- 15 Kasım 2020
- 12.920
- 70.743
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette katılabilirsiniz, ilk sayadaki formu doldurursanz tanışmış oluruzMerhaba bende aranıza katılabilirmiyim?![]()
Teşekkürler tamamElbette katılabilirsiniz, ilk sayadaki formu doldurursanz tanışmış oluruz![]()
Afiyet olsun canım mesele işte irademize sahip olmak malesef heryerde bizi cezbeden şeyler çıkıyor karşımıza ama reddetmeyi öğrenmemiz gerek sanırımMerhaba kızlar
Bugunku menüm
Sabah 11.00 cıvarı
2 yumurta
4 zeytin
Çeyrek simit
2 parça peynir
Cay
Ara
1 kömbe
Çay
Saat 14.00
Kıymalı kabak yemegi 5 6 kaşık
Ara
1 Türk kahvesi
1 ekler
Akşam
1 dilim somonun yarısı
Bolca yeşillik salatası
1 bağ semizotu salatasının yarısından fazlasını yedim
1 dün yediğim fındıklı şekerleme
1 hurma
Ay aburcuburları bıraz abartmışım
Purple58
Okulda masada duruyor yemeyınce de gözüm kalıyor ama yarın bogazımı tutucam sürekli yedım bugün yarın yemeyeceğim.
Yeme sakinn diyecektim ki yememişsin zaten çok.sukurCanım tatlı şeyler istiyor sankı yememişim gıbı
Afiyet olsun kaptanim ciko yu görmemiştim ta ki aşağı daki yorumları görene kadarBoncuk2307
Ellssa
Purple58
sabah 09.10
60 gr siyez+karabuğday ekmeği arasına ezine peynirli tost
domates
öğlen 12.20
2 orta boy karnıyarık
3 yk yoğurt
2 lokma sabahki ekmekten, 1 pirinç patlağı
ara 15.00-16.30
1 orta boy muz+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 salatalık
akşam 18.45
2 kepçe yarmalı yoğurt çorbası (yarması azdı)
5-6 yk etli enginar yemeği
çoban salata
40 gr tahıl ekmeği
1 tadelle+ 1 yk yoğurt
çay içiyorum şimdi. madensuyu içerim.
1,5 lt su
14.000 adım
Afiyet olsun çiçeğim diyecek başka bise bulamıyorum senin menulerind helal olsunÇarşamba
7.30
4 kibrit kutusu tahin ekmeği
İle sucuklu kaşarlı tost
1 yumurta
7 zeytin , domates salatalik
Aralarda . 2 Kahve
2 Yeşil çay
17.00
Kremalı kabak çorba
Ispanakli turşu kavurma
1 tavuk but
Az tere, 1 avuç cekirdek
10 kabuklu yer fıstığı
Ara
Maden suyu
Spor 3200 adım
+21 dk Growwithjo videosu
Ellssa
Boncuk2307
Purple58
Yaa yerim o bicirigiKızlar dünden beri şöyle birşey oldu. Dün baktım masanın üzerinde açılmış bir paket petibör büskivi var. Bu sabah baktım mutfakta yine açılmış 1 paket petibör var. Evdekilere dedim zaten açılmış var eğer yemek isterseniz bunu yiyin dedim. Bu akşam baktım masanın üzerinde 1 paket daha açılmış petibör var. En sonunda oğlumu fırçaladım niye sürekli paket açıyorsun günah değilmi diye.
