç yoktu.ya ben anlamıyorum.gün geçtikçe daha çok belirgin olması lazım değil mi.birde doktor bana pazar akşam ilişki p.tesi gel bakacam dedi .Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.Bende kullanmıyacam bir daha ilaç milac
O klomen i zaten Allah bildigi gibi yapsin :KK12:

Herkese selam kızlar bir süredir yazamadım :) var mı aramızda hamileler bakalım ❤️❤️ Bende geçen cumartesi oruçla birlikte ovülasyon testine de başladım:) normalde çok çok silik çıkıyordu çizgi yani varla yok arasında bugün bir tık daha belirgin oldu. Sanırım gün yaklaşıyor. Bende biraz akıntı da var. Hafif göğüs ağrısı. Bakalım ne zaman koyulaşacak.

Eklentiler

• 652C09C2-3FA4-48FD-9A91-34ACA65CD369.jpeg
    652C09C2-3FA4-48FD-9A91-34ACA65CD369.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 60
Bence bu kadar buyumesi normal degil.Doktor neden riske atiyor anlamadim.Catlamazsa kiste donusecek yada en kotu catlayana kadar daha da buyuyecek
Ins butun bunlar olmaz ve hamis olursun bu ay.Zaten klomen basli basina bir sorun cunku beni mahfediyor
Haklısın canım ya ben de korkuyorum ama iki dr da iğne vermedi ne düşündüler bilmiyorum inşallah hayırlısı olur

Haklısın canım ya ben de korkuyorum ama iki dr da iğne vermedi ne düşündüler bilmiyorum inşallah hayırlısı olur
Iki farkli doktora gittiysen tamamdir o zaman
Cunku doktorlarin biri bisey diyo oteki niye bunu dedi yapti oluyo.ikiside ayni kanaatteyse vardir bi bildikleri

Kızlar benim bat dündü ama olmadım pkoluyum bu ay doktor yumurta takibi yaptı çok gelişmicek sanki dedi ve adetinin 18. Günü progesteron testi yaptı yumurtlama olmamış dedi yumurtan gelişmemiş bu ay dedi sorun şu ki zaten pko olduğu için düzenli adet görmüyorum bazen gününde geliyor bazen bir iki gün ya da bir iki hafta oynuyor. Bi de bu test 21. Gün yapılıyor erken yaptığı için öyle bi sonuç çıkmış olabilir mi? Acaba ben bu ay hiç yumurtlamadım mı ki bir fikri olan ya da aynı şeyleri yaşayıp bilgisi olan var mı?

Kızlar benim bat dündü ama olmadım pkoluyum bu ay doktor yumurta takibi yaptı çok gelişmicek sanki dedi ve adetinin 18. Günü progesteron testi yaptı yumurtlama olmamış dedi yumurtan gelişmemiş bu ay dedi sorun şu ki zaten pko olduğu için düzenli adet görmüyorum bazen gününde geliyor bazen bir iki gün ya da bir iki hafta oynuyor. Bi de bu test 21. Gün yapılıyor erken yaptığı için öyle bi sonuç çıkmış olabilir mi? Acaba ben bu ay hiç yumurtlamadım mı ki bir fikri olan ya da aynı şeyleri yaşayıp bilgisi olan var mı?
benim 21.gun hic kantahlilime bakilmadi ama bende pkosum ve klomen kullanmadikca gebe kalamiyorum 2kizim var ikisindede klomen kullandim ve 12yil hic korunmadigim halde gebe kalamadim dusun:KK14: ama dr hic ultrasonla bakmadimi sana:110:
3.yu istiyorum 2ay klomen kullandim 1.de gec gelisiyor dedi sonrasi takibe gitmedim 2.ay gittigimde yumurta gelismis sanirimki rahmim temizdi ama 2.ay klomen yunurtami kiste cevirdi
suan kist oldugundan inofolic verdi ve bende ovulasyon testiyle kontrol etmeye basladim ayni senin gibi acaba yumurtluyormuyum diye merak ediyorum pkos gercekten eziyetli bir hastalik:işsiz:
sende test al takip et eger gelisirse degerlendirirsin incir kuru ic inofolic kullan pjos lara iyi gelen ilac

simdi farkettim 18.gun neden yapmiski zaten pkoslarda yumurta problemi var bide 18.gun mantikli gelmedi bana birde ultrasonla bak.adimi hic zaten pkoslarin cogunlugu gec yumurtlama ozelligine sahip

