Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:25

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:67,1 idi en son

HEDEF KİLONUZ: 64 şimdilik

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı

ÇOCUK SAYISI:2

KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi çok seviyorum 😁

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendime olan öz güvenimin daha da artması için

Merhaba kızlar
Bugunku menüm
Sabah 11.00 cıvarı
2 yumurta
4 zeytin
Çeyrek simit
2 parça peynir
Cay

Ara
1 kömbe
Çay

Saat 14.00
Kıymalı kabak yemegi 5 6 kaşık

Ara
1 Türk kahvesi
1 ekler

Akşam
1 dilim somonun yarısı
Bolca yeşillik salatası
1 bağ semizotu salatasının yarısından fazlasını yedim
1 dün yediğim fındıklı şekerleme
1 hurma

Ay aburcuburları bıraz abartmışım :(
Purple58 Purple58
Okulda masada duruyor yemeyınce de gözüm kalıyor ama yarın bogazımı tutucam sürekli yedım bugün yarın yemeyeceğim.
Afiyet olsun canım mesele işte irademize sahip olmak malesef heryerde bizi cezbeden şeyler çıkıyor karşımıza ama reddetmeyi öğrenmemiz gerek sanırım
Canım tatlı şeyler istiyor sankı yememişim gıbı
Yeme sakinn diyecektim ki yememişsin zaten çok.sukur 😂
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Purple58 Purple58

sabah 09.10
60 gr siyez+karabuğday ekmeği arasına ezine peynirli tost
domates

öğlen 12.20
2 orta boy karnıyarık
3 yk yoğurt
2 lokma sabahki ekmekten, 1 pirinç patlağı

ara 15.00-16.30
1 orta boy muz+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 salatalık

akşam 18.45
2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası (yarması azdı)
5-6 yk etli enginar yemeği
çoban salata
40 gr tahıl ekmeği
1 tadelle+ 1 yk yoğurt

çay içiyorum şimdi. madensuyu içerim.

1,5 lt su

14.000 adım
Afiyet olsun kaptanim ciko yu görmemiştim ta ki aşağı daki yorumları görene kadar 😂😂 menüde siritmamis🤣🤣 ama daha yeme olurmu 2 gün kaldı tartıya
🍂🍁🍂Çarşamba🍂🍁🍂

🍁7.30

4 kibrit kutusu tahin ekmeği
İle sucuklu kaşarlı tost
1 yumurta
7 zeytin , domates salatalik

🍁Aralarda . 2 Kahve
2 Yeşil çay

🍁17.00
Kremalı kabak çorba
Ispanakli turşu kavurma
1 tavuk but
Az tere, 1 avuç cekirdek
10 kabuklu yer fıstığı

🍁Ara
Maden suyu

🍂🍁🍂Spor 3200 adım
+21 dk Growwithjo videosu🍂🍁🍂

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
Afiyet olsun çiçeğim diyecek başka bise bulamıyorum senin menulerind helal olsun
Kızlar dünden beri şöyle birşey oldu. Dün baktım masanın üzerinde açılmış bir paket petibör büskivi var. Bu sabah baktım mutfakta yine açılmış 1 paket petibör var. Evdekilere dedim zaten açılmış var eğer yemek isterseniz bunu yiyin dedim. Bu akşam baktım masanın üzerinde 1 paket daha açılmış petibör var. En sonunda oğlumu fırçaladım niye sürekli paket açıyorsun günah değilmi diye.
Oğlumun cevabı. Anne geçen sefer sen kalan petibörleri değerlendirdim mozaik pasta yaptım dedinya bende mozaik pastaya alt yapı hazırladım dedi👉😁. Bu çocuklar çok fena ya
Yaa yerim o bicirigi 😂😂🥰
9 Nisan Çarşamba
12.00: 2 yumurta, az kaşar peynir, 7 zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, bir dilim elma, pancar, marul
15.30-16.00: fırında zeytinyağlı karnabahar üzerine ev yapımı yoğurt(toplamda bir kase kadardı), 1 tabak kuru fasulye, 10 fındık

Su: 2 lt
Spor: 30 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
Afiyet olsun canım ❤️
ADINIZ: ( isteğe bağlı )

