• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben eşime bile soruyorum bir değişiklik farkediyomusun diye:KK53:

yok herzmaanki işte diyor:-)
Bizim ilk denememiz. ilk bebek sürprizdi gelişmedi sonra..eşim istiyor ama şu an bebek lafı yasak evde...eşimden gizli yürütüyorum belirti test falan..keendim bakıyorum memelere ☺

Bizim ilk denememiz. ilk bebek sürprizdi gelişmedi sonra..eşim istiyor ama şu an bebek lafı yasak evde...eşimden gizli yürütüyorum belirti test falan..keendim bakıyorum memelere ☺

ben de öyle yapıcam artık çaktırmicam ya
haberi alıyor düşük oluyor
şimdide negatif çıktı sonucum 8 günüm var daha Allah büyük

Kizlar 8 9 gun once erkenden test yapip cikan varmiki erken test yapanlar nasil oluyo boyle

Aşılama tam olarak nasıl oluyor bu konuda hiç bilgim yok benim aydınlatırsanız sevinirim :KK15:
Erkek spermlerini bi kaba veriyo ve onlar yıkanıp en sağlıkları geçiliyo kadının adet sonrası yumurta büyütmesi için hap kullanılıp iğne vuruluyo çatlama olacağı gün bu spermler kadın rahmini spekulumla açıp katetel adında ince bi boru ile rahme püskürtülüyo aşılama bu canım

Erkek spermlerini bi kaba veriyo ve onlar yıkanıp en sağlıkları geçiliyo kadının adet sonrası yumurta büyütmesi için hap kullanılıp iğne vuruluyo çatlama olacağı gün bu spermler kadın rahmini spekulumla açıp katetel adında ince bi boru ile rahme püskürtülüyo aşılama bu canım
Anladımmm canım çok teşekkür ederim ☺️ ben direk yumurtaya enjekte ediliyor diye düşünmüştüm

Back