Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım o hiç belli olmuyor mayıs grubunda adetinden epey sonra çok düşük kanda çıkmıştı o yüzden regl olmadığın sürece umut var bizi haberdar et dualarımız seninle

Hayırlı geceler kızlar.. ne yazacağımı da bilmiyorum aslında bata son 5 gün falan kaldi kendimde belirti arayacak halim bile kalmamış onu farkettim.. Rabbim şu mübarek günde evlat isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip eylesin.. hamile olanlara bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşAllah..

Amin ,amin , amin... her ay umut et bekle bekle sonra yeniden herşeyi başa sar , inş bu son olsun hepimiz için

Maşallah çok sevindim. Önemli olan azalma olmaması. Allah inşallah hepimizin değerlerini arttirsin :)

Doktorun gereksizliği yüzünden boş yere üzüldün .
Aminn inşallah yaşadığım stresi anlatamam doktorumu değiştiricem sizin değerinizde kat kat artsın inşallah

Canım o hiç belli olmuyor mayıs grubunda adetinden epey sonra çok düşük kanda çıkmıştı o yüzden regl olmadığın sürece umut var bizi haberdar et dualarımız seninle
ya adete 5gün kala da test yapmştm ben beklemesine ragmen ikinci çizgi çıkmamştı bugünki yaptıgım test bekledikce ikinci çizgi çıktı aynı markaydı buda digeriyke yarın ilk idrarla denesem mi ki acaba yanıltıyomudur ki beni pofff napsam bilmiyorm

Kızlar bugün adetimin 18. Günü adet olmama 10 gün var az önce iki damla kanamam oldu bu ne olabilir acaba ya. Yumurtam mı çatladı diycem ama 18. Gündeyim bu vakte yumurta kalır mı fikir verin bana

Kızlar bugün adetimin 18. Günü adet olmama 10 gün var az önce iki damla kanamam oldu bu ne olabilir acaba ya. Yumurtam mı çatladı diycem ama 18. Gündeyim bu vakte yumurta kalır mı fikir verin bana
benim bikere olmuştu doktora gittim ara kanamalar olabilir normal demişti ama içiniz rahat etnicekse bi doktorla görüşün derim.

Rengi kırmızı mi, hiç yaşamadım canim. Yerleşme falan diyorlar ya, olabilir mi ki

canım ben 1 senedr folbiol kullanıyorm doktor önerisiyle neden böyle bişeyden bahsetmedi
Benim ilk doktorum folbiol verdi bana canım onu kullandım sonra doktor değiştirdim ikinci de inofolic combi kullanalım folbiolun dozu yüksek engelli gebeliklerde kullanıyoruz dedi. Yalnış hatırlamıyorsam bunu burada konuşmuştuk folbiol kullanan bir iki arkadaşa da doktorları dozu yüksek hapın yarısını atın diye uyarıda bulunmuşlar

benim bikere olmuştu doktora gittim ara kanamalar olabilir normal demişti ama içiniz rahat etnicekse bi doktorla görüşün derim.
ben 3 kere klomen kullandım o hapı aldığım zaman yumurtlamama yakın ara kanamam oldu canım yan etkisi olarak yumurtladığımı hep o kanamadan anladım. Şimdi diyorum yumurtlama kanaması olsa klomen kullanmadım adetimin 18. Günümdeyim bu vakte yumurta kalır mı bilemedim valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…