YAŞINIZ:25

BOYUNUZ:160

KİLONUZ:67,1 idi en son

HEDEF KİLONUZ: 64 şimdilik

MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı

ÇOCUK SAYISI:2

KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi çok seviyorum 😁

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendime olan öz güvenimin daha da artması için
Hosgeldiniz aramıza çok verilecek kilonuz yokmuş hemen gider inşallah oda

Afiyet olsun canım mesele işte irademize sahip olmak malesef heryerde bizi cezbeden şeyler çıkıyor karşımıza ama reddetmeyi öğrenmemiz gerek sanırım

Afiyet olsun kaptanim ciko yu görmemiştim ta ki aşağı daki yorumları görene kadar 😂😂 menüde siritmamis🤣🤣 ama daha yeme olurmu 2 gün kaldı tartıya

Afiyet olsun çiçeğim diyecek başka bise bulamıyorum senin menulerind helal olsun

Yaa yerim o bicirigi 😂😂🥰

Afiyet olsun canım ❤️

Hoşbuldum inşAllah 🤲🏻 ♥️

Malesef öyle ya heleki çocuklu evlerde makarnasiz olmuyor bisey bulamayinca hemen makarnaya kosuyorum.Okadar çok istiyorum ki saglikli bol sebzeli yemekler ama hayaller hayatlar.Şimdi benim kizlar peşimde dolanio anne ıvır zıvır saati yapmiyormuyuz die 🤦🤣
evet valla makarna kurtarıcı yemek oluyor ve çok seviyoruz 😪

60kiloyum 60kiloyum Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna ; tarçınlı kayısılı su - zerdecal zencefil limon sirkeli sıcak su - Yesil detox(salatalik limon tozzencefil tarcin semizotu yesilelma madensuyu)

Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Açık kaşarlı tost bugday ekmek dikdortgen
4zeytin
1salatalık
Yarım domates

17.00
1 tabak kavrulmuş ıspanak
Çoban salata
Yoğurt

22.00
Yoğurt kürü(pulbiber limon)

60kiloyum 60kiloyum Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Aç karna ; tarçınlı kayısılı su - zerdecal zencefil limon sirkeli sıcak su - Yesil detox(salatalik limon tozzencefil tarcin semizotu yesilelma madensuyu)

Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Açık kaşarlı tost bugday ekmek dikdortgen
4zeytin
1salatalık
Yarım domates

17.00
1 tabak kavrulmuş ıspanak
Çoban salata
Yoğurt

22.00
Yoğurt kürü(pulbiber limon)
afiyet olsun canım 😍

Ay geçmiş olsun😮 gargara falan var mı evde uyustursun biraz bogazini
Sabah yaptım sirkeli su ile. Ne kadar etki ederse artık. Evde gargara yoktu canım.
Çok geçmiş olsun antibiyotik başladınız mi başka türlü geçmez o boğaz
Yok canım ilaç yazdiramadim ki. Ben okuldan çıkınca aile hekimliklerini kapanıyor. Cuma günü gideceğim olmazsa
sibel_84 sibel_84 canımm çokk geçmiş olsun ilaç başlasan iyi olur gibi
Ya bir de üzerine regl eklendi. Ohhhh tuz biber oldu.
Canım çok geçmiş olsun. Seninle ben bir türlü hastalıkları atlatamadik. Rabbım beterinden korusun
Valla canım şey derler burada . Bir totomuz düzelmedi bu sene. 🤣🤣 Kendimi iyi ediyorum çocuklar başlıyor. Ahha onlar iyi oldu. Sıra bana geliyor yeniden

Hep yedin anlik mutluluk disinda ne verdi yag kilo saglik sorunu kendini begenmeme vs vs sebep oldugu cook sey var demi ama yemezsen dinc saglikli kendine özguvenli istedigini giyen kendini begenen bir insan olursun secim senin 🤩
BIz niye istedigimiz kiloda istedigini giyinen insanlar olmaliyim bukadar güçsüzmüyüz
Evet bıraz ağır oldu bana ama benım ıyılıgım için yazdığını buluyorum canım hep yaz :KK68:
Beth18 Beth18 Canim affina sıgınarak yazdim yazdiklarim bu ara iç sesim baslayip baslayip birakmaktan biktim cunku insallah bu sefer basaralim :KK68::KK36:
Evet evet benım de öyle. Aslında ben daha çok sağlıklı olmak ve fit görünmek istıyorum khı kesersem olacak aslında

