Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah 6.30
Yarim lavas
Peynir
Zeytin aceleden ne yedigimi anlamadim.

Ögle 13.45
Yesil salata
Bikac balik sosisi

19.30
Bi tabak sebzeli bulgur pilavi
Bi has but
Salata ayran

Toplam 10.500 adim.

5.000 gün icinde vardi
5 500 de yemekten sonra aksam yürüyüs yaptim.

Böyle böyle yapsam hergün yürüyüs az az ama hergün ne güzel olur.
Kulagimda da bi aile meselesinin son Podcast ini dinledim iyi geldi.

Çiko konusunda seninle aynıyım, dibini görmem lazım
Malum markanın sürülen versiyonunu kartonlarla alırdık ve 1 kavanoz 3 günde biterdi
Aylardır almıyoruzda yemiyoruzda, küçük oğlanın canı aşırı isteyince 1 kavanoz almış, birgün büyük oğlanla Bikaç lokma yedik, inan nefret geldi, ağzımda çirkin bir tat bıraktı, oysa eskiden kaşıklardım

Makarnayı arada yapsamda aylarca yememişliğim vardır, severim, illede yemek zorunda deyilim
evet sürülebilir çikolatayı da çok severim. soğuman güzel ama.
sevdiğim şeyleri almazsam sorun yok. ama alırsam aklım onlarda kalıyor.

Aranizda Bromelain şurubu tarzi bisey kullanan oldu mu zayiflamaya iyi geliyor die almistim rahatszligimi ogrenince kullanmayi biraktim simdi yeniden baslayacagim kullanip faydasni goren oldu mu fotosunuda cektim ama markali seyler atmak yasaktir die atmadim
ben geçen yıl almıştım. yazın ödemim çok oluyor diye. zayıflamaya katkısı yok.

9 Nisan

13:00

Gene şekerim düşecek gibi hissettim, hemen Bikaç kuruyemiş yedim

14:30

Bol salata içine dünden kalan firik pilavı, bikaç fırında patates, biber
Çekirdek

18:30

Hurma, kuruyemiş

2 kupa kahve
1 lt üzeri su
Yarım lt dukan
2 kupa siyah çay

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58

kızlarcım iyi akşamlar 🩷
ben ipin ucunu fazla salmaya başladım, bu işe bir dur demek için yarın itibariyle geri gelicem🫡
bütün azarlamalara, savaşlara, dövüşlere ve yarışlara hazırım ctesi beni de takımlara alır mısınız 😭
73 kilo falanım sanıyorum sabah tartılırım. kendime hedefim yaza kadar 65 olmak olsun
seviliyosunuz öptüm sizi
Hoşgeldin:KK54:
Değişik unlardan aldım, keşke yapabilsem, hiç halim kalmıyor, ev işini, yemeği halletsem şükrediyorum
Yapabilirsen süper olur. Zaten yapıp dilimleyip dondurucuya atıyoruz yoksa sürekli fırın işi ile ugrasilmaz. Benim dondurucuda 3-5 ay önceki ketolardan kalma tahin ekmekler duruyordu, arada yüzüne bakmadım. Tadı da güzel değil ya...Atmaya da kiyamamistim, üstelik buzluk kokusu da sinmiş. Ekmek asermelerimde onları bulduguma o kadar sevindim ki. Bir şekilde kaşarli sucuklu tost vs yaparak tadı da düzeltiliyor
Yedikten sonraki pişmanlığım şekil değiştirdi
Filistin’deki savaş mağdurlarını düşününce çok vicdan yapıyorum. Nefsim isteyip yediğim zaman ağlamak istiyorum
Böyle bir düşünme şeklinin yemekten alikoyacagi inancı var ama insanı daha da strese sokuyor. Onlar için üzülüyorsun , elinden birşey gelmiyor." Onlar savaşta yiyemiyor ben madem değilim ( ilerde ne olacağı bilinmez ) yiyeyim hazır varken ".diye düşünür beyin. Hayatta kalma dürtüsü tetikleniyor bu şekilde.
Birşeyler yememen gerektiği zaman yiyemeyen Gazzelileri değil yiyip şişen Amerikalıları düşün:olamaz:
Sofranda boykot ürünü olmayışınin farkına varmak ( hayat anlamına katkı ) ve aklına zor durumdakilerin üzüntüsü gelince dua etmek daha iyi

