• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde 11 ay oldu aynen bende negatiflerden çok sıkıldım yavaş yavaş korkmayada başladım. Korunmayı bırakmadan önce Dr gittim sorun yok 1 sene olmazsa gel dediler bi dahaki aya da olmazsa tekrar hastane yolları görünecek bana bundan önceki aylarda psikolojik olarak çok belirtim oluyordu ama bu ay biraz saldım çayıra mevlam kayıra modundaydım. Bakalım ne olacak. Bat geri sayımı tek rakamlara düşünce insan ister istemez heyecanlanıyor.. bi diyorum yoktur heveslenme bi diyorum ya varsa hahahah karmakarışığım anlıcan
Kaç senelik evlisin arkadaşım. Bende 3 kere klomen catlatma iğnesi 1 kerede aşılama oldum tutmadı. Bu ay rahim filmi çekildim sonuçlarım temiz çıktı rahim filmi sonrası gebe kalma durumu yüksek derler ama hayırlısı. Bide öyle olumsuzluğa alışmışım ki kendi kendime diyorum ki hsg çekildi tüplerim tertemiz önemli günlerde ilişki oldu eşimde bi sıkıntı yok olamaması için bir sebebi yokken neden bu ay da hamile kalamıycam gibi hissediyorum bilmiyorum:kızgın:

Merb kızlar bnde maysta az kırmzı gordm diye telas yaptm belirtiler ble yasadm kafamca :) 4 /5 tane test yaptm inatla cikmamsti yokmus meger bkalm 20snde ne olack

Kaç senelik evlisin arkadaşım. Bende 3 kere klomen catlatma iğnesi 1 kerede aşılama oldum tutmadı. Bu ay rahim filmi çekildim sonuçlarım temiz çıktı rahim filmi sonrası gebe kalma durumu yüksek derler ama hayırlısı. Bide öyle olumsuzluğa alışmışım ki kendi kendime diyorum ki hsg çekildi tüplerim tertemiz önemli günlerde ilişki oldu elimde bi sıkıntı yok olamaması için bir sebebi yokken neden bu ay da hamile kalamıycam gibi hissediyorum bilmiyorum:kızgın:
4.5 yıllık evliyim canım. 1 sene olacak işte Korunmayı bıraktık. Bide benim troid bezleri alındı hormon ilacı kullanıyorum. Her kontrole gittiğimde soruyorum sıkıntı yok diyor doktor. Bende hep ay gözyaşı hüsran kısa süreli depresyonlar:63: rahim filmini duydum 1 sene olmayınca çekecektir sanırım doktor bana da ama korkuyorum. Çok acılı oluyor anestezi ile yaptırın falan diye duydum hep. Nasıl geçti senin ultrason. Bide o aşılama çatlama iğneleri vs süreç beni korkutuyor. Bi an önce hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz . Bende dayanayım bari 4 gün daha yapmıyım test:110:

Merb kızlar bnde maysta az kırmzı gordm diye telas yaptm belirtiler ble yasadm kafamca :) 4 /5 tane test yaptm inatla cikmamsti yokmus meger bkalm 20snde ne olack
Yeni bat 20 haziran mı canım. İnşallah bu ay kırmızı kart yemeyiz de bayrama hamiş olarak girip milletin çenesini kapatırız:anneadayı:

Yeni bat 20 haziran mı canım. İnşallah bu ay kırmızı kart yemeyiz de bayrama hamiş olarak girip milletin çenesini kapatırız
Insallah cnm bnim 6 yasnda prensim var rabbim mubarek gunde isteyene hayırlı evlat versin insallah bkalim onceden adetimi istemezdim gelmesini gnunun yani zaman hemen gecerdi smdi bekliyorm gnunu ne olacak diye bir turlu 20si olmuyor ayin bıktm anam bnde

Insallah cnm bnim 6 yasnda prensim var rabbim mubarek gunde isteyene hayırlı evlat versin insallah bkalim onceden adetimi istemezdim gelmesini gnunun yani zaman hemen gecerdi smdi bekliyorm gnunu ne olacak diye bir turlu 20si olmuyor ayin bıktm anam bnde

