- 16 Şubat 2012
- 6.289
- 10.252
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibiymis benimkide daha çok psikolojik. üzüldüğümde yemeğe sariyordum bayaği azalttim daha iradeliyim ama yarın gerçek anlamda can sıkıcı bir durum olur o zaman bilemem. Benimki daha çok çocukların sağlık problemi olduğunda ve elimden birşey gelmediği zamanlarda oluyordu hastanede kaldığımız zamanlarda ameliyat oldu peşine 40 gün yoğun bakımda kaldı mesela o zamanlar irade mirade kalmiyor yemekle mutlu olmaya çalışıyordumSelamlar...
23 saatlik oruçtan sonraki ilk öğünüm.
Zeytin koymayı unutmuşum, sonradan ilave ettim.
Sade kahve yanında 10 Gr kadar bitter çikolata da yedim.
İkinci öğünde amcamın kızına yemeğe gideceğim için saati biraz gecikir. Beslenme şeklimi biliyor. Uygun şeyleri hazırlayacağından ve ısrarcı olmayacağından eminim.
Bir dönem o da bu şekilde beslenmisti.
Sonradan eski alışkanlıklarına geri döndü, verdiği 20 kiloyu 25 kg olarak geri aldı.
En son toparlamaya çalışıyordu.
Onunki biraz da psikolojik.
Üzgün olduğunda yemeye sarıyor ve o şekilde mutlu olduğunu söylüyor.
Bence terapi almalı...
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.Benim gibiymis benimkide daha çok psikolojik. üzüldüğümde yemeğe sariyordum bayaği azalttim daha iradeliyim ama yarın gerçek anlamda can sıkıcı bir durum olur o zaman bilemem. Benimki daha çok çocukların sağlık problemi olduğunda ve elimden birşey gelmediği zamanlarda oluyordu hastanede kaldığımız zamanlarda ameliyat oldu peşine 40 gün yoğun bakımda kaldı mesela o zamanlar irade mirade kalmiyor yemekle mutlu olmaya çalışıyordum
Teşekkür ederim amin. Uzun zamandır evdeyiz çok şükür .Aman nazarım değmesinÇok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
Sık sık deprem oluyormuş ama biz bir çoğunu hiç hissetmiyoruz.Bursa'da deprem.olmuş geçmiş olsun
Harika!ayy bu topıc tam bana göre araklıklı oruç ve glutensiz beslenme sayesinde tam 98 den 73 kiloya düşebildim. doğumdan sonra yine devam edeceğim.
Takip edeceğim ben de siziHarika!
Sağlıklı bir doğum diliyorum.
Her zaman bekleriz...