Aranizda Bromelain şurubu tarzi bisey kullanan oldu mu zayiflamaya iyi geliyor die almistim rahatszligimi ogrenince kullanmayi biraktim simdi yeniden baslayacagim kullanip faydasni goren oldu mu fotosunuda cektim ama markali seyler atmak yasaktir die atmadim
Yeni aldım.
Humanis in Bromelain, krom , çinko içeren tableti. Daha 5-6 tane kullandım. Çok bir fikrim yok o yüzden.
Dizlerim için yumurta kabuğu , kolajen, glukozamin vb içeren bir tablet ile birlikte satın aldım.
Krom iştah kesici, çinko da kullanmak istiyordum zaten . O yüzden ilgimi çekti.
Araştırırken bromelain in sindirim ve ödem dışında inflamasyonu giderici etki ile dizlerime iyi geleceğini öğrendim. Hemen onu da kullanmaya basladim.
Bağırsak calistirmaya ve ödeme iyi gelir, diyete destek olarak alabilirsin

Hoşgeldin:KK54:

Yapabilirsen süper olur. Zaten yapıp dilimleyip dondurucuya atıyoruz yoksa sürekli fırın işi ile ugrasilmaz. Benim dondurucuda 3-5 ay önceki ketolardan kalma tahin ekmekler duruyordu, arada yüzüne bakmadım. Tadı da güzel değil ya...Atmaya da kiyamamistim, üstelik buzluk kokusu da sinmiş. Ekmek asermelerimde onları bulduguma o kadar sevindim ki. Bir şekilde kaşarli sucuklu tost vs yaparak tadı da düzeltiliyor

Böyle bir düşünme şeklinin yemekten alikoyacagi inancı var ama insanı daha da strese sokuyor. Onlar için üzülüyorsun , elinden birşey gelmiyor." Onlar savaşta yiyemiyor ben madem değilim ( ilerde ne olacağı bilinmez ) yiyeyim hazır varken ".diye düşünür beyin. Hayatta kalma dürtüsü tetikleniyor bu şekilde.
Birşeyler yememen gerektiği zaman yiyemeyen Gazzelileri değil yiyip şişen Amerikalıları düşün:olamaz:
Sofranda boykot ürünü olmayışınin farkına varmak ( hayat anlamına katkı ) ve aklına zor durumdakilerin üzüntüsü gelince dua etmek daha iyi

Yeni aldım.
Humanis in Bromelain, krom , çinko içeren tableti. Daha 5-6 tane kullandım. Çok bir fikrim yok o yüzden.
Dizlerim için yumurta kabuğu , kolajen, glukozamin vb içeren bir tablet ile birlikte satın aldım.
Krom iştah kesici, çinko da kullanmak istiyordum zaten . O yüzden ilgimi çekti.
Araştırırken bromelain in sindirim ve ödem dışında inflamasyonu giderici etki ile dizlerime iyi geleceğini öğrendim. Hemen onu da kullanmaya basladim.
Bağırsak calistirmaya ve ödeme iyi gelir, diyete destek olarak alabilirsin

Eklentiler

• IMG_20250409_235450.webp
    IMG_20250409_235450.webp
    29 KB · Görüntüleme: 11
Günaydınnn 🥰
Kahvaltimi yaptım masa başı mesaim başladı

Kahvaltı
1 haşlama yumurta
Domates
Süzme peynir
1 çay bardağı çay