- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi rainbow4607
Bence bu ay bizle alakali degil genel olarak memisler grevde galiba benimde memis durgun
ben eşime bile soruyorum bir değişiklik farkediyomusun diye
yok herzmaanki işte diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu ay bizle alakali degil genel olarak memisler grevde galiba benimde memis durgun
Bizim ilk denememiz. ilk bebek sürprizdi gelişmedi sonra..eşim istiyor ama şu an bebek lafı yasak evde...eşimden gizli yürütüyorum belirti test falan..keendim bakıyorum memelere ☺ben eşime bile soruyorum bir değişiklik farkediyomusun diye
Sen direkt uzman görüşü almissin Eniste yok dediyse yoktur o zamanben eşime bile soruyorum bir değişiklik farkediyomusun diye
Sen direkt uzman görüşü almissin Eniste yok dediyse yoktur o zaman
Bizim ilk denememiz. ilk bebek sürprizdi gelişmedi sonra..eşim istiyor ama şu an bebek lafı yasak evde...eşimden gizli yürütüyorum belirti test falan..keendim bakıyorum memelere ☺
En iyisi valla..şimdi de silik çıktı derken..eşine mi öyle soyliceksn yaniben de öyle yapıcam artık çaktırmicam ya
haberi alıyor düşük oluyor
şimdide negatif çıktı sonucum 8 günüm var daha Allah büyük
Giz sen her wc ye girdiginde idrar israf olmasin diye test mi yapiyon napiyonben de öyle yapıcam artık çaktırmicam ya
haberi alıyor düşük oluyor
şimdide negatif çıktı sonucum 8 günüm var daha Allah büyük
Benimde 18 aslinda ama 19 unda yaparz testadet olmazsam tabi ilk asilamam tutar insallahhhBu arada benim yeni bat 26 haziran
Kaçıncı günü canım senin. Çok silik var gibi ben de göedümkuzum olsun bak ben de geçen ay öyle oldum ama bu ay çizgi var gibi baksana
Benim de ilk aşılamam canım bende 19unda yapıcam test inşallah sağlıkla tutunur lar ikimizde sevinirizBenimde 18 aslinda ama 19 unda yaparz testadet olmazsam tabi ilk asilamam tutar insallahhh
Aşılama tam olarak nasıl oluyor bu konuda hiç bilgim yok benim aydınlatırsanız sevinirimBenim de ilk aşılamam canım bende 19unda yapıcam test inşallah sağlıkla tutunur lar ikimizde seviniriz
Erkek spermlerini bi kaba veriyo ve onlar yıkanıp en sağlıkları geçiliyo kadının adet sonrası yumurta büyütmesi için hap kullanılıp iğne vuruluyo çatlama olacağı gün bu spermler kadın rahmini spekulumla açıp katetel adında ince bi boru ile rahme püskürtülüyo aşılama bu canımAşılama tam olarak nasıl oluyor bu konuda hiç bilgim yok benim aydınlatırsanız sevinirim
Inslalahh onceden baska klomen tedvisi gordunuz mu sorununuz neydintam olarakBenim de ilk aşılamam canım bende 19unda yapıcam test inşallah sağlıkla tutunur lar ikimizde seviniriz
Anladımmm canım çok teşekkür ederim ben direk yumurtaya enjekte ediliyor diye düşünmüştümErkek spermlerini bi kaba veriyo ve onlar yıkanıp en sağlıkları geçiliyo kadının adet sonrası yumurta büyütmesi için hap kullanılıp iğne vuruluyo çatlama olacağı gün bu spermler kadın rahmini spekulumla açıp katetel adında ince bi boru ile rahme püskürtülüyo aşılama bu canım
En iyisi valla..şimdi de silik çıktı derken..eşine mi öyle soyliceksn yani
Giz sen her wc ye girdiginde idrar israf olmasin diye test mi yapiyon napiyon
Nasil negatif cikti tekrar mi test yaptin