Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A
Ayy İnşAllah canım ya 16 aydır istiyoruz bebek yorulduğumu hissediyorum artık 16 kere hayal kırıklığı 16 görülen adet acıyorum inan kendime

Dimi ya çok zor beklemek, umut etmek, üzülmek. Yakın ya, ben hissediyorum güleceğiniz günler gelecek

Gecen mayis ayindan beri her ay bekliyorum. .umut ediyorum..ve mayis batini 3 gun geçmesine ragmen umutlanmamistim..bugun regl oldum..ve yiprandm gercekten...en iyisi eylulde tup bebek yapmak..ama onun bile garantisi yok..bi sure hesabi dondurup kafami daagitmak istiyorum..dilerim her sey gonlunuzce olur..Her seyin hayirlisi..

Burada kalarak rahat olamıyoruz, kafadan atamıyoruz. En güzelini yaparsın canim. Keşke ben de yapabilsem

rainbow4607 canım beni de listeye ekler misin? bat 25 haziran. Klomen başladık ama prolaktin biraz yüksek çıktı. Muhtemelen dostinex de verecek. Yarın kontrol var bakalım. İnşallah bu ay beklediğimiz güzel haberi alırız hepimiz

G Girltogirl0 9 Haziran Bat

G Girltogirl0 9Haziran

Maalesef hasta oldum an itibariyle
üzülme canım en azından adet olabiliyorsun bu ay denersin biraz daha sıkı bi tempoyla olur bence bu iş , ve şuda bir gerçekki rabbimin yazdığı yazıyı kimseler bilemez vakti saati var demekki kaç aydır deniyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…