Ben de şubat ayından beri inofolic kullanıyorum geçen ay kan testi yaptığında çok güzel gelişmiş çatlamış yumurtan demişti ama işte bu ay da yumurta takibi yapalım dedi ilk hafta en fazla 9 mm büyümüştü 2 gün sonra 9.1mm olmuş sen 10 gün sonra gel progesteron testi yapalım dedi o gün de 18. Gündü test 0.65 gibi bişeydi olmamış bu ay dedi ultrasyonla da baktı ama kaç mm olduğunu söylemedi çatlar mı dedim belli olmaz falan dedi ovulasyon testi yapıyorum devam edeyim mi dedim etme uzayan akıntın olursa o zaman yaparsın dedi ben de onu da bıraktım hevesim kırıldı bu ay olmıcak diye bi de ramazan nedeniyle çalışmaları da bıraktık en son 10 gün önce olmuştu bat da normal şartlarda dündü ama olmadı bi de adet olunca 2. Günü gel bu ay klomene başlayalım dedi bayramla çakışırsa önümüzdeki ay da boşa gidecek sen klomenle hemen mi hamile kalsın yoksa birkaç ay bekledin mi ? Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim şuan öyle çaresiz bir durumdayım ki :(

Ben de şubat ayından beri inofolic kullanıyorum geçen ay kan testi yaptığında çok güzel gelişmiş çatlamış yumurtan demişti ama işte bu ay da yumurta takibi yapalım dedi ilk hafta en fazla 9 mm büyümüştü 2 gün sonra 9.1mm olmuş sen 10 gün sonra gel progesteron testi yapalım dedi o gün de 18. Gündü test 0.65 gibi bişeydi olmamış bu ay dedi ultrasyonla da baktı ama kaç mm olduğunu söylemedi çatlar mı dedim belli olmaz falan dedi ovulasyon testi yapıyorum devam edeyim mi dedim etme uzayan akıntın olursa o zaman yaparsın dedi ben de onu da bıraktım hevesim kırıldı bu ay olmıcak diye bi de ramazan nedeniyle çalışmaları da bıraktık en son 10 gün önce olmuştu bat da normal şartlarda dündü ama olmadı bi de adet olunca 2. Günü gel bu ay klomene başlayalım dedi bayramla çakışırsa önümüzdeki ay da boşa gidecek sen klomenle hemen mi hamile kalsın yoksa birkaç ay bekledin mi ? Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim şuan öyle çaresiz bir durumdayım ki :KK43:
ilk kizimda adet olmamistim uzun zaman o ay oylesine klomen verdi ama diger ay takip ederiz dedi diyetisyene yonlendirdi kilo vermem icin o ay 5kilo verdim gunum 1hafta gecti tabi ben hic umutsuz oylesine yaptigim testte pozitifi gordum 2.kizimdada dr klomen ovitrelle verdi yine oldu ama budefa 2ay denedim bu 3.ay kist oldugu icin ara verdi inofolic kullan 10.gunden sonra gunasiri iliski belki nasip olur dedi bende yumurtlayip yumurtlamadigimi merak ettigimden test yapiyorum.peki sen inofoligi kullaniyormusun suan nekadar sure kullandin

ilk kizimda adet olmamistim uzun zaman o ay oylesine klomen verdi ama diger ay takip ederiz dedi diyetisyene yonlendirdi kilo vermem icin o ay 5kilo verdim gunum 1hafta gecti tabi ben hic umutsuz oylesine yaptigim testte pozitifi gordum 2.kizimdada dr klomen ovitrelle verdi yine oldu ama budefa 2ay denedim bu 3.ay kist oldugu icin ara verdi inofolic kullan 10.gunden sonra gunasiri iliski belki nasip olur dedi bende yumurtlayip yumurtlamadigimi merak ettigimden test yapiyorum.peki sen inofoligi kullaniyormusun suan nekadar sure kullandin
Subat ayından beri hiç bırakmadan kullanıyorum inofoliği hiç bırakma diyor doktor 10 günde 45 TL veriyorum ilaca yeter ki olsun ama bu ay yumurtan bile gelişmemiş dedi doktor :( bi hastalansam klomeni denicez ama o da yok

Günaydın kızlar 24 mayısta ilk asilamami yaptirdim bat 9 hazirandi 6 haziran aksami kahve rengi lekelenmem oldu regl oldum sandim ama hala gelen giden yok erken gebelik testi aldım dün ama negatifti sizce test icin acele mi ettim yerlesme kanamasiysa eğer bu kac gün sonra çıkar ki testte :/

Günaydın kızlar 24 mayısta ilk asilamami yaptirdim bat 9 hazirandi 6 haziran aksami kahve rengi lekelenmem oldu regl oldum sandim ama hala gelen giden yok erken gebelik testi aldım dün ama negatifti sizce test icin acele mi ettim yerlesme kanamasiysa eğer bu kac gün sonra çıkar ki testte :/
Birkaç gün sonra kesinlikle tekrarla testini bazılarında yerleşme kanamasından yaklaşık 1 hafta sonra belli olmuş çünkü

Back