- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi rainbow4607
Gözün aydın canım1 günde güzel artmış dimi inşallah kat kat yükselir kimyasal olsaydı düşmesi gerekiyordu değerin dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım1 günde güzel artmış dimi inşallah kat kat yükselir kimyasal olsaydı düşmesi gerekiyordu değerin dimi
Canım o hiç belli olmuyor mayıs grubunda adetinden epey sonra çok düşük kanda çıkmıştı o yüzden regl olmadığın sürece umut var bizi haberdar et dualarımız seninleKızlar bugün regl günüm henüz olmadm şimdi bi test yaptım negatif acaba idrara sıkışık degildm ondan mı çıkmadı yada gerçekten yok mu olsa çıkarmıydı? Kasıklarımda agrı var ama hala akıntı geliyor benden normalde hep kuru olurdum. Sizce yarın ilk idrarla deneyim mi adet olmazsam?
Çıktı sonucum dün 42 idi bugün 76.6 başka bir hastanede yaptırdım ama fark etmez heralde yarında bat günüm
Canım kimyasal olsa düşerdi değerin.Rabbimin izniyle inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin.....Çıktı sonucum dün 42 idi bugün 76.6 başka bir hastanede yaptırdım ama fark etmez heralde yarında bat günüm
hiç umudum yok benim ama inşallah haber ederm canım,Allah razı olsunCanım o hiç belli olmuyor mayıs grubunda adetinden epey sonra çok düşük kanda çıkmıştı o yüzden regl olmadığın sürece umut var bizi haberdar et dualarımız seninle
Amin ,amin , amin... her ay umut et bekle bekle sonra yeniden herşeyi başa sar , inş bu son olsun hepimiz içinHayırlı geceler kızlar.. ne yazacağımı da bilmiyorum aslında bata son 5 gün falan kaldi kendimde belirti arayacak halim bile kalmamış onu farkettim.. Rabbim şu mübarek günde evlat isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip eylesin.. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşAllah..
Aminn inşallah yaşadığım stresi anlatamam doktorumu değiştiricem sizin değerinizde kat kat artsın inşallahMaşallah çok sevindim. Önemli olan azalma olmaması. Allah inşallah hepimizin değerlerini arttirsin :)
Doktorun gereksizliği yüzünden boş yere üzüldün .
Çok teşekkür ederimm Allah razı olsunCanım kimyasal olsa düşerdi değerin.Rabbimin izniyle inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin.....
ya adete 5gün kala da test yapmştm ben beklemesine ragmen ikinci çizgi çıkmamştı bugünki yaptıgım test bekledikce ikinci çizgi çıktı aynı markaydı buda digeriyke yarın ilk idrarla denesem mi ki acaba yanıltıyomudur ki beni pofff napsam bilmiyormCanım o hiç belli olmuyor mayıs grubunda adetinden epey sonra çok düşük kanda çıkmıştı o yüzden regl olmadığın sürece umut var bizi haberdar et dualarımız seninle
İnofolic combi yada folden alabilirsin canım. Ama aklında olsun folbiol kullanma yüksek engelli gebeliklerde kullanılan bir folik asittir oKızlar önerebileceğiniz bir folik asit var mı
canım ben 1 senedr folbiol kullanıyorm doktor önerisiyle neden böyle bişeyden bahsetmediİnofolic combi yada folden alabilirsin canım. Ama aklında olsun folbiol kullanma yüksek engelli gebeliklerde kullanılan bir folik asittir o
benim bikere olmuştu doktora gittim ara kanamalar olabilir normal demişti ama içiniz rahat etnicekse bi doktorla görüşün derim.Kızlar bugün adetimin 18. Günü adet olmama 10 gün var az önce iki damla kanamam oldu bu ne olabilir acaba ya. Yumurtam mı çatladı diycem ama 18. Gündeyim bu vakte yumurta kalır mı fikir verin bana
Kızlar bugün adetimin 18. Günü adet olmama 10 gün var az önce iki damla kanamam oldu bu ne olabilir acaba ya. Yumurtam mı çatladı diycem ama 18. Gündeyim bu vakte yumurta kalır mı fikir verin bana
Söylediğin iyi oldu canım teşekkür ederimİnofolic combi yada folden alabilirsin canım. Ama aklında olsun folbiol kullanma yüksek engelli gebeliklerde kullanılan bir folik asittir o
Benim ilk doktorum folbiol verdi bana canım onu kullandım sonra doktor değiştirdim ikinci de inofolic combi kullanalım folbiolun dozu yüksek engelli gebeliklerde kullanıyoruz dedi. Yalnış hatırlamıyorsam bunu burada konuşmuştuk folbiol kullanan bir iki arkadaşa da doktorları dozu yüksek hapın yarısını atın diye uyarıda bulunmuşlarcanım ben 1 senedr folbiol kullanıyorm doktor önerisiyle neden böyle bişeyden bahsetmedi
Kırmızı ya yakın canım da yerleşme olsa yumurtlamamdan 4 gün geçti hemen olabilir mi ki böyle bişeyRengi kırmızı mi, hiç yaşamadım canim. Yerleşme falan diyorlar ya, olabilir mi ki
ben 3 kere klomen kullandım o hapı aldığım zaman yumurtlamama yakın ara kanamam oldu canım yan etkisi olarak yumurtladığımı hep o kanamadan anladım. Şimdi diyorum yumurtlama kanaması olsa klomen kullanmadım adetimin 18. Günümdeyim bu vakte yumurta kalır mı bilemedim valla yabenim bikere olmuştu doktora gittim ara kanamalar olabilir normal demişti ama içiniz rahat etnicekse bi doktorla görüşün derim.