- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi rainbow4607
-
Anladım. Benim de 15 Haziran en az 1 hafta beklemem gerekiyor test için sanırım.Degilim hamileysemde daha bilmiyorum canim ayin 12 sinde ogrenicem bakalim
14 haziran ama 12 sinde doktor randevum var doktora gitmeden test yapicam
e cevap veren yok mu?Merhaba.. ben disaridan epeydir takip edip yeni uye oldum. Sosyal medya konularinda epey bir yavaşim cok dusunuyorum. 9 aylik evliyim. Ayalrdir test vs bi dunya seye hep hayal kirikligiyla bakiyorum. Degerlerim normal. Ilac kullanmaktan hoslanmiyorum ve tam kendi kafama gore bir doktor buldum diye sevinirken bugun garip bisiy yasadim. Bat haziran 2.. 2 gundur gecikmedeyim. Bu ay yumurtlama dönemimden sonra durmadan bel agrisi, aşırı akinti,istahsizlik ve durmadan uyku hali sıkıntım vardi. Acaba olanilir mi diyerek 5 gun once erken gebelik test yaptim ve iki dk gecmeden bisiy belirmeyince cantama attim. Sonra baktigimda cift cizgi belirtmişti. Fakat silik bir sekilde. Bat gecsin doktora gideyim dedim. Bu arada haka agrilarim devam ediyor. Bugun doktoruma gittim. Doktorum ultrasonda bakti. Israrda yanma varmi, bas donmesi vs. Sordu. Bende durumumu anlattkm. Beni kan testine yollamadi. Onumuzdeki pazartesine kadar bekle, kanaman olmazsa gel dedi. O gune kadarda yat dinlen dedi. Iliski yasak, ilac yasak, agir is yapmak yok dedi. Ben anlamadim baya bilindik bi doktor tun sulanenin gitrigi biri ehrkes iyidir diyor. Bende memnundum ama hic bir sey anlamadim. Simdi nedir bu bi fikri olan..
Canım belki düşük tehliken olabilir belki seni umutlandırmak istememiştir bu kadar üstüne basa basa yat dinlen ağır kaldırma ilişki yasak dediyse muhtemelen öyle bişey kuzum yapıcagın en uygun hareket ayaklarını yukarı dikip uzanmak Rabbim inşallah tahminim gibiyse bebeğini sana tutunmasını nasip etsine cevap veren yok mu?
Yani iyide kan testi yapmadsn bunu anlamasi mumkun degil. Ultrasyon icin olsa bile daha kucuk.. ben hamike ldugumdan supheliyim yaniCanım belki düşük tehliken olabilir belki seni umutlandırmak istememiştir bu kadar üstüne basa basa yat dinlen ağır kaldırma ilişki yasak dediyse muhtemelen öyle bişey kuzum yapıcagın en uygun hareket ayaklarını yukarı dikip uzanmak Rabbim inşallah tahminim gibiyse bebeğini sana tutunmasını nasip etsin
Doktorun bişey farketmiştir kuzum eğer bahsettiğin kadar iyi bi doktorsa yoksa bütün bunları niye yasaklasın ki eğer içine sinmiyosa bu durum yarın sağlık ocagından gebelik testi yaptır ama yinede doktorunu dinle ağır kaldırmaYani iyide kan testi yapmadsn bunu anlamasi mumkun degil. Ultrasyon icin olsa bile daha kucuk.. ben hamike ldugumdan supheliyim yani
yok canım yapmadım.. cuma günü direk kan vermeyi düşünüyorum bu sefer çift çizgiden önce kanı deneyeyim diyorum değişiklik olsun
Erken gebelik testi mi yapicaksin kan testi miAnladım. Benim de 15 Haziran en az 1 hafta beklemem gerekiyor test için sanırım.
Merhaba.. ben disaridan epeydir takip edip yeni uye oldum. Sosyal medya konularinda epey bir yavaşim cok dusunuyorum. 9 aylik evliyim. Ayalrdir test vs bi dunya seye hep hayal kirikligiyla bakiyorum. Degerlerim normal. Ilac kullanmaktan hoslanmiyorum ve tam kendi kafama gore bir doktor buldum diye sevinirken bugun garip bisiy yasadim. Bat haziran 2.. 2 gundur gecikmedeyim. Bu ay yumurtlama dönemimden sonra durmadan bel agrisi, aşırı akinti,istahsizlik ve durmadan uyku hali sıkıntım vardi. Acaba olanilir mi diyerek 5 gun once erken gebelik test yaptim ve iki dk gecmeden bisiy belirmeyince cantama attim. Sonra baktigimda cift cizgi belirtmişti. Fakat silik bir sekilde. Bat gecsin doktora gideyim dedim. Bu arada haka agrilarim devam ediyor. Bugun doktoruma gittim. Doktorum ultrasonda bakti. Israrda yanma varmi, bas donmesi vs. Sordu. Bende durumumu anlattkm. Beni kan testine yollamadi. Onumuzdeki pazartesine kadar bekle, kanaman olmazsa gel dedi. O gune kadarda yat dinlen dedi. Iliski yasak, ilac yasak, agir is yapmak yok dedi. Ben anlamadim baya bilindik bi doktor tun sulanenin gitrigi biri ehrkes iyidir diyor. Bende memnundum ama hic bir sey anlamadim. Simdi nedir bu bi fikri olan..
Test yaparkenki heyecanben de cuma göz randevuma gidicem kan vereyim dedim ama testleri yaparkenki heyecanı kaybetmek istemiyorum :)) test delisi oldum
hadi inşallah hayırlı sonuçlarla gel ve haber ver mutlaka
Test yaparkenki heyecan
Hic bir seye degismem diyosun yani
Kliselesti artik bu laf ama gecen ay bi dunya belirti vardi negatif cikti bu ay hic belirti yokaynen öyle canım :) çizgi görmek muhteşem bir duygu :)
sende belirtiler varmı?
ben de cuma göz randevuma gidicem kan vereyim dedim ama testleri yaparkenki heyecanı kaybetmek istemiyorum :)) test delisi oldum
hadi inşallah hayırlı sonuçlarla gel ve haber ver mutlaka
Ben de sizden fikir almaya çalışıyordum aslındaErken gebelik testi mi yapicaksin kan testi mi
Fikir alayim ona gore bende ayni yontemi uygulayabilirim daha fazla beklemeden
Benim ayin 12 sinde randevum var aslinda iki tane test alip tekini cuma tekini sali gunu test edip oyle doktora gitmeyi dusunuyodum ama sen kafami karistirdinBen de sizden fikir almaya çalışıyordum aslında
Stajyerim var. Hem benim hanimda stajyer hemde Bi dogum merkezinde calisiyor. Ona anlatrim dun ki olanlari ben gelio test yaoicam dedi. Ama onlar kaset testlerle yapiyorlarmis. Bakalim. Bend ehic cift cigiyi gormedim. Butun testlerimi evde dolapta kutuda biriktiriyordum hic birinde cift olmamisti. Olmazsa gidip israr etcem doktora test yaosin diye. Cok strese girdim.İlk kimyasal gebelik geçirdiğimde ben de böyle öğrenmiştim. Teste sadece 3 dk baktım belirmeyince çöpe attım. Akşam çöpü atacakken tekrar bakmak istedim ve çift çizgi vardı. Bence hamilesiniz. Çünkü hamile olmadığım zamanlar o test saatler geçse bile asla çift çizgi olmadı. Bence bugün hemen kan tahlili yaptırın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?