Yaa yerim o bicirigi 😂😂🥰

Afiyet olsun canım ❤️

Öyle haklısın ki ama ısrar eden yok ye dıyen yok önünde görünce dayanamıyorum Bırde hızlı hızlı yıyorum kımse görmeden :)

millete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
evde makarnayı ayda bir yaparız diyor vs.

işyerinden bir arkadaşla Ramazandan önce markete girmiştik. makarna reyonunda iyi bir markanın indirimi vardı. evde yeterince var almayacağım almak istersen bak dedim. o da bana, biliyor musun ben makarna markalarını pek bilmem, evde pek yapmayız dedi 🙄 dedim ben de tüm markalarını bilirim... :KK14: makarnasız bir hayat düşünemiyorum :KK43:
Aynı ben o dedıgın ındırımden ben de bolca aldım m ile başlıyor marketın adı hatta dı mı? Bu arada bende bır tatlıyı cıkolatayı bıtırmezsem rüyama gırer

kızlarcım iyi akşamlar 🩷
ben ipin ucunu fazla salmaya başladım, bu işe bir dur demek için yarın itibariyle geri gelicem🫡
bütün azarlamalara, savaşlara, dövüşlere ve yarışlara hazırım ctesi beni de takımlara alır mısınız 😭
73 kilo falanım sanıyorum sabah tartılırım. kendime hedefim yaza kadar 65 olmak olsun
seviliyosunuz öptüm sizi

Hadi bakalım yeni başlangıcın hayırlı olsun. Haftadonlari da beyaz un yerine daha sağlıklı onları tercih edebilirsin. İnan una benzeyen o kadar çok tahıl unu var ki ya da baklagil unu.
Biz keto'da yumurtalı tahin ekmeği ile idare edip duruyoruz. Tadı da ya yumurtaya benziyor ya tahine 😅 sırf dokusu ekmeğe benzediği için bile kurtarıcı 🤗
Yulaf kepeği nohut mercimek ekmekleri çok daha leziz alternatifler.
Değişik unlardan aldım, keşke yapabilsem, hiç halim kalmıyor, ev işini, yemeği halletsem şükrediyorum

Hep yedin anlik mutluluk disinda ne verdi yag kilo saglik sorunu kendini begenmeme vs vs sebep oldugu cook sey var demi ama yemezsen dinc saglikli kendine özguvenli istedigini giyen kendini begenen bir insan olursun secim senin 🤩
BIz niye istedigimiz kiloda istedigini giyinen insanlar olmaliyim bukadar güçsüzmüyüz
Yedikten sonraki pişmanlığım şekil değiştirdi
Filistin’deki savaş mağdurlarını düşününce çok vicdan yapıyorum. Nefsim isteyip yediğim zaman ağlamak istiyorum

millete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
evde makarnayı ayda bir yaparız diyor vs.

işyerinden bir arkadaşla Ramazandan önce markete girmiştik. makarna reyonunda iyi bir markanın indirimi vardı. evde yeterince var almayacağım almak istersen bak dedim. o da bana, biliyor musun ben makarna markalarını pek bilmem, evde pek yapmayız dedi 🙄 dedim ben de tüm markalarını bilirim... :KK14: makarnasız bir hayat düşünemiyorum :KK43:
Çiko konusunda seninle aynıyım, dibini görmem lazım
Malum markanın sürülen versiyonunu kartonlarla alırdık ve 1 kavanoz 3 günde biterdi
Aylardır almıyoruzda yemiyoruzda, küçük oğlanın canı aşırı isteyince 1 kavanoz almış, birgün büyük oğlanla Bikaç lokma yedik, inan nefret geldi, ağzımda çirkin bir tat bıraktı, oysa eskiden kaşıklardım

Makarnayı arada yapsamda aylarca yememişliğim vardır, severim, illede yemek zorunda deyilim

Benimde kilo almama sebep tatli aburcubur vs cocuklar dur durak bilmez ya versen ben ayni oyleyim yazin dondurma .Yemek yemek kadar benim icin onemli onemliydi diyim artik insallah
Aslinda seker zehir babam kanser hastasi pet cekimlerinde seker iciriyorlar kanser hucresini gormek icin.Bizde keyifle yiyiyoruz ama sahiden anlik mutluluk veriyor maalesef saglikli alternatifler bulmak zorundayiz
Allah babacığına şifa versin canım 🤲🏼

Back
X