Oğlumun cevabı. Anne geçen sefer sen kalan petibörleri değerlendirdim mozaik pasta yaptım dedinya bende mozaik pastaya alt yapı hazırladım dedi. Bu çocuklar çok fena ya
Afiyet olsun canım9 Nisan Çarşamba
12.00: 2 yumurta, az kaşar peynir, 7 zeytin, 1 ince dilim organik ekmek, bir dilim elma, pancar, marul
15.30-16.00: fırında zeytinyağlı karnabahar üzerine ev yapımı yoğurt(toplamda bir kase kadardı), 1 tabak kuru fasulye, 10 fındık
Su: 2 lt
Spor: 30 dk dışarıda yürüyüş
Ellssa
Boncuk2307
Purple58
Hosgeldiniz aramıza çok verilecek kilonuz yokmuş hemen gider inşallah odaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:67,1 idi en son
HEDEF KİLONUZ: 64 şimdilik
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemeyi çok seviyorum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendime olan öz güvenimin daha da artması için
Hoşbuldum inşAllahAfiyet olsun canım mesele işte irademize sahip olmak malesef heryerde bizi cezbeden şeyler çıkıyor karşımıza ama reddetmeyi öğrenmemiz gerek sanırım
Yeme sakinn diyecektim ki yememişsin zaten çok.sukur
Afiyet olsun kaptanim ciko yu görmemiştim ta ki aşağı daki yorumları görene kadarmenüde siritmamis
ama daha yeme olurmu 2 gün kaldı tartıya
Afiyet olsun çiçeğim diyecek başka bise bulamıyorum senin menulerind helal olsun
Yaa yerim o bicirigi
Afiyet olsun canım
Hosgeldiniz aramıza çok verilecek kilonuz yokmuş hemen gider inşallah oda
evet valla makarna kurtarıcı yemek oluyor ve çok seviyoruzMalesef öyle ya heleki çocuklu evlerde makarnasiz olmuyor bisey bulamayinca hemen makarnaya kosuyorum.Okadar çok istiyorum ki saglikli bol sebzeli yemekler ama hayaller hayatlar.Şimdi benim kizlar peşimde dolanio anne ıvır zıvır saati yapmiyormuyuz die![]()
afiyet olsun canım60kiloyum
Ellssa
Boncuk2307
Aç karna ; tarçınlı kayısılı su - zerdecal zencefil limon sirkeli sıcak su - Yesil detox(salatalik limon tozzencefil tarcin semizotu yesilelma madensuyu)
Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Açık kaşarlı tost bugday ekmek dikdortgen
4zeytin
1salatalık
Yarım domates
17.00
1 tabak kavrulmuş ıspanak
Çoban salata
Yoğurt
22.00
Yoğurt kürü(pulbiber limon)
Sabah yaptım sirkeli su ile. Ne kadar etki ederse artık. Evde gargara yoktu canım.Ay geçmiş olsungargara falan var mı evde uyustursun biraz bogazini
Yok canım ilaç yazdiramadim ki. Ben okuldan çıkınca aile hekimliklerini kapanıyor. Cuma günü gideceğim olmazsaÇok geçmiş olsun antibiyotik başladınız mi başka türlü geçmez o boğaz
Ya bir de üzerine regl eklendi. Ohhhh tuz biber oldu.sibel_84 canımm çokk geçmiş olsun ilaç başlasan iyi olur gibi
Valla canım şey derler burada . Bir totomuz düzelmedi bu sene.Canım çok geçmiş olsun. Seninle ben bir türlü hastalıkları atlatamadik. Rabbım beterinden korusun
oğlun kaç yaşında canım?Benim oğlumda çok seviyor doğum gününde de istedi. Cumartesi yaparim artık. Yoksa içime dert olur![]()
Evet bıraz ağır oldu bana ama benım ıyılıgım için yazdığını buluyorum canım hep yazHep yedin anlik mutluluk disinda ne verdi yag kilo saglik sorunu kendini begenmeme vs vs sebep oldugu cook sey var demi ama yemezsen dinc saglikli kendine özguvenli istedigini giyen kendini begenen bir insan olursun secim senin
BIz niye istedigimiz kiloda istedigini giyinen insanlar olmaliyim bukadar güçsüzmüyüz
Evet evet benım de öyle. Aslında ben daha çok sağlıklı olmak ve fit görünmek istıyorum khı kesersem olacak aslındaBeth18 Canim affina sıgınarak yazdim yazdiklarim bu ara iç sesim baslayip baslayip birakmaktan biktim cunku insallah bu sefer basaralim
![]()
Öyle haklısın ki ama ısrar eden yok ye dıyen yok önünde görünce dayanamıyorum Bırde hızlı hızlı yıyorum kımse görmeden :)Afiyet olsun canım mesele işte irademize sahip olmak malesef heryerde bizi cezbeden şeyler çıkıyor karşımıza ama reddetmeyi öğrenmemiz gerek sanırım
Yeme sakinn diyecektim ki yememişsin zaten çok.sukur
Afiyet olsun kaptanim ciko yu görmemiştim ta ki aşağı daki yorumları görene kadarmenüde siritmamis
ama daha yeme olurmu 2 gün kaldı tartıya
Afiyet olsun çiçeğim diyecek başka bise bulamıyorum senin menulerind helal olsun
Yaa yerim o bicirigi
Afiyet olsun canım
Hosgeldiniz aramıza çok verilecek kilonuz yokmuş hemen gider inşallah oda
Aynı ben o dedıgın ındırımden ben de bolca aldım m ile başlıyor marketın adı hatta dı mı? Bu arada bende bır tatlıyı cıkolatayı bıtırmezsem rüyama gırermillete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
evde makarnayı ayda bir yaparız diyor vs.
