• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ayin 12 sinde randevum var aslinda iki tane test alip tekini cuma tekini sali gunu test edip oyle doktora gitmeyi dusunuyodum ama sen kafami karistirdin :işsiz:
Neyse yaa yapip giderim doktorun yaninda gebe olabilirim demektense gogsu mu gere gere hamileyim :halay: yada degilim :olamaz: diyebilirim

Ben iki kere test yaptım ama sadece meraktan tabii ki negatif çıktı. Adetime birkaç gün kala erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Doktor randevum falan yok kafama göre takılıyorum

ben 3 kere klomen kullandım o hapı aldığım zaman yumurtlamama yakın ara kanamam oldu canım yan etkisi olarak yumurtladığımı hep o kanamadan anladım. Şimdi diyorum yumurtlama kanaması olsa klomen kullanmadım adetimin 18. Günümdeyim bu vakte yumurta kalır mı bilemedim valla ya:işsiz:
kalabilir canım ben 20 21.günü yumurtladgmı biliyorm takip yaptırırken farkettik geç çatladıgını

yaa 3 gün geçti bnmde bugünle beraber test yapıyorm çıkmıyor deli olcam :KK43:
Stres yaptığın için geçikiyo olabilir canım bende hamile olduğumu düşündüğüm anlat aşırı kasardım vücudumu sıkmaktan adet gelmezdi ta ki gece uykuda bedenim serbestliği bulur öyle gelirdi

Stres yaptığın için geçikiyo olabilir canım bende hamile olduğumu düşündüğüm anlat aşırı kasardım vücudumu sıkmaktan adet gelmezdi ta ki gece uykuda bedenim serbestliği bulur öyle gelirdi
açıkcası hamile oldugumu düşünmüyorm olmıcak diye stres yapıyorm 2 senedir hep hüsran oldugu için olacakmış gibi düşünemiyorm. Kısmet artık hakkımzda hayırlısı olsun

çift çizgiyi kan tahlilinden sonra görmek istiyorum bu defa :KK48: çıkarsa kanda öyle kaset testlerden yaparım bende :KK48:

inşAllah hepimiz için hayırlı haberler olsun.. rüyalarıma giriyor artık tahliller testler güya bu aya takmıyordum :işsiz:

ben de öyleyim canım :) birazdan ovu yapcam bakalım tekrar koyulaşıyormu

ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif eğer döllenme olsaydı 5 te olsa çıkardı diye düşünüyorum :KK43:

kuzum olsun bak ben de geçen ay öyle oldum ama bu ay çizgi var gibi baksana

Eklentiler

• E50FDB77-562C-492F-BFBF-DF87064E0A9C.jpeg
    E50FDB77-562C-492F-BFBF-DF87064E0A9C.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 75
Back