• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence doktorun ağzına bakıp beklemeyin. Hem siz rahatlayın hem de inşallah bebiş:)
Ki değeriniz kimyasal gebelik olur zaten denilecek kadar da düşük değil. Gayet normal bir değer. Adetten önceki tahlilde 700 lerde başlıcak hali yok ya.. siz içinizi ferah tutun. Bir de ben kimyasal gebelik geçirirken aşırı agrım vardı. Baya baya hem de..

Yok canım benim yanlış anlamam.yani bende ilk defa kullanıyorum.zaten pinpirikli biriyim.bilmediğim birşey mi var acaba diye soruyum.arkadaşım bende kullandım.sonra banada gel dedi.eğer yumurta çatlamamış ise iğne veriyolar dedi.zaten spermlerde 24 ile 72 saat arası vücutta canlı kalıyorlar ya.zaten vücutta sperm var.catlatma iğnesi oluncada birleşme olur diye mu düşündü acaba.aman ne bileyim buranın en iyi doktorlarından biri diye gidiyorum.vardır bu bildiği.zaten olmazsa ara verecem biraz.kafaya takmaktan tansiyonum çıkıyor başım ağrıyor.Rabbim mübarek günde hepimize sağlıklı sıhhatli vakitli evlatlar nasip eylesin.Tevekkül edecem artık.elinden geleni yapma ya çalışıyorum artık nasip....
Aynen stres yapma cnm bende kullandım 6. Gün baktı iğne yaptı kendi çatlamasını beklemedim iğneden 36 saat sonra ilk ilişki diyo dr. Yani aynen anlattığın gibi inşallah olur ilk denemende :)

Bence doktorun ağzına bakıp beklemeyin. Hem siz rahatlayın hem de inşallah bebiş:)
Ki değeriniz kimyasal gebelik olur zaten denilecek kadar da düşük değil. Gayet normal bir değer. Adetten önceki tahlilde 700 lerde başlıcak hali yok ya.. siz içinizi ferah tutun. Bir de ben kimyasal gebelik geçirirken aşırı agrım vardı. Baya baya hem de..
Çok şükür ağrım yok lekelenmede dünden sonra gelmedi 1 günde yükseliş olur mu yarın kan veriyim diyodum ben

Eklentiler

• FE60C8E2-E5BA-49AA-82A1-370E8DB98962.png
    FE60C8E2-E5BA-49AA-82A1-370E8DB98962.png
    309,4 KB · Görüntüleme: 36
  • B2514185-777E-402F-8E66-C10E55C058C9.png
    B2514185-777E-402F-8E66-C10E55C058C9.png
    356,4 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bugün regl günüm henüz olmadm şimdi bi test yaptım negatif acaba idrara sıkışık degildm ondan mı çıkmadı yada gerçekten yok mu olsa çıkarmıydı? Kasıklarımda agrı var ama hala akıntı geliyor benden normalde hep kuru olurdum. Sizce yarın ilk idrarla deneyim mi adet olmazsam?

1 günde güzel artmış dimi inşallah kat kat yükselir kimyasal olsaydı düşmesi gerekiyordu değerin dimi
Evet canim yarin gitseymissin iki kati artacakmis zaten iki katina yakin cikmis sonucun.doktor belki reglin gecmis sanip oyle degerin düşük ciktigini dusunmustur.regle daha varken bile iyi bir sonucla ogrenmissin mayis ayinda bir arkadasimiz regli 5 gun gectiginde degeri 20 ydi cokta guzel artti degeri

Evet canim yarin gitseymissin iki kati artacakmis zaten iki katina yakin cikmis sonucun.doktor belki reglin gecmis sanip oyle degerin düşük ciktigini dusunmustur.regle daha varken bile iyi bir sonucla ogrenmissin mayis ayinda bir arkadasimiz regli 5 gun gectiginde degeri 20 ydi cokta guzel artti degeri
Çok rahatladım çokkk doktorlar çok vicdansız valla adam direk kimyasal dedi

Back