işyerinden bir arkadaşla Ramazandan önce markete girmiştik. makarna reyonunda iyi bir markanın indirimi vardı. evde yeterince var almayacağım almak istersen bak dedim. o da bana, biliyor musun ben makarna markalarını pek bilmem, evde pek yapmayız dedidedim ben de tüm markalarını bilirim...
makarnasız bir hayat düşünemiyorum
![]()
Yok olmuyorBira olmuo ama demiBende bu tarz biseyler gormustum artik sizden gördüklerimi yapayim sagolasin
Değişik unlardan aldım, keşke yapabilsem, hiç halim kalmıyor, ev işini, yemeği halletsem şükrediyorumHadi bakalım yeni başlangıcın hayırlı olsun. Haftadonlari da beyaz un yerine daha sağlıklı onları tercih edebilirsin. İnan una benzeyen o kadar çok tahıl unu var ki ya da baklagil unu.
Biz keto'da yumurtalı tahin ekmeği ile idare edip duruyoruz. Tadı da ya yumurtaya benziyor ya tahinesırf dokusu ekmeğe benzediği için bile kurtarıcı
Yulaf kepeği nohut mercimek ekmekleri çok daha leziz alternatifler.
Yedikten sonraki pişmanlığım şekil değiştirdiHep yedin anlik mutluluk disinda ne verdi yag kilo saglik sorunu kendini begenmeme vs vs sebep oldugu cook sey var demi ama yemezsen dinc saglikli kendine özguvenli istedigini giyen kendini begenen bir insan olursun secim senin
BIz niye istedigimiz kiloda istedigini giyinen insanlar olmaliyim bukadar güçsüzmüyüz
Çiko konusunda seninle aynıyım, dibini görmem lazımmillete bakıyorum bizim gibi tatlı atakları yok. tatlıyı arada bir yerim diyor ya da çikolatayı 1 kare-2 kare yiyor bırakıyor. ben de dibini görene kadar rahat etmiyorum. çok sinir bir durum gerçekten.
evde makarnayı ayda bir yaparız diyor vs.
işyerinden bir arkadaşla Ramazandan önce markete girmiştik. makarna reyonunda iyi bir markanın indirimi vardı. evde yeterince var almayacağım almak istersen bak dedim. o da bana, biliyor musun ben makarna markalarını pek bilmem, evde pek yapmayız dedidedim ben de tüm markalarını bilirim...
makarnasız bir hayat düşünemiyorum
![]()
Allah babacığına şifa versin canımBenimde kilo almama sebep tatli aburcubur vs cocuklar dur durak bilmez ya versen ben ayni oyleyim yazin dondurma .Yemek yemek kadar benim icin onemli onemliydi diyim artik insallah
Aslinda seker zehir babam kanser hastasi pet cekimlerinde seker iciriyorlar kanser hucresini gormek icin.Bizde keyifle yiyiyoruz ama sahiden anlik mutluluk veriyor maalesef saglikli alternatifler bulmak zorundayiz