• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme canım en azından adet olabiliyorsun bu ay denersin biraz daha sıkı bi tempoyla olur bence bu iş , ve şuda bir gerçekki rabbimin yazdığı yazıyı kimseler bilemez vakti saati var demekki kaç aydır deniyorsun ?
Bu 6. ayımız bu ay daha olmaz çünkü bayram için eşimin memleketine gideceğiz dolayısıyla ev ortamı rahat olmaz bakalım artık hayırlısı ne diyelim

Bu 6. ayımız bu ay daha olmaz çünkü bayram için eşimin memleketine gideceğiz dolayısıyla ev ortamı rahat olmaz bakalım artık hayırlısı ne diyelim
haýırlısı olsun ama tatil iyi gelecektir emin ol hem kafanı dağıtmış olursun geldiğinde daha rahat bi şekilde devam edersin herşeye hem hemen umudunu kaybetme benim 25 ay oldu hala umudumu kaybetmedim

haýırlısı olsun ama tatil iyi gelecektir emin ol hem kafanı dağıtmış olursun geldiğinde daha rahat bi şekilde devam edersin herşeye hem hemen umudunu kaybetme benim 25 ay oldu hala umudumu kaybetmedim
Bayaaa olmuş sizinde olmaması değil de bu bekleme süreci çok yıpratıyor allah herkese kolaylık versin

Hayırlı geceler kızlar.. ne yazacağımı da bilmiyorum aslında bata son 5 gün falan kaldi kendimde belirti arayacak halim bile kalmamış onu farkettim.. Rabbim şu mübarek günde evlat isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip eylesin.. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşAllah..

test yaptınmı canım

Iyi aksamlar kızlar cok kötüyüm ya 8 ay oldu düşük yapali ama hala elde var 0 bugün felaket sekilde adet sancisi cektim gozuslerim az sancisi gitti daha adetime 5 gun var ama adet sancisi cekmeme ragmen adet olmadim artik ne yapacağım gercekten bilmiyorum

Kızlar Bat 8 Haziran Bat tarihini bekleyen arakadaşlar 313 ayetel kürsi çekin Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba.. ben disaridan epeydir takip edip yeni uye oldum. Sosyal medya konularinda epey bir yavaşim cok dusunuyorum. 9 aylik evliyim. Ayalrdir test vs bi dunya seye hep hayal kirikligiyla bakiyorum. Degerlerim normal. Ilac kullanmaktan hoslanmiyorum ve tam kendi kafama gore bir doktor buldum diye sevinirken bugun garip bisiy yasadim. Bat haziran 2.. 2 gundur gecikmedeyim. Bu ay yumurtlama dönemimden sonra durmadan bel agrisi, aşırı akinti,istahsizlik ve durmadan uyku hali sıkıntım vardi. Acaba olanilir mi diyerek 5 gun once erken gebelik test yaptim ve iki dk gecmeden bisiy belirmeyince cantama attim. Sonra baktigimda cift cizgi belirtmişti. Fakat silik bir sekilde. Bat gecsin doktora gideyim dedim. Bu arada haka agrilarim devam ediyor. Bugun doktoruma gittim. Doktorum ultrasonda bakti. Israrda yanma varmi, bas donmesi vs. Sordu. Bende durumumu anlattkm. Beni kan testine yollamadi. Onumuzdeki pazartesine kadar bekle, kanaman olmazsa gel dedi. O gune kadarda yat dinlen dedi. Iliski yasak, ilac yasak, agir is yapmak yok dedi. Ben anlamadim baya bilindik bi doktor tun sulanenin gitrigi biri ehrkes iyidir diyor. Bende memnundum ama hic bir sey anlamadim. Simdi nedir bu bi fikri olan..

Son düzenleme:
Back