Prensesini allah bağışlasın tatlım. Benim ilk olacak inşallah. Doğru bende hiç istemezdim amaaann yine geldi falan derdim zaman ne çabuk geçiyormuş vakit.şimdi utanmasam saatleri sayacak duruma geliyorum son 4-5 gün kala:işsiz:

Prensesini allah bağışlasın tatlım. Benim ilk olacak inşallah. Doğru bende hiç istemezdim amaaann yine geldi falan derdim zaman ne çabuk geçiyormuş vakit.şimdi utanmasam saatleri sayacak duruma gekşyooı son 4-5 gün oo az kalms ya insallah gormessin kırmızıyı bzde bdaha teyzos oluruz insallahhh cnm bnm

Bu arada prensim prensesi de bu ay bekliyorm hayrlisiyla sole minik minik suslu elbiselerle :)

Ayy inşallah inşallah canım ağzından bal damlıyor valla.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz şu mübarek günlerde saatlerde. Birbirimize hayırlı dualar edelim inşallah

4.5 yıllık evliyim canım. 1 sene olacak işte Korunmayı bıraktık. Bide benim troid bezleri alındı hormon ilacı kullanıyorum. Her kontrole gittiğimde soruyorum sıkıntı yok diyor doktor. Bende hep ay gözyaşı hüsran kısa süreli depresyonlar:63: rahim filmini duydum 1 sene olmayınca çekecektir sanırım doktor bana da ama korkuyorum. Çok acılı oluyor anestezi ile yaptırın falan diye duydum hep. Nasıl geçti senin ultrason. Bide o aşılama çatlama iğneleri vs süreç beni korkutuyor. Bi an önce hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz . Bende dayanayım bari 4 gün daha yapmıyım test:110:
Bende sağlam durmaya çalışıyorum benden çok eşim istekli adet olduğumda ağlayamıyorum yanında çok üzülüyo. Rahim filmi anestezili çekildim canım filmden 1 saat öncesi bir ağrı kesici içtim ama çok rahattı ağrı sızı hiç bişey hissetmedim

Ayy inşallah inşallah canım ağzından bal damlıyor valla.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz şu mübarek günlerde saatlerde. Birbirimize hayırlı dualar edelim inşallah
Her aklıma gelisinde ederm canm herkeze insallah snrada gzel haberi alirz snra cinsiyet snrada isim bkarz ayy ne tatli

Bende sağlam durmaya çalışıyorum benden çok eşim istekli adet olduğumda ağlayamıyorum yanında çok üzülüyo. Rahim filmi anestezili çekildim canım filmden 1 saat öncesi bir ağrı kesici içtim ama çok rahattı ağrı sızı hiç bişey hissetmedim

İnşallah o süreçlere girmeden bebişim gelir. Rabbim hepimizi tez hayırlı zamanda kavuştursun yavrularımıza

Ara ara kasık batması hissediyorum inan onu bile bilemiyorum psikolojik mi yada gerçek mi o derece araftayım şu an:işsiz:

Valla bende de sol kasığımda damar çekilmesi gini bişi oluyor.ama sürekli değil bazen çok kısa süreli. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Belki normalde de oluyordu farketmemişsindir falan diyorum kendime. Sen kaç yıllık evlilik canım yaş kaç bu arada. Ayy ben bide yaşıma takılmış durumdayım. 28 yaşındayım 29 da anne olcam genç anne olamıcam falan diye triplere giriyorum kendi kendime :kızgın:

Valla bende de sol kasığımda damar çekilmesi gini bişi oluyor.ama sürekli değil bazen çok kısa süreli. Ama düşünmemeye çalışıyorum. Belki normalde de oluyordu farketmemişsindir falan diyorum kendime. Sen kaç yıllık evlilik canım yaş kaç bu arada. Ayy ben bide yaşıma takılmış durumdayım. 28 yaşındayım 29 da anne olcam genç anne olamıcam falan diye triplere giriyorum kendi kendime :kızgın:
16 aylık evliyim 23 yaşındayım canım hiç korunmadık ama olmadı mı olmuyor işte

Back