Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cevap için beklemek çok zor ama olsun 3 yıl bekledik bir hafta daha beklerim yeter ki o çift çizgi artık görünsün :)
İnşallah herşey gönlünce olur :) evet çok sabırsızız 1 ay bekliyoruz da bir kaç gün bekleyemiyoruz keşke ilişkinin ertesi günü öğrenebileceğimiz bir şey icat etseler bütün bayanlar kapış kapış alır bence :)

bence de öyle valla eczanelerden cikmayiz artık :))sabrededip muradimiza erelim inşallah

bence de öyle valla eczanelerden cikmayiz artık :))sabrededip muradimiza erelim inşallah
Aylardır bekliyoruz bir kaç gün daha beklenebilir sanırım sonunda haberler güzel olsun yeterr ki :) ben de bugün umutsuzca gebelik testi yaptım ama negatif çıktı pztesi regli olsa da olmasada bana doktor yolu göründü doktorun muayenehanesi artık evimin bir parçası gibi oldu annemden çok oraya gidiyorum

Inşallah olmazsın da doktora gittiğinde bebisi öğrenirsin canımm :)

Geçen temmuzdan beri bekliyorum haziran da bekliycem gibi bar 17 haziran ilişki ramazan dolayısıyla 2 kez ve yumurtlama günümü net bildiğim halde ilişki olmadi

Selam kizlar ben kontrole gittim, bi de ne olsun doktor izne ayrılmış ... ebe baktı, sol tarafta 2 sağlıklı yumurta var dedi, sag tarafta 4 tane küçük küçük var ama onlar büyük ihtimalle gelismez soldakiler tutarsa %90 ikiz olabilir dedi. Dogal beslenin stresten durabildiginiz kadar uzak durun, esin bol şeyler giyinsin kendini sıkacak seyler giymesin. Hatta evdeyken ic çamaşırını bile çıkarsın esofmanla dursun, ılık suyla dus alsin serin tutsun kendini, ihtimaller artar dedi. Sizlerde uygulayin kizlar yılların ebesi sonucta. Insallah bebeklerimiz bu ay bizi bekletmez hemencecik gelir

Son testi bugün yaptım bu akşam yarın sabah degerlendireyimmi

Eklentiler

• 20180608_152127.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 82
Şu dar erkekleri sıkan baksırlar var ya direk erkek sperm hareketini etkiliyo canım sıcağın olumsuz etkileri var erkekte mesela bizim sperm sayımız 149milyon kaplıca tatiline gitmiştik iki günlük ondan sonraki değerimiz 89 milyon olmuş orsan anla yani. Bende eşime bol pamuklu baksırlar alıyorum. Bide bir yerde okumuştum insan vücudunun çoğu organı sıcağa gereksinim duyduğu için içimizde saklı ama erkeklerin testisleri sıcakla temas etmemesi için Allah tarafından dışarı da yaratılmıştır diye. Hatta ileri derecede sperm hareketsizliği olanlar için soğutucu baksırlar üretilmiş geçende görmüştüm

Aynen öyle canim benim, sıcağa gelmiyor onların hücreleri. Hadi insallah 5 gün kaldi he, az kalmis biz daha çalışmaya başlamadık bile, yumurtalar 8 mm daha.

Selam kızlar kimler ne durumda. Benim bat 13 haziran yani 4 gün kaldı elim,aklım teste gidip duruyor zorla tutuyorum kendimi. 11 aydır deniyoruz. 10 ay hüsranla geçti malum bu ay ramazanın hürmetine hayırlıysa isteyen herkes gebe kalır umarım ☺ napsam test yapsammı beklesemmi bat günü gelmediği için doğal olarak hiç bi belirtim yok. Siz ne durumdasınız varmı belirtiler

Arkadaşım listede gördüm batlarımız aynıymış. Varmı sende herhangi bi belirti. Test için bat ı bekleyecek misin
Hiç bişey yok canım belirti adına yada oluyo da ben mi anlamıyorum bilemedim. Adetim gecikirse test yaparım canım 16 ay oldu yoruldum bu negatif test daha görmek istemiyorum. Sen ne durumdasın herhangi bir belirtin var mı

Bizimde 11 ay oldu aynen bende negatiflerden çok sıkıldım yavaş yavaş korkmayada başladım. Korunmayı bırakmadan önce Dr gittim sorun yok 1 sene olmazsa gel dediler bi dahaki aya da olmazsa tekrar hastane yolları görünecek bana bundan önceki aylarda psikolojik olarak çok belirtim oluyordu ama bu ay biraz saldım çayıra mevlam kayıra modundaydım. Bakalım ne olacak. Bat geri sayımı tek rakamlara düşünce insan ister istemez heyecanlanıyor.. bi diyorum yoktur heveslenme bi diyorum ya varsa hahahah karmakarışığım anlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…