- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Bu 6. ayımız bu ay daha olmaz çünkü bayram için eşimin memleketine gideceğiz dolayısıyla ev ortamı rahat olmaz bakalım artık hayırlısı ne diyelimüzülme canım en azından adet olabiliyorsun bu ay denersin biraz daha sıkı bi tempoyla olur bence bu iş , ve şuda bir gerçekki rabbimin yazdığı yazıyı kimseler bilemez vakti saati var demekki kaç aydır deniyorsun ?
haýırlısı olsun ama tatil iyi gelecektir emin ol hem kafanı dağıtmış olursun geldiğinde daha rahat bi şekilde devam edersin herşeye hem hemen umudunu kaybetme benim 25 ay oldu hala umudumu kaybetmedimBu 6. ayımız bu ay daha olmaz çünkü bayram için eşimin memleketine gideceğiz dolayısıyla ev ortamı rahat olmaz bakalım artık hayırlısı ne diyelim
Bayaaa olmuş sizinde olmaması değil de bu bekleme süreci çok yıpratıyor allah herkese kolaylık versinhaýırlısı olsun ama tatil iyi gelecektir emin ol hem kafanı dağıtmış olursun geldiğinde daha rahat bi şekilde devam edersin herşeye hem hemen umudunu kaybetme benim 25 ay oldu hala umudumu kaybetmedim
Hayırlı geceler kızlar.. ne yazacağımı da bilmiyorum aslında bata son 5 gün falan kaldi kendimde belirti arayacak halim bile kalmamış onu farkettim.. Rabbim şu mübarek günde evlat isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip eylesin.. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşAllah..
test yaptınmı canım
Canım hamile misimBenimde 8 gun kaldi test yapmama.Bayrama hamis olarak girmek istiyorum ins
Kızlar bata bi hafta vardı aslında ama bu ay yumurtalarim erken gelisti o yuzden yarin çatlatma iğnemin 13.gunu test yapicam dua ediiiiiin[/Q
İnsallah çift çizgiyi görürsün canımm
Bat neydi sizin?Benimde 8 gun kaldi test yapmama.Bayrama hamis olarak girmek istiyorum ins
bakıyorum bakıyorum ben bunu ne zaman yazdım dıye :))) meger adasmısız :)Bat neydi sizin?
bakıyorum bakıyorum ben bunu ne zaman yazdım dıye :))) meger adasmısız :)
+ ben de öğretmenimbakıyorum bakıyorum ben bunu ne zaman yazdım dıye :))) meger adasmısız :)
İnş güzel haberler bekliyoruz dualarımız seninleKızlar bata bi hafta vardı aslında ama bu ay yumurtalarim erken gelisti o yuzden yarin çatlatma iğnemin 13.gunu test yapicam dua ediiiiiin
:)))) hemde öğretmeniz :))Evet öyleymişiz ben de listede gördüm adınızı benim bat tarihim bu değil ki dedim bi anhem adaşız hem de ikimiz de bebek istiyoruz tesadüfe bakın
Degilim hamileysemde daha bilmiyorum canim ayin 12 sinde ogrenicem bakalimCanım hamile misim
14 haziran ama 12 sinde doktor randevum var doktora gitmeden test yapicamBat neydi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?