Hoşgeldin
Yapabilirsen süper olur. Zaten yapıp dilimleyip dondurucuya atıyoruz yoksa sürekli fırın işi ile ugrasilmaz. Benim dondurucuda 3-5 ay önceki ketolardan kalma tahin ekmekler duruyordu, arada yüzüne bakmadım. Tadı da güzel değil ya...Atmaya da kiyamamistim, üstelik buzluk kokusu da sinmiş. Ekmek asermelerimde onları bulduguma o kadar sevindim ki. Bir şekilde kaşarli sucuklu tost vs yaparak tadı da düzeltiliyor
Böyle bir düşünme şeklinin yemekten alikoyacagi inancı var ama insanı daha da strese sokuyor. Onlar için üzülüyorsun , elinden birşey gelmiyor." Onlar savaşta yiyemiyor ben madem değilim ( ilerde ne olacağı bilinmez ) yiyeyim hazır varken ".diye düşünür beyin. Hayatta kalma dürtüsü tetikleniyor bu şekilde.
Birşeyler yememen gerektiği zaman yiyemeyen Gazzelileri değil yiyip şişen Amerikalıları düşün

Sofranda boykot ürünü olmayışınin farkına varmak ( hayat anlamına katkı ) ve aklına zor durumdakilerin üzüntüsü gelince dua etmek daha iyi
Yeni aldım.
Humanis in Bromelain, krom , çinko içeren tableti. Daha 5-6 tane kullandım. Çok bir fikrim yok o yüzden.
Dizlerim için yumurta kabuğu , kolajen, glukozamin vb içeren bir tablet ile birlikte satın aldım.
Krom iştah kesici, çinko da kullanmak istiyordum zaten . O yüzden ilgimi çekti.
Araştırırken bromelain in sindirim ve ödem dışında inflamasyonu giderici etki ile dizlerime iyi geleceğini öğrendim. Hemen onu da kullanmaya basladim.
Bağırsak calistirmaya ve ödeme iyi gelir, diyete destek olarak alabilirsin